![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bosheeee poprostu każdy lubi swoją muzykę i myślę, że o to chodziło w tym temaciea nie o to która jest lepsza...
Każdy człowiek jest inny, inaczej się ubiera i innej muzyki słucha dlatego "o gustach sie nie dyskutuje" Ja słucham HH i czasem nawinie się jakieś Techno a jednak nie mam nic do metali bo rozumie, że oni lubią swoją muzykę tak jak ja HH. PROSTE !
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Polcay niestety nie umieja robic dobrej muzyki. Wieszkosc ludzi woli nawet nie slyszec o polskiej muzyce np tak jak ja wole sobie posluchac czegos pozadnego z zagranicy glownie rock i hip-gop ;p
![]() |
#124 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hip-Hopku?
Hip-Hop moj drogi slepo zapatrzony w techno przyjacielu jest muzyka duzo bardziej ambitna od tego twojego umc umc umc umc jaaazdaaaa! Chociaz i tak jej nie trawie to mimo to techno ======================== hip-hop. Taaaaaaaka roznica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Teraz:
C4, Tlen, Red emperez, Xanax, Grajstasiek, Inga and Szerszen, Helicobacter, Transfuzjon, Legwan, Zova, Lilu, the poise rite, Deathcamp Project, Bracia Vanitas, Haiku Fristajl, kOnFuZz, Ploosh, Les bigos, Kombajn do zbierania kur po wioskach, Kolorofon, Oranzada, Yeshe, Hetane, Children, Freak of Nature, Her, Materac, Bukartyk and Sekcja, teatr Kotelioty, Jeszcze raz, Thuoc, Poza cisza, letko, Drewno from las, Iwo, Smoj je wafel. I tak pewnie nie znacie żadnego z nich.
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Znam aż 2 słownie dwa zespoły które wymieniłeś i nie przemawiają do mnie swoją muzyką...
![]() |
#128 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Nie wypowiadaj się o muzyce o której nie masz pojęcia. Nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z jakimś idiotą który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy, broniąc swojej "świetnej" muzyki. Wielki fan, ambitnej muzyki ;o Cytuj:
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 16-11-2006 o 14:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @PiXiK
Nawet średni hiphop jest lepszy od najlepszego tekno. Ma przynajmniej szansę, żeby nieść przesłanie. No, ale skoro ty wolisz 'imadżinejszyn!', to twoja sprawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A ja się nie zgodzę. Bo spora część muzyki techno wywodzi się z modów sceny komputerowej, które niejednokrotnie niosły przekaz.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() A czy muzyka koniecznie musi niesc przeslanie? ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Taaak... A Rock & Metal niosą przesłanie o szatanie :d.
![]() |
#135 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A to odrazu musi byc jakies przesłanie? Pare "gwiazd" hiphopu mogło by się opanowac ze swoimi "głębokimi kawałkami z przesłaniem" - chociażby stołeczny Hemp Gru... Znacznie bardziej do mnie przemawia przesłanie z rock'n'rolla, czyli pij piwo, rób imprezy, uprawiaj seks. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() o HG nie mówmy, kiedyś ich słuchałem, ale doszedłem do wniosku, że właśnie oni tylko thcthcthc i hwdp :s
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A ja lubię/słucham nadal. Kocham ocenianie rapu na podstawie 1 piosenki z płyty (o policji oczywiście)... Mają wiele dobrych kawałków...
@ DOWN Twierdzisz,że tworzenie techno jest prostą sztuką? No na pewno trudniejsze to od metalu.... Pozatym mimo iż od jakiegoś czasu słucham coraz mniej techno,i coraz więcej rapu,to vekegi is lame w tym temacie. I zamknij ktoś ten temat,bo źle się skończy...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-11-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |