|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Refresz i nowe pytanie
![]() Ściołem dzrzewo i mam 13 log i jak je przerobić na deski (timber) ?? HALP MY PLAX ! |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() W prawym dolnym rogu masz taki przybornik. Jest taki papirus związany czerwoną wstążką. Klikasz na na niego i wybierasz level drewna jaki chcesz zrobić. Pisze Ci co potrzebne itp. jak masz daną ilość to klikasz: compound.
Finito xD
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajna gierka jestem beta testerem Piratów z Karaibów więc sobie porównam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() O.o Kremas opowiedz o tych Piratach coś plx
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() https://apps.pirates.go.com/pirates/...ster2/register
Link do rejestracji. http://download.piratesonline.com/en...otC-setup***** Link do downloadu(najpierw się ściąga program do ściągania potem przez program się normalnie ściąga gierka) Gra może nie jest tak rewelacyjna jak WoW ale jest za free ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Gra jest bardzo rozwinieta i potrafi nie raz zaskoczyc. ^^ (lol wiezienie tu jest! albo jak plynalem do innego protu... srutututu i juz mnie nie ma xD) Polecam ja kazdemu bez wzgledu jakiego ma neta napewno ona go rozbawi.
A tak apropo jak moge zyskac w oczach turkow? ;/ Jestem na galenie(czy cus tam) i zawsze jak gdzies plyne to fight. P.S. Ja to mam szczescie 30 k po drodze. ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 07-10-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @janek@
Możesz kupić reputacje, lub zdobyć pomagając im. Co do skarbów. Jeśli nazywasz skarby to co znajdziesz po drodze to nie wiesz co to skarby są w tej grze. Ja w 2 dni od zera kasy zostałem milionerem(mam teraz około 1,3mln).
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() Up
FrI iTaNz PlAx !!!!!!11111111oneoneoneoneonejedenjedenjedenjedenj eden Topic No normalnie wymiatam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() co robić na początku??
jak zacząć?? gdzie iść?? proszę o jakieś porady dla początkującego =)
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W Alexandri: Delacoro(jakoś tak, zaraz obok Shipard Boss)
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taa a czemu by nie miała działać normalnie??
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Przciez temat ma chyba z rok. o.O POczatkujacym w skrocie radzilbym wycwiczyc skilla do robienia jakihs badziew np koszenia drwewna, wydobywanie itp oraz skill ataku(miecz, axe...). Taki skill mozna nabyc za 1-2k w centrum miasta. Jak sie wychodzi to zaraz po jakiejs stronie bedzie tutor czy jakis tam gosc i wlasnie u niego roznego typu skille, powery mozna kupic. (nie pamietam nema) Po tym mozecie expic na potworkach w porcie by zarobic na pare akcesori. (armaty, kule) Gdy zdobedziecie jej duzo pojdzcie do u "boss-..." w porcie by moc przebudowac statek na jaki chcecie. Puzniej to juz kupa zabawy z walkami itp. milej gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() jest tam cos takiego jak depo ??
nie mogę trochę rozgryźć tej gry troch kiepsko u mnie z angielskim ale staram sie bardzo mi zależy nie jest to jeden z wielu mmorpgów no bo kto by nie chciał zostać Jackiem Sparrowem ![]()
(max 20kb w podpisie) Ostatnio edytowany przez Dirty Sanchez - 09-10-2007 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() mam pytanie
mam na minusie stosunki z Hiszpanią i Anglią przez co nie moge wyplynac z Portugalii bo ciagle jestem niszczony. w jaki sposob moge poprawic te stosunki?
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wykonując questy, zabijając piratów którzy ich dręczą. Zabijają Cię gdy wypływasz?? Hmmm albo zapłać albo idź i odsiedź swoje w pace ;P
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
wyglada to tak wyplywam na high sea i od razu napotykam hiszpanski statek ktory jak nazlosc plynie na mnie szybciej niz ja od niego uciekam. hiszpańskie statki jak angielskie sa wszedzie w szczegolnosci wokol Portugalii dlatego nie mam wyjsca.
![]() |