Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-12-2006, 16:29   #121
windoo
Użytkownik Forum

windoo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fure Pokaż post
Zawsze byłem za Duss~ i wiedziałem że wkońcu padną

Ciekawe czy Ima zrobi coment : Ima~ 1:1 Taif~

Opis Fenix Gru :

Fenix'Gru 1:0 Imargam

Hail Duskiness ~!~

Never stop keep fighting.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slyzgy Pokaż post
Imargam 1:1 Taifun Devilry
A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"

Jesteśmy tym czym chcemy byc, wystarczy tylko uwierzyc..
windoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-12-2006, 16:34   #122
Stefan Wichura
Użytkownik Forum

Stefan Wichura's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!!
no vision pokazuje klase to co duskiness robilo to zal.pl.br.swe ja***rdole toxc oni was roz***ierdola dno dno i jeszcze raz dno ;]
Stefan Wichura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 17:31   #123
Goku_Sayian
Użytkownik Forum

Goku_Sayian's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez windoo Pokaż post
A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"
hah, ale to wojna głownie nie pomiedzy gildiami, tylko Taifunem a Imargamem! Imargam przegral, wiec Taifun odniosl zwyciestwo. proste? oczywiscie teraz zostane zjechany na maxa przez wszystkich pseudokibiców Vision, ale coz takie zycie. co do samej walki, coz trzeba przyznac, ze Dusk~ doswiadczenia nie ma w pvp, i nie trzeba miec 200lvl+ zeby moc to zobaczyc, bylo wiele sytuacji kiedy Ima, i kilka innych stoi sobie a Dussk nie robi totalnie nic, cóz, ale jednak wygrali, niektorzy mówia ze gdyby Vision siedzialo dluzej to by wygrali, ale NIE SIEDZIELI DLUZEJ TYLKO DALI LOGA, wiec n/c. pzdr. szanse są rowne. time will show xD
Goku_Sayian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 17:39   #124
alz'q
Użytkownik Forum

alz'q's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell

Profesja: Knight
Świat: Arcania
Domyślny

@up co mieli zrobic pomysl chopie najty nie maja m wali bliz nie dobijaj mnie
alz'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 17:58   #125
Schwenkler
Użytkownik Forum

Schwenkler's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: ZKS Stal Stalowa Wola

Imię: Secret
Profesja: Paladin
Domyślny

Ciekawy film, chociarz to czajenie sie bylo troche wkurzajace

a tak wogule to jestem za taifunem niech wbije ten 300 lvl, wkoncu to polak no nie
Schwenkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 18:08   #126
vNs'Cru
Użytkownik Forum

vNs'Cru's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot

Profesja: Rookstayer
vNs'Cru ma numer GG 5201746
Domyślny ciekawe

Ciekawe kto tak naprawde jest dobry a kto zly =p
wiecej ludzi mowi ze ima~ ale mi sie zdaje ze taif
ladnie im naje!@i : D
vNs'Cru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 19:44   #127
Wolf
Użytkownik Forum

Wolf's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Ima jest gorszy... Ima co zrobisz to payment a Taif spoks
Wolf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 19:54   #128
alz'q
Użytkownik Forum

alz'q's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell

Profesja: Knight
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niebo Pokaż post
Na tym filmie Duskiness pokazali że są strasznymi botami ^^ blokowali sami siebie i stracili 5(?) ludzi ^^ Pozdro Dla Al Inferno
Nie no ty pewnie bys czarodziejsko sie teleportowal qr\/\/a. Chyba widziales ze ciasno bylo. Jezeli nie staliby przy sobie to tylko m wall ze strony vision i tak po koleji kazdego. gz mysl chopie, uzyj czasem budyniu

Ostatnio edytowany przez alz'q - 27-12-2006 o 20:06.
alz'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 19:57   #129
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Ehh ta potyczka pokazala, że Dus~ boja sie , nie odwazyli sie na żaden krok po margamie... Fenix'gru stal i sie nie ruszal, a jak zull uciekal przed katrila to zaczelem sie smiac i plakac na raz

Ogólnie widać, że sam Katrila ma wiecej odwagi niż całe duskiness to co on tam robił to bylo PRO! Tak nie inaczej Vision te walke wygrali! Szkoda, że z tych ownerów taifuna wszystkie taki c!pki i lamusy Zresztą jeśli ktoś ma obiektywny punkt widzenia to widzi ze taifun jest bardzo słaby, a reszta co pisze "taifun rox" to przydupa$y, ludzie bez honoru...
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 20:14   #130
vNs'Cru
Użytkownik Forum

vNs'Cru's Avatar

Lokacja: Sopot

Profesja: Rookstayer
vNs'Cru ma numer GG 5201746
Domyślny

no niewiem moim zdaniem bylo to lepsze od tego jak taif wychytal trapa a inni stali tylko 1dna osoba brala parcela i nieliczni siochali.
a tu bylo team na team
vNs'Cru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 20:31   #131
Martus
Użytkownik forum

Imię: Nimam
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
Smutny Juz nie daje rady.......

Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.
Martus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 20:42   #132
yz0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg

Świat: Furora
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martus Pokaż post
Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.
Ktoś kto normalnie pisze...

Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.
stary 27-12-2006, 20:54   #133
Jwitos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Vjefroon* Pokaż post
nie widziałem żeby taifun go zafragował -.-
Ale dał most dmg w niego, 2 punkty dla pana Taifuna w wojnie=)
Jwitos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 20:56   #134
Martus
Użytkownik forum

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yz0 Pokaż post
Ktoś kto normalnie pisze...

Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.

Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.
stary 27-12-2006, 20:57   #135
Jwitos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alz'q Pokaż post

Pamietam nagranie z ts-a jak byla wojna dusk~ vs. sun~ (ima~ byl w dusk~). Ima~ darł sie i wyzywal a taifun takim spokojnym głosikiem "juz biegne" xD.
albo
Imargam - UHAJ MOCZYKIJA, KUR**, UHAJ MOCZYKIJA!!!
Taif - <spokojny głos> Czekaj, czekaj, liczę. 3... 2... 1...

Imagram, ty wiśnioczku :*
Jwitos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 21:01   #136
yz0
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.

To zacytuj jakąś głupotę jaką napisałem.

Żeby rozpoznać nooba trzeba nim być, bo skoro nim nie jesteś to jak możesz wiedzieć jak on się zachowuje i jak pisze?

Ostatnio edytowany przez yz0 - 27-12-2006 o 21:05.
yz0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 21:08   #137
Martus
Użytkownik forum

Smutny

Cytuj:
Ja jestem za Vision bo widzę jak oni grają, teraźniejsze dusk już nie gra tak jak były wojny dusk vs. sunblade... może być i tak ,że będzie pokój a vision i dusk się połączą... jak pamiętam już coś podobnego było...

@2up
Też to zauważyłem... zauważcie , że ima poświęcił swój 200 lvl dla kumpli którzy mieli nawet 80 lvli miej od niego...

Hail Vision
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye
stary 27-12-2006, 21:13   #138
yz0
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye

Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.

Ostatnio edytowany przez yz0 - 27-12-2006 o 21:15.
yz0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 21:19   #139
Martus
Użytkownik forum

Smutny

Cytuj:
Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.
Bo masz za maly lvl Wystarczy zobaczyc na topic na forum tibia.com wystawiony przez Nordmaka.No ok troche przesadzilem z tym noobem moze nie nie jestes.ALe naserio juz nie moge wytrzymac jak czyta ten stek bzdur co tu jest napisany specjalnie przed chwila zalozylem konto.....Aha jeszcze jedno duskines nigdy sie nie polaczylo z sunblade......wojna sie zakonczyla porazka sunblade wszyscy zaplacili za swoja wolnosc.....nic nie wiecie na temat tego serwera a wypisujecie takie glupoty..:/

Ostatnio edytowany przez Martus - 27-12-2006 o 21:29.
stary 27-12-2006, 21:19   #140
Galdi
Zbanowany

Galdi's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok

Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
Galdi ma numer GG 8109790
Domyślny

Dobrze tak dla psa, wkońcu sie doigrał =') Osobiscie jestem za Dusskines, Taifun jest spoko, nie wyglada na jakiegos przyjeba co gra 24/7, byl mily dla mnie gdy mialem 30 msa, a on 130~~

Taifun <3
Galdi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania