![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
-.-"
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() no vision pokazuje klase to co duskiness robilo to zal.pl.br.swe ja***rdole toxc oni was roz***ierdola dno dno i jeszcze raz dno ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hah, ale to wojna głownie nie pomiedzy gildiami, tylko Taifunem a Imargamem! Imargam przegral, wiec Taifun odniosl zwyciestwo. proste? oczywiscie teraz zostane zjechany na maxa przez wszystkich pseudokibiców Vision, ale coz takie zycie. co do samej walki, coz trzeba przyznac, ze Dusk~ doswiadczenia nie ma w pvp, i nie trzeba miec 200lvl+ zeby moc to zobaczyc, bylo wiele sytuacji kiedy Ima, i kilka innych stoi sobie a Dussk nie robi totalnie nic, cóz, ale jednak wygrali, niektorzy mówia ze gdyby Vision siedzialo dluzej to by wygrali, ale NIE SIEDZIELI DLUZEJ TYLKO DALI LOGA, wiec n/c. pzdr. szanse są rowne. time will show xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() @up co mieli zrobic pomysl chopie najty nie maja m wali bliz nie dobijaj mnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Simon Rokkie
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Ciekawe kto tak naprawde jest dobry a kto zly =p
wiecej ludzi mowi ze ima~ ale mi sie zdaje ze taif ladnie im naje!@i : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ima jest gorszy... Ima co zrobisz to payment a Taif spoks
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Nie no ty pewnie bys czarodziejsko sie teleportowal qr\/\/a. Chyba widziales ze ciasno bylo. Jezeli nie staliby przy sobie to tylko m wall ze strony vision i tak po koleji kazdego. gz mysl chopie, uzyj czasem budyniu
Ostatnio edytowany przez alz'q - 27-12-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Ehh ta potyczka pokazala, że Dus~ boja sie , nie odwazyli sie na żaden krok po margamie... Fenix'gru stal i sie nie ruszal, a jak zull uciekal przed katrila to zaczelem sie smiac i plakac na raz
![]() Ogólnie widać, że sam Katrila ma wiecej odwagi niż całe duskiness to co on tam robił to bylo PRO! Tak nie inaczej Vision te walke wygrali! Szkoda, że z tych ownerów taifuna wszystkie taki c!pki i lamusy ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Simon Rokkie
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() no niewiem moim zdaniem bylo to lepsze od tego jak taif wychytal trapa a inni stali tylko 1dna osoba brala parcela i nieliczni siochali.
a tu bylo team na team |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Świat: Furora
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() Ale dał most dmg w niego, 2 punkty dla pana Taifuna w wojnie=)
![]() |
#134 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() Cytuj:
Imargam - UHAJ MOCZYKIJA, KUR**, UHAJ MOCZYKIJA!!! Taif - <spokojny głos> Czekaj, czekaj, liczę. 3... 2... 1... Imagram, ty wiśnioczku :*
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To zacytuj jakąś głupotę jaką napisałem. Żeby rozpoznać nooba trzeba nim być, bo skoro nim nie jesteś to jak możesz wiedzieć jak on się zachowuje i jak pisze?
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez yz0 - 27-12-2006 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez yz0 - 27-12-2006 o 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Martus - 27-12-2006 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Dobrze tak dla psa, wkońcu sie doigrał =') Osobiscie jestem za Dusskines, Taifun jest spoko, nie wyglada na jakiegos przyjeba co gra 24/7, byl mily dla mnie gdy mialem 30 msa, a on 130~~
![]() Taifun <3 |
![]() |
![]() |