|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wreszcie nadszedł ten czas, gdy po pół roku znowu zasiadam w gronie użytkowników Free Account.
![]() ![]() Nie udało mi się zrobić paru rzeczy, które zamierzałem zrobić na ostatnie dni, ale Tibia nie zając, nie ucieknie ; ) Teraz będę trenować, a na wakacje pewnie znowu kupię Premium Account. Pewnie na jakiś czas przestanę dawać zdjęcia, bo nie chcę zanudzać awansami na Slimach. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Darumin - 26-05-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No Dar i znow Facc
![]() Faktycznie szkoda ze nie zrobiles tej rzeczy ktora miales zaplanowana (nie powiem co, bo nie chce sie wygadac ;d) P.S. Ale trenuj do tego 80/80 a nie wchodzisz raz na tydzien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() No szkoda :/ Ale masz teraz czas znoqu poskillic i zrob jakty mowisz ;p Do wakacij skillic i potem na wakacie kupic pacc i jechac
![]() ![]() NAJPIERW SKILL POTEM EXP NAJELPSZA METODA >.<!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ale facc tez fajny !!!!!!!!!!!!!! PS: Gratulations EsEs y !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako, iż dzisiaj upływa trzeci rok od zrobienia mojej pierwszej postaci w Tibii, postanowiłem, że przynajmniej się zaloguję na dłużej, niż 15 minut ; )
Pewna miła osoba pozwoliła mi zabić jednego Dragona [I użyć jej summona jako blokera, hehe ; )], bo przecież musiałem coś zrobić w ten dzień. ![]() Myślę, że w niedługo powrócę do gry i znowu zacznę regularnie wkładać zdjęcia. Pozdrawiam.
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Post pod rząd z powodu braku komentarzy.
Wczoraj doszedł nowy Premium Account, więc znowu zaczynam grać. Zaczęło się od wczorajszego najazdu Piratów na Liberty Bay i testowania nowych czarów. ![]() Następnie dzisiaj wpadł level ; ) ![]() Trochę później postanowiłem zrobić Barbarian Test Quest, by móc walczyć na arenie. Na początek poszedłem na poziom Greenhorn, łatwy - ale jak już próbować, to wszystko ; ) ![]() Oraz oczywiście nagrody. ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj lub jutro mam zamiar przejść się samemu na Dragon Lorda i popróbować hitów. A za jakiś czas dam pewnie też zdjęcia z drugiego poziomu areny - Scrappera. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez Darumin - 28-06-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() @Darumin
A może 3 poziom też zrobisz? ![]() Btw. jak skille? No i co byś radził: 1. doskillowac 80/80 i kupic pacc 2. doskillowac 70/70, troche lvl i pacc? xd No i czekam na więcej ![]() Czekam na warlord arena xdddddddd A tak wogóle jakie skille tera? ![]() Ostatnio edytowany przez Voniek - 29-06-2007 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna porcja zdjęć dzisiaj.
Taki miałem cel, więc go wykonałem - zabicie Dragon Lorda. Zdjęcia sprzed 10 minut ; ) Podczas walki ... ![]() Śmierć bestii. ![]() Oraz skromny loot. ![]() Moim następnym celem jest wykonanie areny na poziomie Scrapper. Czy mi się uda? Przekonacie się, jeśli będziecie dalej zaglądać do mojego tematu! ; ) Pozdrawiam!
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daruminie-z całym szacunkiem ale solo dla tera to nic... Tak wogule luknij sobie na erigu top 100 most exp last day -.-
SSki oczywiście najwyższej klasy i fajnie że bedziesz dalej wklejał. A Scrapper to shit mi na 65 lflu poszły 33 uhy. GL
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilkanaście minut temu wykonałem arenę na poziomie Scrapper.
Jedyny boss, któremu udało się zjechać mnie do red HP. ![]() Tutaj jakiś hit od ostatniego bossa. ![]() Oraz oczekiwane nagrody. Moja nowa zabawka ; > ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie zużyłem 30 UHów i 43 manafluidów ; ) Pozdrawiam.
![]() |
#130 |
eX Moderator
|
![]() @up
Gz 2 poziomu chodziarz nawet po paru dniach to już żadna nowość ![]() To jakie teraz plany? Warlord arena? Norseman outfit? Skillowanko xD? Moze barby ? ![]() Może jakiś filmik dla spragnionych ![]() Btw. Jakie skille aktualnie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj wybrałem się na Necromancer Quest.
Po krótkiej drodze bez większych problemów doszliśmy do bramki levelowej. ![]() Tutaj czyszczenie pozostałości. ![]() Oraz oczekiwane nagrody ; ) ![]() Dodam jeszcze mój stan postaci na dzień dzisiejszy dla osób, które pytały o skille itp. Jak widać, crown legs zamieniłem na knight legs, a fire axe - na heroic axe. Co do skilli - już dawno nie trenowałem, ale takie mi odpowiadają. ![]() W środę chyba idziemy na Banshee Quest, więc możliwe, że będą jakieś zdjęcia. Pozdrawiam!
![]() |
#132 |
eX Moderator
|
![]() W końcu jakieś zdjęcia 3x obejrzałem temat od początku z nudów xD
Ładny hit w necro ten 161 ![]() No i czekamy na banszi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj zrobiłem Family Brooch Quest, aby jutro móc iść na Banshee Quest.
![]() A tutaj trzy zdjęcia z Test Servera. Zdjęcia są sprzed kilkunastu minut. Postanowiłem przejść się na Dragon Lair obok Venore i potestować trochę na Dragonach i Dragon Lordach. ![]() ![]() ![]() Aktualnie nie gram już na Test Serverze, bo był kick i nie mogę się zalogować ; < Pozdrawiam.
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Tam gdzie trzeba.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mage Secur
Profesja: Elder Druid
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: ~70
Skille: 20~/26~
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Bardzo ciekawe zdjęcia Darumin, gratulacje
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
eX Moderator
|
![]() Te exori na dragach za 81 chyba to fake? Z czego ty waliłeś z sickle?
![]() No i czekamy na wrl seal ;] @EDIT Reakcja kolegi na twoją odpowiedź: 12:47 Viertiz [17]: hauahuahauhauahauhaua!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Voniek - 04-07-2007 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Up
A co ma broń do exori, wiesz hit z exori zależy od ilości many im więcej many tym większy hit... Down and Up ;p PS.To Sorry bo po updacie jeszcze nie grałem... Ostatnio edytowany przez robert22 - 04-07-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Nie gadaj głupot, jak nie wiesz. Po update exori zabiera zawsze 120 many. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj byliśmy - jak zapowiadałem - na Banshee Queście.
Nasz team. ![]() Zabijanie Warlocków w jednym z sealów. ![]() To zdjęcie jest z pozdrowieniami dla Dudinxa, który przypadkowo wszedł na płytkę aktywującą dwa Warlocki, gdy miałem kończyć tego seala ; > ![]() Powrót po paru godzinach robienia questa z nielicznymi członkami ekipy. ![]() Ogólnie cały team nie był zorganizowany i udało mi się zrobić jedynie 5 sealów. Zostały dwa. ![]() Nie chciałem wkładać więcej zdjęć, bo nie było nic ciekawego do oglądania. Niedługo dam więcej zdjęć z zakończenia Banshee Questa. Teraz czas na Test Server. Na początek postanowiłem wybrać się samemu na podwójny spawn Hero, dałem radę - jest waste, jest zabawa ^.- ![]() Miałem niedaleko, więc poszedłem na pierwszego Demona w swoim tibijskim życiu. ![]() Śmierć bestii. Poszedł backpack UHów na blokowanie. ![]() Poźniej oczywiście zawitałem u kochanych Dragonów. ![]() Ale koniec tego siedzenia na potworach ... ![]() Niektórzy mieli ciężko. ![]() Pozdrawiam!
Ostatnio edytowany przez Darumin - 08-07-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Imię: Fiskusso
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pride and Dignity
Świat: Isara
Poziom: 64
Poziom mag.: 51
|
![]() Darumin, ta sa najlepsze zdjecia na tym forum. Swietnej jakosci i bardzo ciekawe. Z niecierpliwoscia czekam na nastpne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sobotni Deeper Fibula Quest. Tylko jedno zdjęcie, ponieważ ktoś tam był i nie było zabawy w zabijanie wszystkich Smoków.
![]() Dzisiejszy Naginata Quest. ![]() Oczekiwana nagroda ; ) ![]() Następnie wybraliśmy się na Bright Sword Quest. Pierwsza bestia na naszej drodze. ![]() Po krótkiej podróży, dotarliśmy do pokoju z nagrodami. ![]() Pozdrawiam!