![]() |
#121 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Będzie to na YouTube? Rook wprawdzie nie jest moim obszarem zainteresowań, ale chętnie bym coś o tym obejrzał. @Down Nie każ mi tego mówić ***Mistic*** BTW. cuś ostatnio się wyczerpały twoje chęci do spamowania... Wiesz może kto sprawia, że jak się zagląda to wciąż widać ludzi online? Jacyś niewyżyci marzyciele... lol
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 26-01-2007 o 01:19. |
|
![]() |
|
![]() |
#123 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() @4up:
1. Solucja Master Slayera 2. Sama jego nazwa wskazuje, że miecz ten mogą zdobyć tylko najbardziej pokorni. A więc trzeba zrobić coś co wymaga pokory i cierpliwości, 3. Nie tylko ja kręciłem 4. A po co mielibyśmy, sami rozwiążcie.
Autobiografie Rookstayer'ów - bo to my tworzymy klimat Solucje do questów znajdujących się na Rookgaardz'ie Island of Destiny - miejsce wyboru profesji Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 26-01-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kokolupia
Gildia: Spike Sword Team
Świat: Askara
Poziom: 17
Skille: 19/23
![]() |
![]() No to sie wam udalo ja tam wierze
__________________________________________________ ________ cytuje"Czy to mozliwe zeby mniec z mino poision dager" "Chba cie jeblo na mozg jak zobacze ze ktos pisze ze ma spike to go zaj****" Nooby ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit Ja zawsze myślałem, że Cipy chcieli pokazać co jest na mainie i tym zachęcić graczy, żeby wyszli na maina i odkrywali tamtejsze tajemnice i stworzyli mino maga, ghoula i spike sworda na rooku, dlatego zainteresowałem się tym tematem. Ostatnio edytowany przez -Per- - 26-01-2007 o 00:17. |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Res Khmer moim skromnym zdaniem SoF Quest Nie istnieje chciał bym w to wierzyć ale to nie takie proste bo jak narazie nie ma pożadnego dowodu na to by istniał. Trzymam sie tego że to wszystko PIC. Walnijcie jakiś powalający dowód to uwierze. |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rookstayer'ek
W tym temacie. @Res Bez obrazy ale twój najnowszy post w tym temacie kojarzy mi się z postem jakiegoś noobka w historii tego forum który opisywał że wykonał bardzo ciężki quest na long sworda (na 11 lvlu). @Kokupulja Takie komentarze se wsadź w zwieracza. -.- |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Ja watpie zebym zdobyl ten miecz. Nie potrzebuje go, chce tylko do kolekcji bo jak niektorzy wiedza cenie tylko i wylacznie Katane. Poza tym na Titani mamy niedobor PRAWDZIWYCH rookstayerow, a watpie czy ten quest da sie zrobic samemu.... Przez ten caly czas widocznie szukalem zbyt daleko skoro go nieodnalazlem.... czuje sie troche zawiedziony, ale skoro Sword of Fury wybral Ich znaczy to ze sa bardziej humble ![]() Jeszcze raz wam gratuluje! Ja teraz nie spoczne dopuki tego nie odnajde! Chocbym mial to przyplacic smiercia.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Rook-User roku 2007
|
![]() Cytuj:
Dla mnie szklanka zawsze jest do polowy pelna, a nie pusta......
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na obecna chwile to nie powinno byc pytanie tylko stwierdzenie. Uczestnicza w trollowaniu w temacie w ktorym nikt nie podal najmniejszego dowodu. Nikt nie potrafil wlaczyc tibicam, zrobic screena... nic.. Poprostu zniknol miecz z wyspy. I nawet jesli bylo to wywolane celowo to nie musi to miec nic wspolnego z questem. |
|
![]() |
![]() |
#135 | |
Rook-User roku 2007
|
![]() Cytuj:
Zrobie zaraz sobie wielki plakat z Rookguardian de'Bove i spike swordem a pod spodem napis "I want to believe" taki jak w X-Files mial Molder, bo widze ze tylko ja w to wierze.....
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Thais :)
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Nom zamieszanie się zrobiło jedni proszą o 'spojler' drudzy się zachowuja jak 'nooby' na rynku <plax itens> :/
![]() Jeżeli został zdobyty to prędzej czy później będą screeny a intuicja mi podpowiada że ktoś(de'Bove) jest/był szczęśliwym posiadaczem legendarnego miecza tak więc gratuluje edit @down poprawiłem się ![]() ale tak jak napisałeś jak będzie de'Bove dowiemy się czy go ma czy jednak straciła
![]() Co ma być to będzie piwo znajdę wszędzie Ostatnio edytowany przez abdull1 - 26-01-2007 o 01:10. |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
A czytaj uważniej, de'bovej owca "zjadla" SoFa... jutro pewnie dowiemy sie czegoś więcej^^ |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Co się tyczy zniknięcia Sof'a po użyciu, to to by pasowało do mojej teorii. Na tym questowym mieczu widnieje napis ~"You see a spikesword. Only the humble may touch the sword of Fury". Dopiska ta oznacza, że SOF nie jest tym samym itemem co Spikesword(na zwykłym SS nie ma takiej wzmianki). Sof jest więc głównie dla ozdoby, gdyż nikt,kto podnosi ręke na inne istoty nie jest godzien posiadania tego przedmiotu(nie jest pokorny). Dlatego po jednokrotnym użyciu miecz ten znika. |
|
![]() |
![]() |
#140 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Rook Isara,Main Celesta
Imię: Teniq
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() ja mam taka informache ze szok.... ale jest problem jeden
ostatnia czesc questa jest mi znana (tak uwazam) pokombinujcie Jedyna wskazuwka - GO PACC ARENA Ostatnio edytowany przez Rookstayer'ek - 26-01-2007 o 01:41. |
![]() |