![]() |
#121 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
p.s modek ma obowiazki ale gada ze wszystkimi i o wszystkim o to mi glownie chodzilo Ostatnio edytowany przez Kanaretto - 27-02-2007 o 20:32. |
|
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
No wiesz Vil może ty i jesteś modkiem, ale co do tego to nie masz racji, bo jak widzę jak ktoś podwala się pod moje zdanie to trudno się powstrzymać od skomentowania tego. Nie zawsze mam rację, ale jak ktoś mnie wyśmiewa to mnie krew zalewa. Bo większość komentarzy tu na forum to po prostu bzdety.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
#123 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#124 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#127 |
eX Moderator
![]() |
![]() eee ? wytlumacz o co chodzi i w jaki sposob koresponduje to z moim postem ?
#128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Jeżeli o mnie chodzi to Vil nie ma kompetencji bycia moderatorem.
|
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() Ty myslisz ze jestes modkiem to ci wszystko wolno ... glupio mi to mowic ale obserwuje forum od dawna i jednak na to wychodzi a ze ja w 1 dzien napisalem duzo postow to naprawde jestem trollem czy ja codziennie tyle pisze ?
|
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Imo, vil jest jednym z najlepszych modow tutaj, ale watpie zeby wasza dyskusja byla tez naszym interesem, wiec przeniescie to na pw?
|
![]() |
![]() |
#132 |
eX Moderator
![]() |
![]() Nie tobie to oceniac.
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() moderator forum jest od tego zeby pilnowac porzadku tutaj a nie zeby udzielac decydujacej i jedynie wlasciwej odpowiedzi na zadawane pytania.
![]() Pozatym, chyba nie w kazdych dzialach ma "moc" moderatora. jest to jeden z niewielu moderatorow ktorzy tak walnie sie udzelaja na forum, to ze duza czesc troli polemizuje z nim nie argumentujac swoich wypowiedzi, szybko przechodza na agresywny jezyk wypowiedzi, oraz poprostu wala offtopy i spam to nie jest jego wina.
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
Vil jest dobrym MODem, (gdzieś tam w najlepszych użytkownikach tak napisałem) i każdy mądrzejszy użytkownik tego forum to powie.. Tak, przeszkadza mi to, że rozmawiasz sobie luźno na forum z Baxcrow od tego służy GG i nie, nie będę wychodził z tego forum, to raczej ty byś wyszedł za spam. |
|
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]() Mi się wydaje że lepiej się pochwialić du.zym magic levelem na małym lvlu, niż dużym lvlem a małym mlvlu!
|
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ta, jedenemu zaimponujesz a drugi cie wyśmieje że moglbys miec duzo wyższy lvl
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeczytalem caly post i doszedlem do jednego wnisoku :
" Rubta co chceta " możecie mieć lvl np 80 z 40 mlvlem , albo 40 lvl z 60 mlvlem zależy co możesz robic. Ja osobiście przez hunta i lagi nie mogłem za duzo expac , ale lubie grać więc na 46 lvlu mam 52 mlvl . Nie wyskakiwać mi że mam ek bo musiałem zmienić serwa ![]() Ja tam polecam jush od 45 lvla codzienie robic przynajmniej pol bp sd i zostawiać je na pożniejsze demon hunty ![]()
#138 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
@@
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odpowiedział wielki MS
![]()
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Za to żal patrzeć jak ~90 MS składa się od dwóch 40 S + kilku noobcharów które nawet SD nie mogą używać. I to bynajmniej nie dlatego że te 40 sorce miały wysokie mlvle albo ten 90 MS miał niski
![]() A robienie SDków na "późniejsze demon hunty(?)" to faktycznie objaw inteligencji.