![]() |
#121 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() zgadzam sie bo troche offtop sie zrobil
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
|
![]() Cytuj:
http://www.rogepost.com/n/0080554510 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() no.. naprawde ladnie zlozyli 104 knighta.. gratz za takie combo
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzisiejsza (a właściwie gdy piszę to - wczorajsza) bitwa.
Fragi Loathe: [CHAR]Nixuff[/CHAR] Apr 25 2007, 22:32:17 CEST Killed at Level 99 by Chemic and by Lipsor Fragi A & D [CHAR]Chemic[/CHAR] Apr 25 2007, 23:01:47 CEST Killed at Level 126 by Tha Maverick Sorcerer and by Teretalu [CHAR]Zootz[/CHAR] Apr 25 2007, 22:24:05 CEST Killed at Level 131 by Teretalu and by Keinam [CHAR]Maadfisk[/CHAR] Apr 25 2007, 22:24:16 CEST Killed at Level 116 by Tha Maverick Sorcerer and by Bysen [CHAR]Nero of the Isoys[/CHAR] Apr 25 2007, 22:21:43 CEST Killed at Level 134 by Tha Maverick Sorcerer and by Krwawy Wilk [CHAR]Exotz[/CHAR] Apr 25 2007, 22:24:27 CEST Killed at Level 120 by Teretalu and by Sneed [CHAR]Deekar[/CHAR] i [CHAR]Lipsor[/CHAR] z Loathe zostali zbanowani za pk. W przypadku Deekara był to ratunek przed śmiercią, Lipsora - nie wiem. Camy (zapewne) wkrótce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() no ladnie.. Loathe musi sie wziac w garsc jesli chca to wygrac ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#128 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() oni nie wynajmuja noob chary tylko prosza kumpli o to zeby logneli na noob chary i biegali
@film z bitwy na ank wszystko git... Loathe dostalo i to ostro.. deekar i lipsor ban.... tylko denerwuja mnie te noob chary.. pewnie po obu stronach byly te noob chary.. i tu pytanie czy obie ze stron nie moga walczyc bez tych noob charow? Ja wiem ze to pomaga bo przeciwnicy lapia fragi na tych noobcharach, ze oni przesuwaja itd.. ale dla mnie to jets nieuczciwe.. walcza 2 gildie i tylko one powinny brac udzial w walce bez zadnych 'wspomagaczy' w postaci noob charow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
I szczerze powiedziawszy, noob chary bardziej pomagały Loathe niz A & D. Byłem przy tym, jak bili Deekara i gdyby nie nooby to padłby. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
|
![]() Albo jestem tak slepy albo jak wchodze na strone tego http://www.rogepost.com/ to nie widze tu zadnego miejsca z którego móglbym to sciagnac -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() @Rosan
jesli wchodzisz na http://www.rogepost.com/ to nie widzisz linku bo to jest strona glowna na ktorej hostujesz... a film jest pod linkiem http://www.rogepost.com/n/5129170261 o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Wejdź w ten link i powiedz co widzisz. -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() no w ten link akurat tak jest.. tak samo jak w link w temacie z filmem ***** z Titani.. nei wiem czemu tak.. pewnie link nie dziala gdy uzytkownik skasowal go z tej strony albo poprostu host filmu dziala przez okreslony okres czasu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
|
![]() Rogepost dość szybko usuwa pliki z serwera.
Wrzuciłem raz jeszcze: http://www.rogepost.com/n/3166015344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Outlaw Alliance
![]() |
![]() Ta wojna zaczyna przypominac sytuacje z Furory
![]()
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |