![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem, CipSoft robi UpDate tylko dla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem, rzadna osoba nie miała Hacka z tego powodu. DDoS Polega na wysłaniu spamu( ![]() ![]() zescalić*-połączyć Ostatnio edytowany przez Valco - 13-05-2007 o 00:01. |
|
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Imię: Xenpall
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 49/32
Poziom mag.: 6
|
![]() ja też myśle że mogli by zrobić coś fajnego dla facc miejmy nadzieje że coś będzie zobaczymy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() dzieci neo nie pisze sie
Tesh itd... czemu teraz na komunie nie daje sie zegarkow i łańcuszkow?
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Wszyscy z PACCEM są teraz mądrzy bo go mają ale niech postawią się na miejscu innych graczy tych, których nie maja PAACA albo nie mogą go kupić z różnych powodów... Myślę również, że gadanie, że gracze FAAC są niepotrzebni jest zbędne. Przecież każdy z was był nim kiedyś ( no może nie każdy ale większość..), a poza tym co by było bez FAAC? Zapewne zamiast 50k osób online byłoby z 20k... Komu byście pokazywali jakie to macie fajne outfity
![]() P.S Zapewne zaraz ktoś z PACCEM powie mi, że jeżeli mi nie pasi to moge nie grać albo sobie kupic PACCA... Tylko ciekawe co będzie jeżeli on znajdzie się po tej samej stronie co ja, my ( z faccem ) ? Zaraz będzie sam protestował... |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Imię: Sonya the Sunray
Gildia: Terror
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: <<Jwr>>
Imię: Sermonis
Profesja: Paladin
Poziom: 1+
Skille: zal..
Poziom mag.: 1+
|
![]() Ja mam PACCa i mi to wisi czy ktoś jest Pacc czy Facc to ich sprawa chcą to sobie kupią nie chcą to nie kupią (bądź nie mają za co;/)
Mnie najbardziej interesuję to zbalansowanie postaci ![]() Gram knightem i mam nadzieje że coś mi dodadzą ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() w*****a mnie te forum powoli
wiekszosc to nooby kture nie nabily 40 levela wszedzie widze komentaze typu rycerze i palladyni sa gorsi od sorkow i druidow GUWNO PRAWDA !!! kazda profesja jest dobra zalezy czy umiesz grac !!!! co wy wymyslacie !! cos jak UE dla druida ?? DRUID - POstac magiczna specializuje sie w DEFENSYWIE !!!!! a nie w OFENSYWIE !!!!! wiecej czarow dla knighta ?? LOL wieksze exori!!! szybsze bieganie !!! KNIGHT - postac silna umiejetnie wlada bronia !! za to noga z magi !!!! WIEC NIE WKUZAC !!!!!! a tak pozatym np wesmy 80 lv sorc i 80 lv knight 80 sorc na d lair bez ludzi wyciagnie 50-60 k na godzine 80 knight na zulwiach bez ludzi wyciagnie nawet 80 k na godzine wiec nie mowic ze to slabsza profesia ! co do palka to akurat nie iem gdzie mogl by expic bo sie nie bardzo na nim znam ale jestem pewien ze tez sa takie pox miejsca tylko poszukac trzeba !!! NAstepna zecz I dobze ze dodaja tylko dla pacc !!! 80% Facc = Nooby --- 20 % Facc = to porzadni gracze 80% Pacc = Porzadni gracze ---- 20 % Pacc = Nooby wiec komu lepiej jest cos dodawac ??? ludziom kturzy to wykozystaja i se poexpia czy cos czy noobom kture beda latac i prosic o free items ???? a pozatym Cip na tym zarabia wiec macie kolejny powod |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Gildia: Lost Warriors
|
![]() @up
tak tak knight jest według ciepie pro evul.. gówno prawda knight to kaleka, mega kaleka, gdzie ci knight zabije coś silnego (demon, czy coś innego) dla knighta większe hity powinny byc np. z avengera przy skillu 80 sworda nie walniesz mniej jak 130 czy ileś (chyba ze dobijasz potwora) knightem sie nie da grac widze że ty masz sorka wiec nic chyba nie wiesz o grze knightem, na poczatku ta profesja wydaje sie zajedwabista lecz 80+ ek w porównaniu z 80 ms jest jak 20 lvl (tak upośledzony i skazany na żołwie, małpy, lizardy itp.) a 80 ms bierze blokera na poi d lair 3 dle+ na klate dla blokera i e wave i juz wpadlo 6k expa+ w doslownie 10 sekund @topic hmm lodowe wyspy za fajnie tego nie wyobrazam sobie ale moze przejdzie to moje oczekiwania ![]() ![]() najbardziej mnie interesuje balansacja profesji, ja tam sie nawet ciesze ze to dla pacc, chociaz gra sie staje oplatna tylko jak sie kupi pacca wiec zaczyna sie robic grą płatną no ale trudno. powinni zrobic 1 miasto dla facca zeby odludnić pozostałe ;q @edit Cytuj:
![]() ![]()
Nie ma podpisu komuna zabrala : / Ostatnio edytowany przez Sallim - 13-05-2007 o 10:29. |
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Imię: Htarlov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Elite Polish Guild
Świat: Menera
Poziom: 70
Skille: fish 65
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() Według mnie knight powinien dostać:
- minimalny dmg, który mógłby się co lvl zwiększać - mogliby dodać, że wraz z lvl'em/skillem powiększa się także maksymalny dmg (tak jak w przypadku sorca/druida) Ostatnio edytowany przez Htarlov - 13-05-2007 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Imię: Cych
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Danubia
Poziom: 159
|
![]() Licze głownie na z balansowanie profesji. Częstsze hity po 200+ u wysokich knightow, zlikwidowanie pustych hitów, zrobienie utani gran hur dla rycerza i paladyna bo według mnie to głupi pomysł ze tylko magiczne profesje maja strong haste, powinno być takie same przyspieszenie dla każdej profesji.
|
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() uffff... 14 stron, ostro...
Szczerze mówiąc, mam w dupie z jakich powodów nie chcecie/nie możecie kupić sobie pacc, ja za grę płace, i oczekuje że będe miał większe prawa niż 'noob z calin na 8 lvlu'. I prosze, nie rozśmieszajcie mnie, pisząc w co drugim poście 'plax terenki 4 facc, k?', bo to i tak nic nie da... |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gdyby nie bylo Pacca, nie byloby osob z Faccem. Proste? Osoby z Paccem umozliwiaja gre Faccom, juz o tym gdzies byla mowa...
I jeszcze raz przypominam: KAZDA PROFESJA JEST ZAJE*ISTA!Tylko trzeba nauczyc sie nia grac. @Salim: Prosze nie mow, ze knight nie ubije demona solo...widac za malo grasz w tibie, zeby to zrozumiec... Jak jest za duzo ludzi dla ciebie na zolwiach to wstan rano i zacznij grac po save servie! @Topic: co do upka, to powinni wprowadzic wiecej klimatu RPG...
#136 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Co nie znaczy ze od razu jest noobem. A ty najpierw ortografie powtórz bo ja w 3 klasie podstawówki wiedziałam, że który sie pisze przez ó ![]() Dla mnie większa żenada to wysoki lvl , który się szczyci jaki to jest super extra bo ma Pacc a nie umie nawet pisać. Co do update , tez jak wiekszość licze na zbalansowanie postaci. Gram knightem i by sie przydało. |
|
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
|
![]() ElynAlvia.
Nistety z każdym rokiem tibia staje się coraz bardziej komercyjną grą, nastawioną na zarabianie pieniędzy. Nie możesz więc oczekiwać że Cip urozmaici tzw. FACCa, gdyż ich głównym celem w ostatnich update'ach, jest takie utrudnienie gry, aby gra na facc dalej była możliwa lecz pacc dostarczałby ogromne korzyści i ułatwienia. O to właśnie chodzi, by optymalnie Ciebie zmobilizować do kupna premium i powiększyć ich i tak ogromną kieszeń ![]() ![]() Albertus. Od razu widać że jesteś noobkiem 40-50 lvl który zachłystnął się byciem "pseudo high-lvl". Oczywiście twoje wypowiedzi są kompletnie bez sensu więc jako doświadczony gracz chciałem to skomentowac. ![]() Aktualnie jest ogromna przepaść między profesjami. Niestety do całego zamieszania doprowadził Cip chcąc "dobrze". Profesja knighta nie uległa poważnej zmianie chyba nigdy. 3~lata temu profesje były wyrównane. Wprowadzenie soul points utrudniło gre sorc/druid, gdyż np. na facc można było expić jedynie poprzez runy. Chcąc to naprawić Cip wprowadził rózgi co spowodowało pogrom. Obecnie banalną do expienia i najłatwiejszą profesją są sorc'erzy. BTW knight 90~na żółwiach MAX wyciąga 40,45k na godzine, gdyż ich po prostu jest za mało. Musi się przy tym wieeele nasiedzieć. Więc proszę nie opowiadać głupot. Inny przykład: na D Guardach w dolnych kopalniach aby expić normalnie: Knight 60-70 lvl, dobre skille, super eq, manasy. Sorc/Druid 30+ lvl, mlvl nie ważny, eq obojętnie, manasy. Oczywiście expią z tą samą prędkością 20-30k na godzine. Od razu widać wielką dysproporcje między lvlami do 100 lvl. W przypadku lvli powyżej 100 ciężko mi się wypowiadać jednak napewno łatwiej jest solować sobie wszystko przez sorc'a i uderzać 200+ z visa, niż męczyć dragi na 120 knight'cie. Według mnie (lecz to tylko mój prywatny pomysł) wyjściem by było ustalenie dla knightów minimalnych udrzeń, i tzw. Critical Hit ![]() Są dwa wyjscia albo ulepszyć knighta, albo porządnie utrudnić gre druidom i sorcerom, aby wyrównać profesje. Pozatym na twoim miejscu nie oceniałbym tak łatwo ludzi, a graczy podzielił na doświadczonych i niedoświadczonych. ![]() Kind Regards |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Albertuj opamiętaj się
![]() podobnie jak wiekszość z dzieci piszących na tym forum. Wskazówka dla dyslektyków!-> "Widzisz w myslach wyraz np "gUwno" to wiedz ze jak jesteś na 100% pewien że nie popełniłeś błędu to właśnie go popełniłeś i pisz odwrotnie - "gÓwno" ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
|
![]() Może to i złe miejsce ale chciałem się spytać dlaczego nie ogłoszono głośno, na stronie głównej wyników konkursu SMS i dlaczego konsole PS3 wygrał pierwszy lvl...
![]() Pozatym nie podoba mi się że te 10 czy ileśtam PACCów wygrały w połowie lvle 10-20, niektóre zbanowane, posiadające np. 10 dedów lub inne bez profesji. ![]() Kind Regards |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Może mi ktoś powiedzieć kiedy bedzie ta aktualizacja?
|