![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Dokładnie tak, to jets to miejsce, "Lake Timor SE" jak jestes na peronie to leć w dół a potem już trafisz, albo poszukaj tunelu.
Aja znowu jestem "Evil" zapuściłem swampa kolo wlazł sięzabił i mnie się algin zmniejszył ![]() I znowu czeka mnie 2-3 dni polowania na slayerów
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() o dzienki
![]()
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeah.......... mi juz nie trzeba pomocy sam posiedzialem nad ta gra 12 godzin i wszystko sie wyjasnilo jestem vamp 38 lvl nick ravenfon jak ktos chce na slayersow to msg do mnie........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() ja mam dopiero 36 lvl i dzisiaj jakspotkam adadrasa to ide z nim na cos
![]() @edit Warloczek moge stobą isć na slayery ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 16-10-2004 o 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]() Przepraszam wszystkich ale dawno nie ogladalem forum
Warloczek:nie dostalem zadniej wiadamosci jezeli ktos chce do party to mowic tu albo gg 6334500 |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Elbląg
![]() ![]() |
![]() A jest jakaś polska strona poświęcona tej grze? Bo na google patrzyłem i tylko o tej karciance były.
![]()
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Adam's Holy Place i Raohm Dungeon (B1 i B2) rox
![]() Z Raohma po 30-45minutowym huncie wynoszę vampirem 1mil (dla slayera 2mil), a z Adam~ 1-2 (Slayerem 3-4) =]
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Faxero paladyn
Już 38 ja dopiero 32. Kiedy lecimy na slayersów. Ja też skończyłem z Tibią. Co do rangi to za zabijanie potworów też dostaje się ranke (wiem bo sprawdzałem). Za slayersów dostaje SIĘ EXPA! SPRAWDZONE! Brakowało mi niewiele Expa i dednełem slayersa i LVL UP ![]() Ok wszystkie VAMPY którzy lubią katowaćć ![]() Mojej Gildi ::.Bloody Vampires.:: Moje GG :1957536 Nick: ::.Polak.:: strona WWW: ::.www.killersslayers.prv.pl.::
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 18-10-2004 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo wam, mam parę pytań:
-W czym powinny pakowac vampiry?, Bo ja na początku pakowalem we wszystkich 3 cechach a póżniej w INT, czy dobrze zrobilem? Mam 40 lvl 54 STR 41DEX i 83 INT czy takie powinien miec vamp? - Czy znacie jakios dobry exp na ktorym 40 lvl vamp mialby szybko lvl up? -Co to storage? Kupilem je ale nie zauwazylem waznych zmian? -I ostatnio urosla mi ranga, chyba dzieki slayerom...... Bo bardzo duzo na nich huntuje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Storage to cos w rodzju "depo".
Co do cech to ja tak samo na poczotku w 3 cechy walilem i teraz wyszlo ze mam 49str 79dex 103int Wg. mnie to w int trza pakowac i w dex Co do expowiska to polecam castle rasen. Ranga rośnie od bycia w party, a od slayerów to nie wiem...
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki warloczek ale wlasnie chyba dobe expowisko znalazlem a mianowicie w Holy lands of adams czy jak to sie nazywa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Siema mam 38 Wampirka ale znudzila mi sie gra to ja wywalilem !!
![]() ![]() ![]() re up @ Co do Dawania w Vampirkach to dajesz W inta Przedewszyskim i potem w dexa troche a sile mozesz olac i tak nawalasz z czarow
Master Sparco- lv. 24 Master Sorcerer Harmonia War'Throne- Lv. 30 Royal Palladin Elysia <<Player Killer>> ![]() Virk - 50 Master Sorc Harmonia Glana Levafaz - Nowy Knight (harmonia oczywiście) Ostatnio edytowany przez Master Sparco - 16-10-2004 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Warloczek, chyba raczej sie zapytam gdzie jest to Castle rasen bo holyland of adam robi sie niebezpiecznie..........Wiec jakbys mogl to opisz jak tam dojsc z perony...Aha i jak sie robi teleport bo caly czas mam go na czerwonym?
Edit: Czyzby darkeden byl lepszy od tibii? Dla mnie z pewnoscia - TAK! Ostatnio edytowany przez Faxero paladyn - 17-10-2004 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki Adaras, czytalem caly temat ale widocznie zapomnialem.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Prubuje sie zarejsetrowac i takie cos po wypelnieniu formularza Warning: mysql_connect(): łĘą« ¸ąŔş ż¬°áżŔ·ů·Î ŔÎÇĎż© ČŁ˝şĆ® '61.78.53.217'´Â şí¶ôµÇľú˝Ŕ´Ď´Ů. 'mysqladmin flush-hosts'¸¦ ŔĚżëÇĎż© şí¶ôŔ» ÇŘÁ¦ÇĎĽĽżä in /home/sese/premium/db/s218_db_conn.php on line 6
Unable to connect to SQL server |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Mam problem przy rejestraci. Co mam wpisać w ID. Bo czego nie wpisze nie moge się zarejestrować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Emil, wpisujesz w miejsce przeznaczone na kod ID dowolne jakie sobie wymyslisz haslo, dajesz opcje akceptacji kolo okna z wpisanym juz ID i pojawia ci sie taka ramka - NIE ZAMYKAJ JEJ- nastepnie zjezdasz w dol tej ramki i naciskasz ok, i wyswietli Ci sie czy jest juz ono zajete czy nie (ID), pozniej to juz tylko wypelnij inne opcje i rejestracja gotowa..
![]() Ostatnio edytowany przez Faxero paladyn - 17-10-2004 o 19:36. |
![]() |
![]() |