![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
Nie jestem nikim od was. |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() moge ci zapewnic ze, ani tana, ani celandia, ani nikt inny nigdy i nigdzie nie bedzie mial zadan sprawdzajacych zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego.
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
"i uzyskal nastepujace wyniki: (...) w czesci mat.-przyr. w zakresie: (...) wskazywania i opisywania faktow, zwiazkow i zaleznosci, w szczegolnosci przyczynowo-skutkowych, funkcjonalnych, przestrzennych i czasowych". Wiec jednak. |
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() To chyba czytania ze zrozumieniem nie zaliczyles
![]()
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
A co do tego że po update siła rażenia VU się zmieńszy jesteś w dużym błędzie. Ponieważ: Jakich knightów ma FF, a jakich VU... Jakich palków ma FF,a jakich VU... Do tego, VU ma dużo kasy a w FF 1/7 nie ma pacca, a 1/5 blessów. PS.Hidek, zmieniaj server ^^
JO MEN! Ostatnio edytowany przez Artas - 25-06-2007 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @Hidek
Nasza sila spadnie? Zobacz ile wy macie sorcow w gildi, a ile innych profesji... |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#128 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co do kasy to mysle ze w wypadku ludzi, ktorzy dolaczyli przed powstanie BZN jest duzy problem, rzeczywiscie, padalismy i tracilismy duze kwoty. Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() @Sir Hidek
Możesz być na 100% pewny, że pewni ludzie (Majqu, Xendosa) nie będą razem walczyć. Więc będąc na miejscu VU, nie bał bym się o to. Poza tym ludzie, wyrzuceni z servera przez VU, nie są tobą i nie za bardzo garną się do zrobienia wszystkiego, aby wrócić na Nebule. |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() szwedzi maja swoja wojne na galanie
![]()
#132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Hidek
Sowqu, Wickanina, Koqu (niegra w tibie bardzo dlugo, a na wakacje ma robote.) Shargas (tez juz dlugo niegra na nebuli, poza tym nic tu niema) Lis Zapinator (o ile kupic pacc) Wina, Korrn, Siedl~, Estana, Szaki~, Xakan (o ile przekonacie austryjakow do powrotu) Exiz~, Thor~, Zelarz, Majqu, Mevionek, Kaytek~ 17 osob, z tego kilku nieuda wam sie namowic do powrotu, kilku niebedzie ze soba walczylo (chodzi mi o stare ordo i akcje jakie tam odchodzily), jak cos pozostaje jeszcze bariera jezykowa, ktora jest duza przeszkoda tak jak pokazalo ordo. Wiec zostaje wam okolo 10 osob w tym 2 ktore beda bic naprawde mocno. Poza tym, sila sorcow az tak drastycznie nie spadnie, wiec nie przelicz sie w tych swoich obliczeniach, a poza tym My raczej mamy wiecej palkow/najtow gotowych do walki i zgranych ze soba, chociaz w malym stopniu. Poza tym bot NG to niewszystko, taktyke tez trzeba miec, niewiem czy grales tu jak byla wojna VU vs OF, jesli tak to przymnij sobie poczatek nas bylo 17 na ich okolo 35-40. |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Świat: Nebula
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
![]() Jak juz powiedzialem, Karbid dla mnie zostales zakompleksionym 14sto latkiem ktory nie dostal tsa ^^ @Hidek Nie przezywaj kurwa jakbys nie mial rl life, bo mimo woli masz co dalo sie w jakiksm stopniu zauwazyc, niewiem czy Twoja ideologia byla z tym zgodna czy nie, ale poprostu nie kazdy ma czas siedziec 24/7 na forum i spamowac F5, jezeli tak bardzo chcesz wiedziec nei dostales TSa przez pisanie na forum i nie jest to zadna wielka tajemnica, nie jestes na pozycji straconej, bo jeszcze duzo osob nie dostalo ip, a dostana, tyle, ze w swoim czasie. Okazalem sie inny? Przykro mi... ludzi, ktorzy na jednym stwierdzeniu buduja swoj poglad na kogos, to tak jakbym zobaczyl bezdomnego (pomimo tego iz mialbym np. 18lat doswiadczen i kolorowego zycia) i zmienil swoj swiatopoglad na taki, ze wszyscy to bez domnie i ja tez nim bede, taki sposob myslenia jest wg. mnie chory - ale robta co chceta : ) |
|
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobrze pamietam na poczatku bylo nas 17. Was bylo okolo 30, po tym jak dostawaliscie po uszach, plecach i pyskach. Dolaczyl do was cybe, xendosa i reszta tego shitu, nas nadal bylo 17, przybylo nas po akcji na ankrahmun kiedy to przemyslaki i kilku innych kolesi zraszowalo wam plecy. Myle sie ponczusiu?
Ponczek bez ronczek. |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do tej taktyki, to was rzeczywiscie bylo 17, ale ordo bylo mniej. Tylko ze wasza jedyna taktyka byli sneaki, ktore ordo zlekcewazylo i zawiodla w wojnie psychika. Cytuj:
Co do tego ze dostane - sam w to juz nie wierze, skoro powod lezy w forum. Tylko nie rozumiem o co konkretnie chodzi - nie mozna pisac na forum bo to jest beeee, cool, not trendy? Czy nie mozna pisac dlugich postow or smth? No o co chodzi? Po 1 stwierdzeniu nie zbudowalem swojego pogladu na Ciebie, tylko zachowales sie w najgorszy mozliwy sposob, bo wiedzac ze artas to nie jest moje konto, wyjechales na mnie ze to niby moje konto. Bez obrazy, ale to moglo byc tak samo moje konto, jak i twojej matki, psa od sunze i popularnej na tym forum ostatnio "Marty". Moj poglad na ciebie wbrew pozorom nie jest taki zly, chociaz zawiodles mnie tym tekstem. |
||
![]() |
![]() |
#137 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Szwedów nie licz, bo oni nie raczej nie mogą |
|
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() HAHAHAHAHA avara, royal faldt, hahahahha xDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Siedllczanin Jun 27 2007, 07:12:37 CEST Killed at Level 122 by Hinogoos
and by Morrderca Kaytek Ziom Jun 27 2007, 07:18:31 CEST Killed at Level 102 by Lord Arcticus and by Asanil A podobno sila naszych sorcow spadla... ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sadze ze gildia BZN SW i inne troszke sie zawiodly na update, bo sorcow nie pogorszono strasznie chociaz fakt faktem sa gorsi i czuc ta ruznice, a znowu knighty i pale nie wala takich wielkich hitow (do 400? 130ek?).
Pozatym sila to nie wszystko, przyklad julera chyba brazole z przewaga lvl i wszyskiego dostaja po tylku? ale sadze ze na nebuli nie bedzie 2 julery
![]() |