![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seven Thel
Profesja: Rookstayer
Świat: Julera
Poziom: 63
Skille: 23/29
![]() |
![]() No to emocje opadły bo już nie ma takiego zainteresowania i mało ludzi ogląda...
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Midoritex
Profesja: Knight
Gildia: Army of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: nom
Imię: cipek kiedyś
Profesja: Elder Druid
Świat: iridia
Poziom: duż
Skille: -100/-1
Poziom mag.: 57
|
![]() Ja cierpię na bezsennośc
mi to pachnie hakiem a jak nie to ts'a i newsa po pijaku robili [kropka] edit Error Internal error. Please try again later. @down poszles spac?xD
olsztyn r0x bełchatów saks Ostatnio edytowany przez bollo - 30-06-2007 o 02:24. |
![]() |
![]() |
#125 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() Your IP address is 62.75.179.72
City: Frankfurt Hessen Country: Germany Continent: Europe Time Zone: GMT+1 myslcie co chcecie...ja juz nie mysle ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Seven Thel
Profesja: Rookstayer
Świat: Julera
Poziom: 63
Skille: 23/29
![]() |
![]() bulamen miałeś iść spać i to już chyba ze dwa razy
![]()
#127 |
Zbanowany
|
![]() no ide ale powoli
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Hmmm jest wiele argumentow za tym iz jest to hack, ale jest tez wiele argumentow za tym iz to hack nie jest ;] Ja sam nie wiem co o tym myslec, ale mam juz to w d...e (look na moja liste dedow - owntibia vip)
Btw. http://www.tibiacity.org/ : Test server = HACK server? Multiple people told me today that they scanned the test server files of tibia.com and that they had keyloggers in them. Untill we got an official confirmation of CipSoft I propose NOT to log on the test server! Why do people think it's a hack server? Because it's very hard to get on it, but on the other hand some people managed to get online. Also because of the newspost structure, it doesn't end on 'Your CipSoft team' and because the files are hosted on cipsoft.com instead of tibia.com which has never been done before. On the other hand again GM Tiergan posted that the server is secure. Real test server or not, you better wait for an official reply of CipSoft. Only then you can be 100% sure.
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 30-06-2007 o 02:27. |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() to nie jest tak, że ekipa torga usiłuje wmówić że to hack... po prostu kilka rzeczy tutaj "nie pasuje" ( spójrzcie chociażby na źródło strony i taki <BR> w tym newsie, podczas gdy zazwyczaj są to <br> ) i jest taka możliwość o której poinformowaliśmy- tak naprawdę wiemy tyle co wy i pozostaje nam czekać na wyjaśnienie...
|
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Penancea AFAIK sam się zjechał.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
|
![]() to dom tego niemca
![]() ![]() zdjecie sie nie dodalo ![]() http://www.wrzuta.pl/obraz/8dnRTYx8nn/fafasafa Ostatnio edytowany przez bulamen7 - 30-06-2007 o 02:39. |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 57
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Cytuj:
good idea ![]() btw. jak go namierzyles przez satelite ? ;> Ostatnio edytowany przez Dave_plx - 30-06-2007 o 02:42. |
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() bulamen7 a ja jednak jestem przekonany że jesteś dzieckiem neo ;-)
Nie martw się, to nie jest hack, więc Twój Plate Armor i Brass Legs zostaną na swoim miejscu. |
![]() |
![]() |
#134 |
Zbanowany
|
![]() sam jestes dzieckiem neo
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idź spać!
A za co ban? Mrmr? |
![]() |
![]() |
#137 |
Zbanowany
|
![]() za pacc
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() A myślałeś że na paccu 100 lvl robi się w 3 dni, no cóż, oszukali Cie : (
: P |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() dobra idzie juz wszyscy spac bo pozniej zasniecie przed kompem sliniac klawiature no i po co?
nie ktorzy mowia ze to h4k nie ktorzy ze nie bo chyba zawsze sa 2 strony? @down popieram Ostatnio edytowany przez Acebb - 30-06-2007 o 03:05. |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG ludzie jak czytam niektóre posty to mi się płakać chce.. Co to jest za argument, że zamiast <br> pogrubili z dużych liter? (<BR>?).. Albo, że zapomnieli na końcu Your Cipsoft Team? To nie są argumenty, może akurat człowiek piszący tego posta miał gorszy dzień i zapomniał, a literówka każdemu się zdarza, nawet wertując stronę tibia.pl niejednokrotnie na takie natraficie. Może ja powiem wam dlaczego uważam, że to nie jest hack..
Po pierwsze gdyby to był hack to prawdopodobnie wszystkie servery byłyby w tym momencie bądź parę godzin wcześniej wyłączone przez firmy hostingujące. Po drugie CIPsoft chyba postarałby się o to aby jakakolwiek z Supported Fansitów dowiedziała się o tym i mogła poinformować graczy o niebezpieczeństwie. Po trzecie nie ma wzmianki na głównej stronie CIPsoftu o jakimkolwiek hacku Tibii. Po czwarte, co już jest nawet w newsie na tibia.pl, wzmianki o publicznym ts były na forach tutorów. Po piąte uważam, że moderatorzy tibii.pl, niektórzy posiadający tutorów na pewno są bardziej wiarygodni pisząc o tym iż ten "hack" to bzdura, mają podstawy (rozmowy z GM itd.) niż Yogi z tibia.org.pl.. Po szóste te wszystkie screen'y z "trojanami" to są dla mnie śmieszne, bo nawet gdyby były prawdziwe to uważam, że ludzie zdolni do hacknięcia tibi.com nie użyliby czegoś tak łatwo wykrywalnego.. A to, że poprzednie publiczne test servy stały na innych hostingach to nie ma nic do rzeczy, bo dlaczego nie miałyby być zmienione? Głębiej nie wnikam, nie wierzę w rzekomego hacka a dzięki niektórym ludziom z tego forum naprawdę mogłem się dziś pośmiać.. Dlaczego niektórzy nie potrafią myśleć tego już nie mogę zrozumieć.. Pozdrawiam
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |