|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Prezes Nekromanta ma w pewnym stopniu racje
Masz Sledzia gg to pogadajcie o takich sprawach na gg ![]() Tu jest temat o postaci Zimna |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() jak on ci ta postac mogl za***ac !!!!!!!!
Aha podaj itemy jakie miałeś !!!!!!!!! I na jakim seriw grałeś !!!!!!!!!!!!!! Pamietaj mnie chakneli juz 4 razy ***e ***ane ale teraz sie wkorwilem jak mnie ktos chaknie za***ie !!!!!!!!!! Jak dostanie jeszcze jedego haka to ja sam bede chakowal chodz tego nie robie !!!!!!!!!!!!! ***ANI CHAKERZY !!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Titek: współczuję
![]() Macioszka: o skrinach w zasadzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
O Qrva temat ma chyba z tydzień a ziom wyskakuje i pyta jakie itemki i serever ![]() ![]() ![]() ![]() Ale gnicie Buahahahha ![]() Pozdro dla Elity i nie klucicie sie bo to nie ma sensu. Karolek nie ma juz Zimna, co idzie z tym wszystko co mial przepadlo. Nie widze dalszego jakiegokolwiek sensu pisania ze Karolek to "CHACKER" bo to sie powtarza ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up up again....
![]() Takie male zdjatko pokazuje moje, ehh...poczatki |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() znam jeden powód dlaczego wszyscy czepili sie Zimna...
poprostu jeżeli jest chakerem to dorobił sie fortuny i zazdroszczą bo im nie wyszło(znam takie przypadki z amery) ale ja twierdze że Zimn nie jest chakerem ciekawe co powiecie na to że Zimn wraz ze swoim kumplem wylootowal pewnego dnia demon shielda(wtedy był chyba hunted i na demonki wpadł 105 elite i obydwoje dali loga a potem uciekli) z tego co pamietam Zimn miał dwa chaki na jednym stracił całe eq(e plate mms...) to bylo podczas pamietnego wyczekiwania elmery i trem a drugim razem stracił konto i moim zdaniem to był stary własciciel zimna chyba że kolega mnie przyciął i nie powiedział do końca prawdy o rozmowie z tym gościem sprzedającym 100k on amera.... przykro mi Zimn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widziales Wiatrak jak ja gralem , obserwowales moje tibijanskie zycie , nigdy do ciebie nic nie mialem , i w mojej amerskiej pamieci zostaną polacy ktorzy mi ufali i wspierali...tutaj jest mala lista osob ktore mnie z rl nie znaja i mi ufaja , i zawsze bym im pomogl gdyby tej pomocy potrzebowali
Guheha dark - ten czlowiek widzial za duzo, i zatrzymal to dla sibie Wiatrak - spoko z ciebie koles Clene - ma cos w krwi tak jak ja , manie zabijania ![]() Ivanov Gali - nie wiem czy dobrze napisalem nick , ale lubilem te osobe Jareknes - nigdy mnie nie obrazil , zabilem go bo musialem gamage freeman - erotoman , dostal 1 pacca ode mnie... NIE WIEM CZY ODWAZE SIE WROCIC , ALE LADA DZIEN HIZEZEM BEDE MIAL PACCCA, WIELKI POWROT!!! ZACZYNAM OD 0, JESLI BEDE GRAL DUZO, 2 MIESIACE I HIZEZ BEDZIE MIAL EPLATE I RARESKI... A CONAJMNIEJ 80 LVL , TYLKO NIE WIEM CZY W MU NIE BEDE GRAL...NARAZIE TIBIA STOJI POD ZNAKIEM ZAPYTANIA , ALE NAPEWNO POLAKOM KTORZY GRAJA DALEJ I ZESZMACILI MNIE PO STRACIE ZIMNA POKAZE MOJ STYL ZABIJANIA =] /KAROL!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() a ja to co, patyk?
przesadzasz, nie rob z siebie bohatera... Ostatnio edytowany przez prezes - 03-11-2004 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Chodzi glownie o osoby nie z rla , bo nie bede wymienial sledzi, marcelow i innych, przeciez wy to wiecie ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Niestety odszedłem z amery po pierwsze przez gamge po drugie przez qzynka na amerze jak ktoś nas znał to wiedział że my kuzyni i ze jeden za drugim w ogień pójdzie odszedłem bo gdyby nie on to teraz nie grałbym w tibie tylko w mu czy cos innego... on mnie zatrzymał ze swoim podejściem do tej gry... wystarczy tylko przypomniec jeden fakt poszlismy dwaj idioci na dl'e ivan padl i nie plakał że stracił xxx expa przeciwnie zadzwonił do mnie i śmiał się w sluchawkę .... też się tego nauczyłem ale gamge... to był gwóźdź(chyba dobrze napisałem) do trumny na amerze... teraz gram sobie na eternii mam 49lvl i nikt mi nie przeszkadza czasem zajrze na galane do moich przyjaciół Clene i Ljubena bo to też nierozłączna para xD jednak najbardziej mi żal znajomości z amery i brakuje mi osób które są złe na mnie że odszedłem....
wiatrak never back on amera(ale nigdy nie mów nigdy) Ostatnio edytowany przez Wiatrak - 03-11-2004 o 07:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() =] hmmm od czego by zaczac ?ż ;] wiec moze powiem ze milo byc przez kogokolwiek pamietanym ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo mi przykro ze straciles te itemki z zimna i mam nadzieje ze odzyskasz wszystko hizkiem ![]() ![]() @wiatrak ;] to tylko gra j*** deda ;] powiedz ze nie bylo fajnie ;p i kto wie moze jeszcze amerka o nas uslyszy ![]() Pozdro wszyscy znajomi z amerki i gl karol ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() wiatrak odchodzi !? co ja nie na czasie czy co... ivan tez whoa co sie dzieje dawno mnie tu nie było ...
no ivan zapomnialem ... dzieki za te 10 hamów xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
co do drake&szczepan: zamknijmy ten temat, bo ciągnięcie tego gowna nie ma sensu i nawet mi o tym nie przypominajcie. kazdy kto wie o co chodzi, to wie, a kto nie wie niech nie wnika. niech tak zostanie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() wygrzebalem pare ssków na kompie a więc nacieszcie jeszcze oczy :>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 e-plate, ehh, szybciej go stracilem niz zdobylem(kupilem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ivanov Galil
Kazdy kto mnie znal z polakow i szanowal m.in. Clene, Wiatrak, Jareknes, Royal Adio, mieliscie dobrze poniewaz ja bylem jedynym polakiem ktory sie stawil m.in za Clene , nienawidzili go, ale on tez mial instykt zabijania i lubil to tak samo jak ja , umial walczyc, i pomogl mi, kazdy z was mial u mnie plecy... Jesli ktos chce zobaczyc TibiaCam movie , jak dzielnie walczylismy w czasie starcia w Carlin, Ja , Clene +2 pallkow na polakow pisac, moze nabiore checi zamieszczenia tego filmiku... Jest on z punktu widzenia Szczepana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh ja nie gram na Amerze ale przeczytałem 3/4 postów i wydaję mi się, że Zimn tutaj grał całkiem fair. Oczywiści tworzenie keyloggerów itd. jest Po******, ale cóź to nie on hackował, lecz na tym zarabiał. Tak się kręci interesy.. Ja osobiście na Solerze gram gdzie panują Mac'Mannusy i do wojny raczej nie dojdzie, gram tam też uczciwie, kase zdobywam z lootów ale gdybymbył na Amerze byłbym po stronie Zimna.. Tak wogle Ivan gratuluje Ci postawy, masz troszkę lepszą od mojej.. Jak ja zginęłem u kumpla przez witcha przez kicka i straciłem skull staffa to się polewałem na maksa..., bo odzyskałem ciało po 30 sekundach
![]() Pozdro for all i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, obejrzyjcie se ten filmik uwaznie i komentujcie
![]() www.hcr_karolek.webpark.pl/ameravszimn.rec Ostatnio edytowany przez Evul Zimn - 30-11-2004 o 12:31. |
![]() |
![]() |