|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() FS fajny.. inny niz sie spodziewalem ale fajny
![]() ![]() ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Kiedy juz bedziesz w naszej grupie ( co raczej nie moze byc niemozliwe bo twoje prace sa odrazajaco, okropnie, totalnie zaje.biste ) to zaloz jakis temat i umiesc tam wszystkie swoje prace w jednym temacie ( najlepiej wszystkie kolo siebie ) i bedzie git
![]() P.S. Linek napewno Cie przyjmie ![]() ![]() @offtopic Zaje.bisty avatarek masz Aval'yah, z jakiej stronki go sciagneles?? tez bym chcial taki ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Nosfe Draconis - 06-11-2004 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A i tak dobrze się skończyło ![]() Z tym tematyem to się postaram zrobić1 Skończyłem shieldy kawiora: Demon (zaje.bioza poprostu... fajne jest krew zamiast łez) ![]() Studded Shi8edl (trochę gorzej... nie miałem pomysłu to zrobiłem tarcza okuta na brzegach i obita w skórę [można zauważyć szwy na płatach skóry]) ![]() A co do avatara Aval'yaha (to mój qmpel z klasy) zrobił go sam... symbolizuje jego talent i twórczość ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 06-11-2004 o 21:55. |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() A gdziez ja bym mial bluzgac o takich fajnych itemkach
![]() ![]() P.S. a co do twojego kumpla to chlopak ma talent.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Zrób mi przeróbkę plate seta(plate armor,legs,shield)
![]() |
#127 |
Guest
|
![]() Roland, troche wolniej, jeszce tamtego nie pokazałem a ty kolejne
![]() Macie, nacieszcie się (chociaż słabo wyszło): -Guard Shield (bez tego 'G' i z brylancikami ![]() ![]() -Chain armor w 2 versjach (obie mają długię rękawy): ![]() i druga z 'fredzelkami': ![]() -Noble aRmor (nie wiedziałem gdzie wstawic ten krzyż to zamieściłem małe na 'nałokietnikach' i na 'osłonioudadnikachprzednich' ![]() ![]() -Siekierka dla bysia: ![]() -Topór rycerza (brzydki) ![]() Ocencie te niewypały... |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Sliczne te ostatnie prace
![]() To dla mnie może zrób Miecz długi z ostrzem wąskim, pobłyskiwującym. Rączka ma być złotawa, w kształcie skrzydeł, zakończona ładną kulką ![]()
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Za Bugiem...
![]() ![]() |
![]() te prace co sobie zamowilem sa poprostu Z4j3b15t3!!!
wogole chlopcze masz talent i tyle pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Odrzancie sie wszyscy od mojego avatara
![]() ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Zamawiam złoty trójząb z niebieskim krysztalkiem w środku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Taki jak chciałem, trafiasz w moje gusta.
Poproszę tym razem, tak: Złotą zbroje, z czarną peleryną. Zbroja- złota, z kołnierzem srebnego koloru. Peleryna- Czarna, lekko przetara, z krwią. Niech będzie przyczepiona do zbroi srebnymi klamrami. Muszą być pięknę, odzdobiona i zdrobiazgami.
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Chciałbym coś powiedzieć... prace postaram się zrobić, lecz nie wyślę ich tak szybko, gdyż... mam karę na neta (ach ta kochana mama
![]() Lecz w sobotę kto wie... Dzięki za takie komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okej...
To dla mnie zrób: 1. Taki wypaśny kij, co ma na końcu "berła" w kolorkach Crown Seta... Coś jak Dual Mace z Neverwinter Nights. 2. Magic Plate Set - hełm, legsy, tarczę, buty ala Magic Plate Armor 3. Szatę druida... Jakieś zielone kolorki, zwisające jakieś tam pasy materiału... 4. I zlecenie specjalne... Hełm Pancerza Wspomaganego z Fallouta, ma NIE BYĆ w 32x32. Ten hełm masz akurat na moim avatarku.
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A po co ty robisz te prace po co one im??? Glupszej odpowiedzi nie widzialem a moze jak widzialem to pewnie zapomnialem
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Tak na marginesie: to ja go zrobiłem.
![]() Yazon, nie chodzi nawet o sens tych wszystkich rysunków, chodzi o to abyś ćwiczył 'rękę' i inwencję. Do dzisiaj, mimo że narysowałem Słoma-seta około 2 miesiące temu, mój ojciec twierdzi, że to moja najlepsza praca ze wszystkich. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Heh
No to ci pomoge cwiczyc reke wiec ![]() Mace Sword I mój super wypasiony pomysl ^^ Buga lub Trolla (jak wolisz ![]()
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() Czekajcie... MAM KARĘ!!! Nie zamawiajcie u mnie póki tamtych nie zrobię....
Arcymagu, zrobię Ci ten pig set... macie rację to dla wprawy |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pierwszy raz jak go znam od dwoch lat yazon ukorzyl sie przed kims i przyznal mu racje :tongue: Coz, chlopak na serio ma szlaban, nie wiem jakim cudem dopchal sie dzis do kompa;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() O żesz...
To się nazywa klasa.. Masz ogromny potencjał! Twoje pixarty są świetne!.. Zdodłaleś narysować wszystkie najdziwniejsze przedmioty o jakie prosili ludzie. Mozę ze 3-4 z tych rysunków mi się nie podobały - reszta po prostu ge-nial-na!... |
![]() |
![]() |