|
|||||||
| Notki |
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#122 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
|
FS fajny.. inny niz sie spodziewalem ale fajny
Kij golfowy spox Mam nadzieje ze Iliaden/Poeta juz doszedl do siebie po tym uderzeniu Złożyłbym nastepne zamówienie ale i tak juz za duzo dla mnie narysowales. ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
Kiedy juz bedziesz w naszej grupie ( co raczej nie moze byc niemozliwe bo twoje prace sa odrazajaco, okropnie, totalnie zaje.biste ) to zaloz jakis temat i umiesc tam wszystkie swoje prace w jednym temacie ( najlepiej wszystkie kolo siebie ) i bedzie git
P.S. Linek napewno Cie przyjmie Nie ma innej mozliwosci, i wkoncu bedziesz Aritst ![]() @offtopic Zaje.bisty avatarek masz Aval'yah, z jakiej stronki go sciagneles?? tez bym chcial taki ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Nosfe Draconis - 06-11-2004 o 22:18. |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Guest
|
Cytuj:
A i tak dobrze się skończyło ![]() Z tym tematyem to się postaram zrobić1 Skończyłem shieldy kawiora: Demon (zaje.bioza poprostu... fajne jest krew zamiast łez) ![]() Studded Shi8edl (trochę gorzej... nie miałem pomysłu to zrobiłem tarcza okuta na brzegach i obita w skórę [można zauważyć szwy na płatach skóry]) ![]() A co do avatara Aval'yaha (to mój qmpel z klasy) zrobił go sam... symbolizuje jego talent i twórczość ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 06-11-2004 o 22:55. |
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
A gdziez ja bym mial bluzgac o takich fajnych itemkach
Te tarczki dwie naprawde fajnie Ci wyszly i wogole wszystkie rysunki fajne masz, czekam na Ciebie w naszej grupie ze swoim tematem juz P.S. a co do twojego kumpla to chlopak ma talent.... Marnuje sie na tym forum, on powinien zostac jakims grafikiem ![]()
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Zrób mi przeróbkę plate seta(plate armor,legs,shield)
|
|
|
#127 |
|
Guest
|
Roland, troche wolniej, jeszce tamtego nie pokazałem a ty kolejne
![]() Macie, nacieszcie się (chociaż słabo wyszło): -Guard Shield (bez tego 'G' i z brylancikami )![]() -Chain armor w 2 versjach (obie mają długię rękawy): ![]() i druga z 'fredzelkami': ![]() -Noble aRmor (nie wiedziałem gdzie wstawic ten krzyż to zamieściłem małe na 'nałokietnikach' i na 'osłonioudadnikachprzednich' )![]() -Siekierka dla bysia: ![]() -Topór rycerza (brzydki) ![]() Ocencie te niewypały... |
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
|
Sliczne te ostatnie prace
To dla mnie może zrób Miecz długi z ostrzem wąskim, pobłyskiwującym. Rączka ma być złotawa, w kształcie skrzydeł, zakończona ładną kulką ![]()
|
|
|
|
#129 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Za Bugiem...
|
te prace co sobie zamowilem sa poprostu Z4j3b15t3!!!
wogole chlopcze masz talent i tyle pozdro |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik Forum
|
Odrzancie sie wszyscy od mojego avatara
wyglada jak mial wygladac, gdybym staral sie narysowac cos na serio to by wyszedl kaszalota tak przynajmniej ma jakis tam swoj urok ;p A tak po za tym fajne nowe prace Yazon ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
|
Zamawiam złoty trójząb z niebieskim krysztalkiem w środku
![]() |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
Taki jak chciałem, trafiasz w moje gusta.
Poproszę tym razem, tak: Złotą zbroje, z czarną peleryną. Zbroja- złota, z kołnierzem srebnego koloru. Peleryna- Czarna, lekko przetara, z krwią. Niech będzie przyczepiona do zbroi srebnymi klamrami. Muszą być pięknę, odzdobiona i zdrobiazgami.
|
|
|
#133 |
|
Guest
|
Chciałbym coś powiedzieć... prace postaram się zrobić, lecz nie wyślę ich tak szybko, gdyż... mam karę na neta (ach ta kochana mama
)Lecz w sobotę kto wie... Dzięki za takie komentarze ![]() |
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik Forum
|
Okej...
To dla mnie zrób: 1. Taki wypaśny kij, co ma na końcu "berła" w kolorkach Crown Seta... Coś jak Dual Mace z Neverwinter Nights. 2. Magic Plate Set - hełm, legsy, tarczę, buty ala Magic Plate Armor 3. Szatę druida... Jakieś zielone kolorki, zwisające jakieś tam pasy materiału... 4. I zlecenie specjalne... Hełm Pancerza Wspomaganego z Fallouta, ma NIE BYĆ w 32x32. Ten hełm masz akurat na moim avatarku.
|
|
|
#135 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
A po co ty robisz te prace po co one im??? Glupszej odpowiedzi nie widzialem a moze jak widzialem to pewnie zapomnialem
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Tak na marginesie: to ja go zrobiłem.
![]() Yazon, nie chodzi nawet o sens tych wszystkich rysunków, chodzi o to abyś ćwiczył 'rękę' i inwencję. Do dzisiaj, mimo że narysowałem Słoma-seta około 2 miesiące temu, mój ojciec twierdzi, że to moja najlepsza praca ze wszystkich. Nie mówię, żebyś przyjmował wszystkie takie zlecenia, ale jedno do rozwijania się może się przydać. Zresztą, tu nie chodzi o wykorzystanie tylko o wygląd, nie? |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
Heh
No to ci pomoge cwiczyc reke wiec Mace Sword I mój super wypasiony pomysl ^^ Buga lub Trolla (jak wolisz )
|
|
|
#138 |
|
Guest
|
Czekajcie... MAM KARĘ!!! Nie zamawiajcie u mnie póki tamtych nie zrobię....
Arcymagu, zrobię Ci ten pig set... macie rację to dla wprawy |
|
|
|
#139 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Pierwszy raz jak go znam od dwoch lat yazon ukorzyl sie przed kims i przyznal mu racje :tongue: Coz, chlopak na serio ma szlaban, nie wiem jakim cudem dopchal sie dzis do kompa;p
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
O żesz...
To się nazywa klasa.. Masz ogromny potencjał! Twoje pixarty są świetne!.. Zdodłaleś narysować wszystkie najdziwniejsze przedmioty o jakie prosili ludzie. Mozę ze 3-4 z tych rysunków mi się nie podobały - reszta po prostu ge-nial-na!... |
|
|
|