|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Jee tam. Za czasów avagera to były fejki. Może nie dokończone ale dobre. I na przyszłość : do protoskiego przywódcy powinni się zwracać egzekutorze
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Na życzenie Speeda skasowałem.
@krupam To nie jest normalne. Przemyśl to. @Speed No, spiesz się, bo się fani zeźlą. Poza tym - zagadajmy na gg, muszę ci coś podpowiedzieć. @down Nie wyglądało to na żart. Ale spoko. ;D
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 04-11-2007 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jeny, żartować nie wolno? P.S. Specialized to brat Sir Speeda, Speed napisał to gdzieś w outfitach na zamówienie ![]() @fake 10/10 A trzeba więcej pisać?
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 04-11-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Proszę nie offtopowac i zedytować posty gdyż to robi bałagan.
Co do fake to dobrze idzie znalazłem pomocnika do grafik(em0), a dzięki temu robota będzie przyśpieszona. Pozdrawiam Sir Speed ![]()
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 04-11-2007 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Fake jest koll ale znalazlem 1 blad (pewnie nie ja jeden oO). Przyciemniles napisy. Oceny nie dam bo nie lubie.
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przpraszam za ten post brat zchackowal mi konto -.-...
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 04-11-2007 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
|
![]() Modów proszę o zawarnowanie użytkownika Sir Speed za złamanie regulaminu...jak zasady mówią nieważne kto korzysta z twojego konta warna dostajesz ty...a użytkownika Sir Speed proszę o zmienienie i dokładne pilnowanie(usuwanie cookies'ów/odzaznaczać opcję "Zapamiętaj") konta...
ps.: Doskonale widać, że to użyszkodnik Specialized(brat Sir Speeda) dostał siędo konta brata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() "Nocna rozpierduła to nie blef"
Heh, podoba mi się... Ale się narobiłeś przy tych budynkach! Mi by się nie chciało. Podziwiam Cię za cierpliwość... ![]() A, ocenka, yy... co by tu dać 10/10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
|
![]() Part IV - Obcy
2% Done... A mówiłeś że od razu zaczniesz , i będzie bardzo szybko ale ładnie robione XD Chyba że mam zwidy , ale spoko poczekam , bo warto ![]() Spokojnie można uznać - jeden z najlepszych fejków na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() fajne mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak proszę państwa nowy part! Doszło w nim do wielu zmian jak np. krew zergów jest teraz zielona by różniła się od krwi terranów i protossów jak i doszło wiele nowych grafik, ale też stare zostały ulepszone. Miłego oglądania.
Part IV - Oblężenie 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() 58. ![]() 59. ![]() 60. ![]() 61. ![]() 62. ![]() 63. ![]() 64. ![]() 65. ![]() 66. ![]() 67. ![]() 68. ![]() 69. ![]() 70. ![]() 71. ![]() 72. ![]() 73. ![]() 74. ![]() 75. ![]() 76. ![]() Co stanie się z oddziałem i czy zdobędą kryształ na czas? Długo wyczekany part. Miało być więcej zdjęć, ale no cóż nie wyszło. Dzięki dla Alphadrona[Khadaris] za pomoc w bardziej realistycznym ukazaniu tego fake'a. No tak muszę podziękować także użytkownikowi em0, który zrobił mi podstawowego Wraitha[w Fake'u jest przerobiony]podczas krótkiej współpracy.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 26-06-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Tibia.pl Support
|
![]() Dobra robota speed! grafy rox.
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Aus 1:0 Nie, Pol 3:0/1 Cho plz...
Tadadada! Super oddział! A nie... super artefakt (sic) Mnie tylko zastanawia gdzie ten pilot siedział... chyba te wszystkie pojazdy są zdalnie sterowanie, nie? ; Piechota zwykle nie walczy pierwsza, ale nie pamiętam poprzednich części.
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Panie Thorze - nie zauważył pan daty ? ;] Co do fake to wiem że Świetny (Zwłaszcza atak battle cruiser'a ten czerwony laser rox), ale to chyba nie oznacza że można go tak normalnie Wskrzeszać O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, nawet moderator podkreśla poziom tego działu ^^
No ale nic, a fake - znakomity : D 9+/10 ponieważ kilka grafik jest trochę nie wyraźnych ;P @down: Po co żeś powiedział? Było by tak fajnie...
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 13-06-2008 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Zobaczcie, że speed dodał parta do starego posta, więc odświeżania jako takiego nie ma.
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() musiałeś nakablować? Może on chciał być "Anonimowy"? No kit nieważne. To jest NAJLEPSZY FAKE NA TYM FORUM! WIELE OSÓB TAK TWIERZDI! TAK DALEJ SPEED!
|
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, no Speed postarałeś się nie ma co. Grafiki są niezmiemskie, lecz co do lokacji mam trochę pretensje. Cały czas jest pusto :/ Nie raz powinno być tak, że oddziały Terranów/Protosów bronią się przed najazdem w jakimś opuszczonym mieście czy jakiś ruinach. I tak samo jeśli chodzi o Zergów oni no dosyć szybko zastawiają pułapki, chowają się w ziemi i potem wyskakują na tyły wroga. Co do tej drużyny, która ma znaleść "coś" to może być ciekawie, lecz mam nadzieję, że tutaj lokalizacja się poprawi i będzie ładnie elegancko ;]