![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Możliwe... Obecnie nie bardzo jestem w temacie, bo wróciłem na stary serwer. Zresztą aktywnie gram może z miesiąc.
![]()
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() 21:21 Warning! The murder of Yoytmen was not justified.
21:21 Arad Knight [81]: Exori Gran 21:21 You see a dead human (Vol:10). You recognize Yoytmen. He was killed by Arad Knight. Typowy polaczek. ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Iks.de
Z tym ubiciem nobza to tylko takie marzenie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh ja marze o wbiciu tu tego 80 czy 90 lvl ... watpie zeby sie to udalo, ale mam nadzieje ;] jak mnie Szwedzi ubija zaczne skilowac to moze zapomna, ze tu jestem i bede mogl znow grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ktoś wyżej napisał, że partyzantka niema sensu ale pomyślcie jak będziemy chodzić w białó czerwonych strojach (lvlami w granichach 30-60) to szwedzi będą się balie przyznać że są szwedami.A więc możemy wlaczyć do ostatniego red squlla pomyślecie ile to fragów ile ''martwych'' szwedów.
Szwedzi będą wspominać ten dzień a kto wie może po roku znowu byśmy zatakowali to by było coś ![]()
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Białystok
Świat: Inferna
|
![]() Wy piszecie o wojnie ze swe....a gdzie byl Seba~ a gdzie byl Arad~jak byla wojna 99&supp99 vs neco&supp neco. Baliscie sie dupe ruszyc na open battle....tak samo jak na wojnie demoralize vs neco. kthxbye
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A i btw Killed at Level 101 by Jamtizz and by Nebztrakt To juz jest koniec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() Specjalnie logne zeby pogratulowac dla nebztrakta (barona)
Zrozumcie ze nic tu po Was (tj Polakach).....to byl jest i bedzie "aurea gang private server" Arad~I Seba~ skonczycie tak jak Drake'i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Skąd ten brak wiary? ;> Zawsze jest szansa, choćby bardzo niewielka.
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno gdyby powrocili na Saphire starzy gracze i ci co wbili tu 50+lvl i chcieli walczyc mielibysmy wtedy duza przewage ale co z tego jesli Szwedzi sa bardziej zorganizowani od nas .. :/ i zeby wygrac wtedy taka wojne nie wystarczy tylko jeden frag, a trzeba by planowac wszystko z wyprzedzieniem, zeby nie dac sie Szwedom i co najwazniejsze musielibysmy miec okolo 50 zaufanych osob, ktore by nie sypaly Szwedom.
Sam mialem plan jakby mozna ubic nobztrakta ..mysle,ze plan nawet bardzo dobry, ale co nam po jednym fragu?? wtedy byloby jeszce gorzej bo Szwedzi uwzieli by sie na nas.. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kurcze ten temat kojarzy mi sie z II wojna swiatowa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Po 1:
Na woje potrzebne jest ventrilo, Po 2: Taktyka, żeby nikt nie leciał na pałe, ale oczywiście znając polaczków (fajnie to brzmi) wyrywaliby się przed szereg bo myślą, że są uber pro i dadzą radę na 10, jak "hoolligani" meczach, którzy rzucają sie na grupe policjantow, Po 3: Wolałbym walczyć z br, bo jak polacy wygrają zaczną sie kłócić i między sobą bić i zaczną udawać pa. Nie uważam się za super gracza, ale jak czasami widzę niektórych ludzi to żal mi się ich robi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pamiętaj, że II wojna światowa została wygrana. Cytuj:
![]() 2# Przede wszystkim taktyka, a nie "armia 50lv, która daje Wam dużą przewagę". 3# Nie zawsze tak jest, choć niestety bardzo często. Doskonały przykład - Azura. Tam klepali się wiecznie ze Szwedami. Gdy Szwedzi odeszli jako przegrani, Polacy zaczęli się tłuc między sobą. ;p
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() @jed
Zeby komentowac posta najpierw go dokladnie przeczytaj ![]() A i jeszcze jak ty masz takie duze pojecie o wojnie to prosze rzuc jakis pomysl na temat "jak ratowac Saphire" Teraz jesli chodzi o ten kawalek w odp. dla arada 2# Przede wszystkim taktyka, a nie "armia 50lv, która daje Wam dużą przewagę". Kiedy to przeczytalem to doszedlem do tego, ze Ty wogole nie umiesz czytac o.O, bo prosze przytocz mi fragmnet, w ktorym mowie, ze wygramy majac armie samych 50 lvl, ktorzy rzuca sie na np. nobza i zaczna bic? W jakim twoim zdaniem jezyku napisalem w moim poscie, ze "i zeby wygrac wtedy taka wojne nie wystarczy tylko jeden frag, a trzeba by planowac wszystko z wyprzedzieniem", ze nie zrozumiales, ze pisze tu o koniecznosci planowania wszystkiego z wyprzedzeniem? Wiec prosze zanim komentujesz jakiegos posta przeczytaj go dokladnie ..i zrozum go, a jesli masz z tym problemy to lepiej nie komentuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aug 09 2007, 21:44:03 CEST Killed at Level 101 by Jamtizz and by Nebztrakt
Aug 08 2007, 16:31:12 CEST Died at Level 102 by a merlkin Jul 31 2007, 13:04:27 CEST Died at Level 101 by a blue djinn Jul 20 2007, 09:37:37 CEST Died at Level 99 by a dragon lord czyzby? podejrzewam pinging.. na innych servach dziwne! 0 lag 0 freez 0 kick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro już prawisz te swoje mądrości, to chociaż pisz poprawnie. Ponadto przewaga liczebna gówno daje, wierz mi. Tutaj wystarczy 20 osób na 90-100+, którzy znają się na rzeczy, ufają sobie i nie srają w gacie podczas bitwy. To Twoje planowanie wszystkiego z wyprzedzeniem to też takie gadanie... Co chcesz zaplanować? Pięć bitew w przyszłości? A jak już będziesz miał wszystko ułożone i coś pójdzie nie tak, to co? Obsrasz się i w nogi? Ludzie, którzy mają 50+lv nic nie zdziałają. Większą nadzieję pokładałbym raczej w starych graczach i tych którzy obecnie mają w miarę dobre chary. Tyle, że potrzebowalibyście jeszcze jakiegoś OTSa, żeby na nim wszystko przećwiczyć.
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odpowiedzcie sobie na pytanie do czego dazycie, do czego zmierzacie......ja z tego wszsytkiego zrozumialem, ze do "wolnosci" (stop pa, huntowaniu Polakow), no dobra macie racje, nie powinno tak byc, ale po ch*ja wracacie na saphire jak wiecie ze to sie nie zmieni...a wojna? skonczcie mowic o wojnie...sami wiecie ze to nic nie pomoze.
ps. uwazam ze wiecej zdzialaloby asslicking (siema Seba). |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze to nie che mi sie klocic na tym forum z osobami, ktore prawdopodobnie nie graja wcale na tym serwerze (chodzi o jed) . Wole wiecej robic niz gadac i krytykowac, a mam z kim bic szwedow czego dzisiaj mozna bylo zobaczyc dowody w ab ;] i sa to lvl od 31 do 60+ . Pewnien szwed 68 sorc z rs'em cchial mnei dzisiaj ubic straszyl itp. wieeczorekiem zebralismy ekipe i koles od chwili gdy tylko nabil pz zyl moze 10sec?
BIG GZ for Asardus ;] i calego Ab'Team ![]() Ace Dorin zginal smiercia tragiczna ale dzielnie walczyl ![]() |
![]() |
![]() |