|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważaż że to dobrze że tibia idzie coraz bardziej w przyszłość? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 60.00% |
Nie |
15 | 27.27% |
Nie wiem |
7 | 12.73% |
Głosujących: 55. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Tuchola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 75+
Skille: NICE xD
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() nie wiem jak zrobic takie outfity
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() fast fast rob part
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Zanim wyjdzie "nowa czesc" zrobie innego Fake i pozniej zabiore sie za tego, nie mam pomyslu na Fake ale zrobie a na nastepna czesc tego Fake mam juz pomysly ale narazie jest przerwa
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() jezu ja sie martwie o swojego xd zeby mnie nie przeteloportowal do nOOblandu xd
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Fake nawet niezły, choć ponad granicę średniaków się nie wybija. Mimo wszystko da się oglądać bez odruchu wymiotnego, czego o jakichś 70% dzisiejszych "fake" powiedzieć się nie da.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Wiec koniec z turniejowymi bzdetami czas na walke z czasem! Dodałem siebie
![]() 1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() 4: ![]() 5: ![]() 6: ![]() 7: ![]() 8: ![]() 9: ![]() 10: ![]() 11: ![]() 12: ![]() 13: ![]() 14: ![]() 15: ![]() 16: ![]() 17: ![]() 18: ![]() 19: ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale zajebiście pisz następny part!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
|
![]() No widze ze fake ma operacje plastyczna
![]() Darkrot zostal wyeliminowany Loxer i ja sie rozpadlismy turnieje umarly, ale dobrze z tego wybrnales bo to nie jest tak jak w co 2 lu b co 1 fake ze jest dobro vs zlo... Tu widzi sie ze oni to robia dla dobra ludzkosci ale nie ma super hiroł. W domku tylko jest z szafka wklejona bila kropka PS. Czy to "Trzeb" i "Wrazio" to błędy czy koleś jest wieśniakiem??? Ostatnio edytowany przez Saoili - 23-09-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() daje tutaj nowy outfit do marca
![]() jak chcesz biez
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() rob part!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Oh yeah! Nadal jest dupne jak cholera!
Powiedz, który ze spritów/outów zrobiłeś sam? ^.^ -Yamakrzaki [czy jakoś tak] ma nierówno wklejone "spodnie", a reszta outa i tak nie twoja ^^ -PIERŚCIEŃ WŁADCY! D000M! WŁADCA PIERŚCIENI! TEŻ D000M! -xD gdy thirdeye ma schowany miecz na plecach, to powinien sie zapalić ^.^ - Na kilku ostatnich obrazkach, przed czym oni się chowają? przecież ten gość nie ma ani okien w domu ani otwartych drzwi -.- -Skoro nie ma żadnego źródła światła w tym domu, to dlaczego tam jest tak jasno?! -Healing! Yeh yeh bunny! -Transmuto recorde - tłumacząc z tej mieszaniny angielskiego z łacińskim - nagranie transmutacjii, nagrana transmutacja, wtf? - xD jak walczą z tym typkiem w oucie biedaka, to tylko jeden z nich atakuje, a reszta stoi, zadaje pytania i wyzywa xD +Jeden z beznadziejniejszych fake'ów jakie widziałem =* 0/10 bo ten fake jest naprawde ![]() W moim imieniu nadaje ci tytuł Telenubisia fake'owego =*
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 28-09-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |