![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Nazwa gry to battlefield 2142
![]() kto grał w bf 2 to bf2142 mnie więcej to samo tylko ze wojna jest w 2142+ roku ;p w grze zdobywamy punkty np: za naprawianie pojazdów, leczenia, zabijanie innych (oczywiście w grze) dzięki punktom możemy odblokować lepsze bronie itp opis gry... http://www.battlefield.pl/opis9/ ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aversin - 16-09-2007 o 10:04. Powód: Maksymalna wielkość zdjęcia to 250kb, rozmiar nie większy niż 1024x768 |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() ja lubię "stpmania". Zaje***ta gierka.
tu to dopiero nawala combo: http://pl.youtube.com/watch?v=uu-9fm...eature=related |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy nie miałem ulubionej gry i pewnie nie będę miał
![]() zagrywałem się długimi godzinami w niektóre tytuły ale nie mówię o nich ,że są ulubione |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krwawy Kapiszon
Profesja: Sorcerer
Świat: -='Calmera'=-
Poziom: 45+
Poziom mag.: 44
|
![]() ..::MoHAA::..
..::SnipeR ElitE::.. ..::: NFS :::.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
|
![]() Dla mnie im gra jest starsza, tym lepsza. Po prostu stare gry mają klimat i chce się w nie grać, a nie tak jak w dzisiejszych czasach, 95% gier jest wydawanych aby szybciej, do tego z badziewną grywalnością i masą błędów. Ale co do topicu, oto ranking moich 10 najlepszych gier.
1. Heroes of Might and Magic III (po prostu gra-legenda i koniec) 2. Warcraft III (dla mnie najlepszy RTS, nadal namiętnie go katuje) 3. Planescape: Torment (RPG. Co go wyróżnia? FABUŁA I KLIMAT!!) 4. Fallout (1 jest świetna, 2 nawet nie skończyłem) 5. Diablo II (jak sie neta nie miało to, to non stop w to grałem) 6. Contra (Ha Ha Ha xD, zdziwieni? Ciekawe czy ktoś to jeszcze pamięta) 7. Commandos BEL (pierwszy commadnos, następne już mu nie dorównały grywalnością) 8. Driver (Czy ktoś może nie znać tej gienialnej samochodówki xD ?) 9. Kroniki Czarnego Księżyca (banalny RTS, 1 z pierwszych w jaki grałem,ale klimat świetny) 10. Little Big Adventure 2 (jedyna przygodówka w którą się NAPRAWDE wciągnąłem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Record of Lodoss War: Dreamcast
Jet Set Radio - Dreamcast COD 2 -pc Mario 64 -n64 Legend of Zelda -n64 Suikoden 2 -psx Pirates - comodorek Breath of Fire 3 - psx Star Ocean 2 - psx Betrayal At Krondor -pc Większość to stare gry , ale jak w to się ciupało
pożycz dyche Ostatnio edytowany przez Donpeyot - 25-11-2007 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Co to jest 0.0?
Od siebie: - seria GTA - seria Football Manager - Heroes 3 - seria NBA Live i Fifa(do 2006)
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Chyba mu chodzi o tą gre w przeglądarce Gladiatus
moje ulubione gry World of Warcraft WARROCK Might and Magic VIII S.T.A.L.K.E.R Hitman blood money Heroes 3 Fallout 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() Sudden Strike
Sudden Strike II Sudden Strike Wojna o Zasoby Sudden Strike Forever Hidden Stroke I i II Blitzkrieg I i II Stalingrad T-72 Bałkany w ogniu Tank Killer |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Diablo II LoD (r0x!)
Wolfenstein Enemy Territory(r0x!) Counter Strike Condition Zero Wormsy
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Hmmm....
1. Chrono Trigger (przewyższa grywalnością wszystkie FF w jakie grałem) 2. Diablo II LoD (Gdy grałem z kumplami w multi to odrywałem się od rzeczywistości ![]() 2. Lineage 2 3. WoW (tak, wolę L2 od WoWa, chociaż w sumie to podobny poziom) 4. FF VII, VIII, IX 5. Gta: VC (wciągnęło mnie na dłuuużej niż SA, ale San Andreas też nie pogardzę) 6. Sim City 4 (wciąż wracam do tej gry, ale nigdy nie osiągam wiele ![]() 7. Planescape Torment i Arcanum (obie gry mają bardzo ciekawy klimat, jednak jakoś nigdy nie mogę dotrwać do końca)
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Diablo & Dungeon of Keeper II.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
@topik 1. Warhammer 40k (czekam z niecierpliwością na nastepny dodatek) 2. Gothic 1, 2 ,3 i noc kruka, 3. Twierdza krzyzowiec i zwykła 4. Battlefield 2142 i 1942. 5. Aha jeszcze AoE all czesci. Ostatnio edytowany przez >>>Mazix<<< - 16-03-2008 o 08:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ostatnio zagrywam się Brothers In Arms: Road To Hill 30. IMO CoD i MoH się przy tym chowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Call of Duty
Worms Heroes II Assasin's Creed NFS: Most Wanted NFS: Underground Dawn of War
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() swojego czasu sie gralo w conflict desert storm albo w delta force
![]() ![]()
![]() |