![]() |
#121 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Ta jasne 200 lev ktory od 1 lev na bocie jechal ... jasne noobie.
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 26-09-2007 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Scobel, poczytaj sobie fora botów, a szczególnie działy Scripts oraz ~Botting Projects. Myślisz, że ktoś pisałby skrypt dla 150 lvla gdyby owe 150 lvle nie botowały?
Duch, grałem już w wiele MMORPGów, ale w każdym jest to nudne coś zwane expieniem (no wyjątkiem jest WoW lecz nie wpadł mi on w oko). Ostatnio edytowany przez World_of_naabz - 26-09-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
A tak w zasadzie, to ty sam nie wiesz czego chcesz. Nudzi cię zabijanie potworów w kółko, questy też ci nie pasują, czego więc innego oczekujesz? Napisałem ci już "może ta gra po prostu nie jest dla ciebie" - odnieś to do gier MMORPG w ogóle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak czytam i czytam te Wasze smieszne wywody i tak
@Scobel "Przylanczam sie do prozby (...) ale nie znizajmy sie do poziomu BOTTEROW" Hmm zeby do poziomu mnie dojsc to musialbys zmienic kierunek i sie podniesc ![]() Przyznam sie ze nie chcialo mi sie czytac kazdego posta, ale przejzalem pobieznie. I kto tu sie nie ma juz czego czepiac? Wypisujecie jakies bzdury o prawie --- hehe, nie przesadzacie troszeczke? Ale ok... do tych uczciwych. Pytanie. Ale najpierw moja sytuacja. Pracuje, ucze sie w weekendy, duzo czasu spedzam ze swoja kobieta. Lubie wyskoczyc na piwko ze znajomymi i czesto to ja organizuje takie wypady.Od pazdziernika zaczynamy sezon na hali w pileczke. Ogolnie... jestem zabiegany. Miedzy te wszystkie sprawy chcialbym wcisnac troche Tibii. Moj ostatni pomysl - wykonac ice island questa. Ale tylko ja + moja qmpela. W 2 osoby. Lvle 125pal i 140ek. Taka przygoda w Tibii bylaby dla mnie przyjemnoscia. Czyms czego w tej grze szukam. Czyms co daje mi rozrywke. Pojawia sie jednak problem. Potrzebuje sporo UHow / manaskow... ogolnie - wyprawa kosztuje. Skad mam wziac kase na to? Siedziec przed kompem i tracic czas na cos co w ogole mnie nie cieszy? Kupic kase na allegro? [lol?] Nie przesadzajcie z ta swoja uczciwoscia. Niech kazdy robi to co lubi (od razu odpowiadam - nie przesadzajcie z jakimis patologiami itp... nie mowie tu o jakis chorych ludziach). Dzis mam ochote uzywac bota - uzywam. Jezeli naprawde jestescie tacy uczciwi to moze nie uzywajcie w ogole komputera, kalkulatora czy liczydla - po co sobie ulatwiac zycie, jezeli mozecie wszystko policzyc na palcach? BoTy moga rozwijac i to znacznie bardziej niz Wasze latanie przez pare godzin i zabijanie tych samych potworkow. Jezeli uzywasz ich z glowa, mozesz nauczyc sie podstaw programowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Redaktor
|
![]() Up.
Nooby wy to macie problemu, nie macie czasu grac to nie grajcie a nie piszac najlepiej ze mam RL zycie to bot mi pomoze. To po !@Uja grasz >>??<< Nie masz czasu nie graj ... WIEM WIEM ta gra jest dla was po prostu za trudna teraz pytanie pod jakim katem ... Waaaa gra w pileczke, Waaaa spedza czas z kobieta, Waaaa organizuje imprezki!! I brawo ci za to, oby tak dalej. Bo o to w zyciu chodzi ale co ma do to ma do rzeczy. Nie masz czasu nie graj, albo rob te runy i inne tam potrzebne ci rzeczy w czasie kiedy bedziesz mogl i juz. Jak by nie bylo botow to co ?? Nie gral bys ?? Kiedys ich nie bylo a jakos "LUDZIE LEGENDY" zaistnieli.
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() A tam mowcie sobie co chcecie ja i tak zdania nie zmienie. Ja botuje po to zeby miec najwyzszy lvl na swoim swiecie a nie chce marnowac na to czasu. Chce poczuć ten respekt bycia najwyzszym lvl jak to wszystkie nooby i nawet rookstayerzy mowia do mnie "gz lvl" a ze expienie na 50 lvl nie rozni sie od expienia na 20 lvl jakos zasadniczo to wole zeby bot za mnie wbil bo to zadna przyjemnosc expic. Podobnie jest na mainie tylko zamiast mino sa demony, a zamiast ratow - roty. Ale sytuacja dokladnie taka sama. Wole się pouczyć matmy do klasowki a potem obejrzec mistrzostwa europy w siatkowce kobiet niz zabijac po raz 6666666666666 kolejnego poison spidera. Przyjemnosc z gry bede mial dopiero potem jak bede mial najwyzszy lvl. Bo jak jest sie zwyklym noobkiem z 20 lvl na rooku to az zal dupe sciska ze widzisz kolo siebie 50 lvl. Dlatego wole wbic najwiekszy lvl i to ja wtedy bede patrzyl z gory na innych co mi bardziej odpowiada niz bycie noobkiem. A tak jak juz mowilem uczyc sie grac na rooku to mozna do 20 lvl bo pozniej expi sie non-stop tak samo. Tylko taka roznica ze na 50 lvl poison spidera zabijasz czesciej na hita. Ale to nie powod zebym 666666666 razy zabijal te same potwory i expil recznie non-stop tak samo jak na 20 lvl. W grze takiej jak tibia boterzy są i będą gorowali nad uczciwymi graczami bo gra jest tak prosta ze nie wymaga skomplikowanych czynnosci ktore moze tylko czlowiek wykonac. Na rooku poza sunrise i paytonem (ktorzy potrzebowali az 5 lat na wbicie swoich lvli) wszyscy ludzie z top 100 to boterzy/sharery. Ja uwazam ze boting jest lepszy bo sharing to prawie tak jakby dobrowolnie dać sie shackowac. Bo twoj "wspolpracownik" zna wszystkie szczegoly twojego konta. To jest bez sensu bo wiadomo ze jak bedzie postac miec najwyzszy lvl to i tak pokusi sie o shackowanie. Nawet najwiekszy przyjaciel. A boting jest lepszy bo to ty jestes panem swojego losu. Pewnie ze mozna kupic na allegro ale wydawac prawdziwą kasę na tibie to glupota. Poza tym boterzy umieja w tibie grac - allegrowicze nie. Bo boter jednak gra w tibie, jedyna czynnosc jakiej nie robi recznie to expienie. Ale zeby botem zaexpic musi znac tibie i wiedziec jak sie w nia gre zeby odpowiednio bota zaprogramowac.
Ostatnio edytowany przez Soldier of Harlen - 28-09-2007 o 09:49. |
![]() |
![]() |
#131 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() A questow moze tez nie robicie ?? ... Naprawde wy ta gre traktujecie jako no nie wiem kare bo trza wbic exp zeby lev poszedl UP ... a nie mozecie tego traktowac bardziej dla zabawy. Ja zaczelem grac na rooku np. dla trapow - przed upem, dla mniejszej ilosci noobow na pacc arenie, chcialem poznac rook i sprobowac na nim pograc ...
![]() |
![]() |
#132 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Powiem ci, że kompletnie nie rozumiem takiego podejścia, ale w sumie to twój wybór, twój czas, twój komputer i twoje zasady - możesz więc robić, co tylko uważasz za słuszne. Mojego podziwu jednak nigdy w ten sposób nie wzbudzisz, ale na tym pewnie ci akurat najmniej zależy. |
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() @Soldier
Owszem zdobędziesz "respekt", ale tylko ludzi, którzy są na twoim poziomie intelektualnym i sądzą, że lvl i skille to najważniejsza rzecz w Tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#135 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Wyrażenie 'bez problemu' w tym wypadku oznacza, że nie powinieneś użyć żadnej runy leczącej ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Redaktor
|
![]() Sila Osoby a nie Botta.
![]() ![]() Oba z dzis ... plus jeszcze zbanowali Kwatka ale go to nie wiem za co ... ;/
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 28-09-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jesli nadal mi nie wierzysz ze jest to wykonalne i potrzebujesz filmu zeby sie o tym przekonac to powiem bez ogródek - jestes noobem. Ostatnio edytowany przez Soldier of Harlen - 28-09-2007 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Macabras
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 100
Skille: 24/30
![]() |
![]() Ciekawe, rozmowa EVUL botera z prawdziwym graczem, mam prośbę do was. Nie cytujcie postów tylko piszcie:
@nick. Bo zaśmiecanie postów zbędnymi rzeczami jest po prostu marnowaniem czasu. Ew. cytujcie kawałek postu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() @Scobel
"To po !@Uja grasz >>??<< " Uzywaj slow politycznie poprawnych - nie kazdy musi czytac te bluzgi nawet jezeli je chowasz za jakimis znaczkami. Jezeli nie wiesz po co gram <-- (tak trudno napisac to w ten sposob?) przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalem. Czytanie ze zrozumieniem boli? @topic Zastanawia mnie inna sprawa - co Wam, uczciwym graczom daje spedzanie calych dni przy tibii? Rozumiem ze mozecie byc zafascynowani ta gra - tez kiedys bylem i potrafilem sporo siedziec. Jezeli to Wam sprawia przyjemnosc - ok, super. Ciekawe ilu z Was super-hiper-uczciwych graczy zrobilo desert quest samemu od poczatku do konca. Bez spoilerow. Nie tylko przebiec sie z kusza, jablkiem itd z 3 innymi osobami po 10k. Tak duzo gracie i to osobiscie - to co to znaczy - rurnum maelis? Pewnie tak duzo czasu spedzacie siedzac na expowiskach, ze juz Wam sie nie chce nic poczytac, polazic tak bez celu, pogadac z NPC... Inna sprawa - widzicie bottera? No to jaki problem zabic go z kolegami? Czy nie macie kolegow, bo boja sie ze ich GMowi sprzedacie? Widzialem taki filmik... expiacy recznie chcieli ubic bottera. Blokowali go parcelami XD Jak wiekszosc obroncow recznego expienia blysneli inteligencja ![]() Macie czas, zeby go marnowac na bezsensowne klikanie - ok - przeciez Wam nie zabronie. Ja nie mam, dlatego swoj czas poswiecam na quest i hunty z przyjaciolmi albo pomaganie przy jakis questach slabszym graczom. Nudne expienie zalatwia moj "Brat Od Treningu" XD |
![]() |
![]() |