![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() yhm, tylko ze to bylo kiedys... teraz przecietny 13-latek nie rusza dupy sprzed monitora/tv, bo mu sie nie chce. Dobra, EOT z mojej strony, nie ma sensu dalej tego ciagnac, bo widze, ze niektorzy i tak uparcie beda twierdzic ze znaja angielski w stopniu zaawansowanym... dla mnie to jest troche smieszne, ale co tam, ja sie w koncu nadaje tylko "do kopania rowow" (-.-)
|
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() Cytuj:
a co np jak ktoś to zda a nawet dobrze zdań nie może sklecić, bo mu lepiej na kartce to wychodzi...lol tak samo jest w szkołach... myślicie że czemu nauczyciele zamiast robić same kartkówki to pytają 2-3 osoby BO TAKIE JEST ZALECENIE ŻE KAŻDY POWINIEN UMIEC SIĘ WYSŁOWIĆ W SWOIM WŁASNYM JĘZYKU!!! co z tego że się dobrze nauczył jak opowiada o tym tak bezsensownie że ledwo się rozumie... pomyśl troche...
http://www.coldfire.glt.pl Ostatnio edytowany przez Zyraf - 24-10-2004 o 13:21. |
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ehhh dzisiaj niedziela, wiec jak się nie myle ostatni dzień składania podania.
Poźniej to tylko będzie czekać z niecierpliwością na wyniki ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Taaaaak
![]() ![]() Mam paru swoich faworytów, ale wszystko trzeba będzie skonsultować w gronie Aminów i Moderatorów. Więc potem trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość ^^ Myślę, że jest już parę takich osób, co na 99% będą Modkami ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Moglibyscie zdradzic faworytow?
hmm, na pewno Hegemmon ![]() A poza tym? |
![]() |
![]() |
#126 |
Nieobecny.
|
![]() Poza tym jeszcze pare osob
![]() Tak na serio, to jak ktos chce, to niech sprobuje sie wlamac na nasze forum, tam juz sa moje typy ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ehhhh
![]() ![]() ![]() Myślę że Hegemmon i Khan na bank będą modami ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Hm, chcialbym jeszcze znaznaczyc odnosnie mojego 7letniego stazu z angielskim... to nie jest tak ze ja od 7 lat kuje ostro... Wiadomo, w podstawowce mialem od 4 klasy, i to takie za przeproszeniem Sranie w Banie.. A potem jeszcze uczenie sie na kursie na ktorym 2 lata walkowalismy jedynie slowka i budowe najprostszych zdan (wypisalem sie, bo mnie wkurvialo ciagle "apple" wymawiamy "epyl" etc. -.-) tak PORZADNIE anglika ucze sie 3 lata (mocne walkowanie czasow etc.. BTW: u jednego z najlepszych nauczycieli w miescie
![]() ![]() Tak wiec prosze nie myslec ze taki ze mnie pure owner czy cos w tym stylu.. Wykraczam poza srednia wiekowa, choc nie BARDZO DUZO.. ![]() ![]() ![]() @up Heh, podobnie jak i ja ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez tomo - 24-10-2004 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#129 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() na zakończenie
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 24-10-2004 o 18:51. |
||||
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() A po 24.00, ile będzie czasu na namyślenie, kto zostanie mokiem??
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
#132 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
0123456789 |
|
![]() |
![]() |
#133 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() MatKus napisał, żeby dać im kilka dni... to nie dziwne - trzeba przemysleć, podyskutować (poczekać na przelewy - j/k
![]() Także radze zachować spokój i czekać na wyrok... znaczy na ogłoszenie decyzji ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() omg, jak dzieci na gwiazdkę, czy jak hoomik na sylwestra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Poważniej: U nas się zdarza, że po sprawdzianie nie pyta, broń Borze, ale na kolejnej lekcji znowu się zaczyna:"Proszę pani nie nauczyłem się, bardzo zgrzeszyłem poproszę o minus do dziennika" Ale i tu słychać okropny śmiech nauczycielki: "HAHAHA to już 5!! kolejna pała!!" Baa! Nauczyciele jeszcze za to kasę dostają, ciężko mi to przez myśl przchodzi ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 24-10-2004 o 19:37. |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() @ Vegefa Ziom
a u nas to jest tak: - Kto chce odpowiadać? <nikt, oprócz mnie i jednej dziewczyny> - Hmm... nikt? -Ja proszę pani Ja - I ja, i ja -Hmmm... Monika! -Ale ja już odpowiadałam! -Jak to? Nie ma w dzienniku! -Pani wpisuje do notesu -.- -Ach no tak, tlyko rtego notesu już nie noszę, więc sie nie liczy ;] Milusio, nie? |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @She devil
No przyznaję... w dechę mieć takiego nauczyciela, łyka jakieś tableteczki na pamięć ?:tongue: Niech zastosuje taktyke mojej wychowawczynie, niech napisze sobie na ręce "Notes, notes, notes..." Jeżeli już jesteśmy przy ubolewaniu nad sobą nad sprawami w szkole: 1- Moja wychowawczynie to: blondynka ma koło 50 lat(serio!!) starz ponad 20 letni pyta na każdej lekcji mamy z nią 3 lekcje(godzina wychowawcza, plastyka, tecznika), czyli w tygodniu razem 4 godziny szkoda by dalej wypisywać... ![]() "Ucz się, ucz, wiedza to do szczęścia klucz, a jak zbierzesz wszystkie klucze to zostaniesz woźnym" -.- |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Ludziska to nie jest "konkurs", (pare ludzi chyba tak myśli patrząc na kandydatury) tu nie ma nic do wygrania!
![]() A tak poza tym dowiemy się nad kim się zastanawialiście i debatowaliście? Kto miał szanse? I co na początek bedzie musiał zrobić przyszły mod? jakiś test? ![]() Re Down: Skoro tak stawiacie spraweeeeeeeee..... Trzeba było odrazuuuu. ![]() Ummm... noi skończyło się "rumakowanie" ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 24-10-2004 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#139 |
Nieobecny.
|
![]() Taaaak. TEST. Czyli to co tygryski lubia najbardziej.
Pierwszymi egzamiantorami pewnie jak wcześniej bedzie Magus i na dokładkę Barts. Zeby zdać, trzeba będzie pić z nimi do oporu i wygrać, czyli wytrzymać do momentu kiedy obaj wylądują pod stołem (ewentualnie załapią fazę). Drugi egzaminator, Raynold, będzie egzaminował z roznoszenia poczty (czytaj: pisania składnych postów) oraz anielskiej cierpliwości przy tysięcznej odpowiedzi na ten sam durny temat. Trzeci egzamin, przeprowadzany przez Droma, będzie polegał na wycieńczającym maratonie przez wszystkie posty, które będą oschłe niczym Sahara. Aby zdać, trzeba będzie "jedynie" dotrzeć do mety (ale o własnych siłach - dotarcie na noszach odpada). Czwarty egzamin, odbywany z Dobem i Baronem Kaldrickiem, polega na pójściu z nimi na jakiś deathmetalowy koncert. Zdaje ten, kto zeświruje (normalnych nam nie potrzeba) Następny test, pod okiem Gremlina polega na zdaniu znajomości języka angielskiego. Wystarczy się z nim dogadać ![]() Kolejny teścik by Iwan, polega na zaprezentowaniu swoich umiejętności Graficznych. I tak zdasz... Gimli z kolei, jako rasowy krasnolud, przeegzaminuje was z torowania sobie drogi wśród lawiny twardych, gorących od głupoty postów i wydobywania z tej lawiny tego co najpiękniejsze, czyli samych perełek, mikroskopijnych diamencików i maciupeńkich samorodków złota. Jak was nie zasypie, to zdacie ![]() Zadanie zgotowane wam przez Polina będzie wymagało troszkę poświęcenia. Ponieważ jak wiadomo, Polin jest maniakiem linuxowym, będzie wymagał instalacji Gentoo Linuxa, wraz z kompilacją nowego jądra, KDE i OpenOffica (ofcoz wszystko na wersjach pre-alfa). Przedostatni z normalnych testów, to teścik N3m3s!sa, ale cholera wie co on dla was wymyśli. Ostatnim testem jest zdanie Nowej Netykiety - http://rtfm.killfile.pl/ . Musicie ją wyrecytować duszkiem, ofcoz na IRCu, bo ja będę egzaminował (Mała podpowiedź: uważajcie na Excess fl00d) ![]() A testu MatKósa i tak nie zdacie.... (Pamiętacie "z pamiętnika Piekielnego Administratora"?) Ostatnio edytowany przez $corcerer - 24-10-2004 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Scor jak stawiasz to ja moge pic^^
|
![]() |