Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-10-2004, 13:09   #121
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

yhm, tylko ze to bylo kiedys... teraz przecietny 13-latek nie rusza dupy sprzed monitora/tv, bo mu sie nie chce. Dobra, EOT z mojej strony, nie ma sensu dalej tego ciagnac, bo widze, ze niektorzy i tak uparcie beda twierdzic ze znaja angielski w stopniu zaawansowanym... dla mnie to jest troche smieszne, ale co tam, ja sie w koncu nadaje tylko "do kopania rowow" (-.-)
hoomik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-10-2004, 13:19   #122
Zyraf
Użytkownik Forum

Zyraf's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark

Zyraf ma numer GG 8374789
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
-.-

dude, czy ty naprawde wierzysz, ze 12-13 letni gosc ktory nie umie poprawnie pisac po polsku zna zaawansowany angielski? Ja sam ucze sie angola od... hm... no +/- 8 lat, startowałem w roznych olimpiadach (z roznym skutkiem), chodzilem przez 3 lata na zajecia ponadprogramowe, i co z tego? I to, ze dopiero ZA ROK przymierzam sie do zdawania FCE... bo chce go napisac DOBRZE...
dla mnie liczy się praktyka a nie jakiś tam świstek...
a co np jak ktoś to zda a nawet dobrze zdań nie może sklecić, bo mu lepiej na kartce to wychodzi...lol
tak samo jest w szkołach... myślicie że czemu nauczyciele zamiast robić same kartkówki to pytają 2-3 osoby BO TAKIE JEST ZALECENIE ŻE KAŻDY POWINIEN UMIEC SIĘ WYSŁOWIĆ W SWOIM WŁASNYM JĘZYKU!!!
co z tego że się dobrze nauczył jak opowiada o tym tak bezsensownie że ledwo się rozumie...
pomyśl troche...

Ostatnio edytowany przez Zyraf - 24-10-2004 o 13:21.
Zyraf jest offline  
stary 24-10-2004, 16:48   #123
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ehhh dzisiaj niedziela, wiec jak się nie myle ostatni dzień składania podania.
Poźniej to tylko będzie czekać z niecierpliwością na wyniki
Nightwalker jest offline  
stary 24-10-2004, 18:20   #124
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Taaaaak macie czas jeszcze do 24.00

Mam paru swoich faworytów, ale wszystko trzeba będzie skonsultować w gronie Aminów i Moderatorów. Więc potem trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość ^^

Myślę, że jest już parę takich osób, co na 99% będą Modkami
Raynold jest offline  
stary 24-10-2004, 18:36   #125
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Moglibyscie zdradzic faworytow?

hmm, na pewno Hegemmon

A poza tym?

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline  
stary 24-10-2004, 18:40   #126
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Poza tym jeszcze pare osob
Tak na serio, to jak ktos chce, to niech sprobuje sie wlamac na nasze forum, tam juz sa moje typy PPP

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 24-10-2004, 18:45   #127
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ehhhh Ja mogę tylko pomażyć o posadzie moderatora (chyba, że zdarzy się cud )

Myślę że Hegemmon i Khan na bank będą modami
Nightwalker jest offline  
stary 24-10-2004, 18:48   #128
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Hm, chcialbym jeszcze znaznaczyc odnosnie mojego 7letniego stazu z angielskim... to nie jest tak ze ja od 7 lat kuje ostro... Wiadomo, w podstawowce mialem od 4 klasy, i to takie za przeproszeniem Sranie w Banie.. A potem jeszcze uczenie sie na kursie na ktorym 2 lata walkowalismy jedynie slowka i budowe najprostszych zdan (wypisalem sie, bo mnie wkurvialo ciagle "apple" wymawiamy "epyl" etc. -.-) tak PORZADNIE anglika ucze sie 3 lata (mocne walkowanie czasow etc.. BTW: u jednego z najlepszych nauczycieli w miescie Troche mnie to kosztuje, ale wyniki widac )

Tak wiec prosze nie myslec ze taki ze mnie pure owner czy cos w tym stylu.. Wykraczam poza srednia wiekowa, choc nie BARDZO DUZO.. To tyle Prosze wziasc to pod uwage

@up

Heh, podobnie jak i ja Mysle ze jeszcze MayGyver ma duuze szanse nawet wieksze od Khana ;p

user:Inactive jak chuj.

Ostatnio edytowany przez tomo - 24-10-2004 o 18:49.
tomo jest offline  
stary 24-10-2004, 18:49   #129
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

na zakończenie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomo
Moglibyscie zdradzic faworytow?

hmm, na pewno Hegemmon

A poza tym?
Moim skrymnym zdaniem będzie to: Khan,Oxygane.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Ehhh dzisiaj niedziela, wiec jak się nie myle ostatni dzień składania podania.
Poźniej to tylko będzie czekać z niecierpliwością na wyniki
No właśnie kiedy będą ogłoszone te wyniki? Wiem, że to dziwne pytanie bo zapewne o 24:00 no ale ja nie wiem(buehehhe)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyraf
dla mnie liczy się praktyka a nie jakiś tam świstek...
a co np jak ktoś to zda a nawet dobrze zdań nie może sklecić, bo mu lepiej na kartce to wychodzi...lol
tak samo jest w szkołach... myślicie że czemu nauczyciele zamiast robić same kartkówki to pytają 2-3 osoby BO TAKIE JEST ZALECENIE ŻE KAŻDY POWINIEN UMIEC SIĘ WYSŁOWIĆ W SWOIM WŁASNYM JĘZYKU!!!
co z tego że się dobrze nauczył jak opowiada o tym tak bezsensownie że ledwo się rozumie...
pomyśl troche...
A ja zawsze myślałem, że to dlatego, że moja Pani od Angola mnie nie lubi, ale tak poważnie to nam pani mówiła, że to dlatego, że to wygodnie dla niej i szybko może przepytać jednego niż wszystkim robić klasówkę, która będzie dłużej trwała niż odpowiedzi nieszczęśnika...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
-.-

dude, czy ty naprawde wierzysz, ze 12-13 letni gosc ktory nie umie poprawnie pisac po polsku zna zaawansowany angielski?
Pewnie ci się wyda, że to nienormalne, ale są wyjątki, ale nie o nie/nich chodzi więc: To nie chodziło(moim zdaniem ofkors) o jak najlepszy angielski, choć nie to, że nie może być lepszy , ale o to żeby przetłumaczać newsy (każde pytanie w ankiecie miało... ma praktyczne zastosowanie w byciu moderatorem. I co z tego, że ktoś będzie umiał angielski jak nie bywa często na forum itp. itd.)

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 24-10-2004 o 18:51.
Vegefa Ziom jest offline  
stary 24-10-2004, 19:05   #130
Irux
Użytkownik Forum

Irux's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.

Irux ma numer GG 1631808
Domyślny

A po 24.00, ile będzie czasu na namyślenie, kto zostanie mokiem??
stary 24-10-2004, 19:15   #131
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vegefa Ziom
pani mówiła, że to dlatego, że to wygodnie dla niej i szybko może przepytać jednego niż wszystkim robić klasówkę, która będzie dłużej trwała niż odpowiedzi nieszczęśnika...
Hmm ale to właśnie zabierze więcej czasu - jak raz zrobisz klasówkę to potem przez kilka lekcji nie pytasz nikogo prawda?
stary 24-10-2004, 19:16   #132
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
Na zgłoszenia macie równo tydzień. 24 października i północy upływa termin zgłaszania się. Później damy sobie kilka dni na zapoznanie się ze zgłoszeniami i dopiero wtedy ogłosimy wyniki.

0123456789
Raynold jest offline  
stary 24-10-2004, 19:17   #133
Vanessa
eX Moderator

Vanessa's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2004

Domyślny

MatKus napisał, żeby dać im kilka dni... to nie dziwne - trzeba przemysleć, podyskutować (poczekać na przelewy - j/k )
Także radze zachować spokój i czekać na wyrok... znaczy na ogłoszenie decyzji

Chwilowo mnie nie ma, przepraszam

bobo!
Vanessa jest offline  
stary 24-10-2004, 19:19   #134
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

omg, jak dzieci na gwiazdkę, czy jak hoomik na sylwestra Pozyjemy, zobaczymy... tymczasem ja zajme sie hackowaniem konta Scora, co by sie zapoznac z faworytami wladzy
hoomik jest offline  
stary 24-10-2004, 19:35   #135
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Hmm ale to właśnie zabierze więcej czasu - jak raz zrobisz klasówkę to potem przez kilka lekcji nie pytasz nikogo prawda?
Oii, nie u nas, nie u nas... A tak btw. to wiem, że pani kłamała, bo ona ma przecież świetną frajdę z mówienia: "Co?!?! Niczego się nie nauczyłeś?? PAŁA!!!!!!HAHAHAH I NIE PYSKUJ" Potem słychać już tlyko łkanie dzieci pozostawionych samym sobie w tym okrutnym świecie pał... nie ma co się dizwić, że dzieciom takim to w pamięci zostaje i potem też są pały... łyse, u dresiarzy.
Poważniej: U nas się zdarza, że po sprawdzianie nie pyta, broń Borze, ale na kolejnej lekcji znowu się zaczyna:"Proszę pani nie nauczyłem się, bardzo zgrzeszyłem poproszę o minus do dziennika" Ale i tu słychać okropny śmiech nauczycielki: "HAHAHA to już 5!! kolejna pała!!" Baa! Nauczyciele jeszcze za to kasę dostają, ciężko mi to przez myśl przchodzi

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 24-10-2004 o 19:37.
Vegefa Ziom jest offline  
stary 24-10-2004, 19:44   #136
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

@ Vegefa Ziom
a u nas to jest tak:
- Kto chce odpowiadać?
<nikt, oprócz mnie i jednej dziewczyny>
- Hmm... nikt?
-Ja proszę pani Ja
- I ja, i ja
-Hmmm... Monika!
-Ale ja już odpowiadałam!
-Jak to? Nie ma w dzienniku!
-Pani wpisuje do notesu -.-
-Ach no tak, tlyko rtego notesu już nie noszę, więc sie nie liczy ;]
Milusio, nie?
she_devil jest offline  
stary 24-10-2004, 19:53   #137
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Domyślny

@She devil
No przyznaję... w dechę mieć takiego nauczyciela, łyka jakieś tableteczki na pamięć ?:tongue: Niech zastosuje taktyke mojej wychowawczynie, niech napisze sobie na ręce "Notes, notes, notes..."
Jeżeli już jesteśmy przy ubolewaniu nad sobą nad sprawami w szkole:
1- Moja wychowawczynie to:
blondynka
ma koło 50 lat(serio!!)
starz ponad 20 letni
pyta na każdej lekcji
mamy z nią 3 lekcje(godzina wychowawcza, plastyka, tecznika), czyli w tygodniu razem 4 godziny
szkoda by dalej wypisywać...
"Ucz się, ucz, wiedza to do szczęścia klucz, a jak zbierzesz wszystkie klucze to zostaniesz woźnym" -.-
Vegefa Ziom jest offline  
stary 24-10-2004, 20:10   #138
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Brak ikony

Ludziska to nie jest "konkurs", (pare ludzi chyba tak myśli patrząc na kandydatury) tu nie ma nic do wygrania!
A tak poza tym dowiemy się nad kim się zastanawialiście i debatowaliście?
Kto miał szanse?
I co na początek bedzie musiał zrobić przyszły mod? jakiś test?

Re Down:
Skoro tak stawiacie spraweeeeeeeee..... Trzeba było odrazuuuu.
Ummm... noi skończyło się "rumakowanie"

Ostatnio edytowany przez Tiligus - 24-10-2004 o 22:13.
Tiligus jest offline  
stary 24-10-2004, 21:39   #139
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Taaaak. TEST. Czyli to co tygryski lubia najbardziej.
Pierwszymi egzamiantorami pewnie jak wcześniej bedzie Magus i na dokładkę Barts. Zeby zdać, trzeba będzie pić z nimi do oporu i wygrać, czyli wytrzymać do momentu kiedy obaj wylądują pod stołem (ewentualnie załapią fazę).
Drugi egzaminator, Raynold, będzie egzaminował z roznoszenia poczty (czytaj: pisania składnych postów) oraz anielskiej cierpliwości przy tysięcznej odpowiedzi na ten sam durny temat.
Trzeci egzamin, przeprowadzany przez Droma, będzie polegał na wycieńczającym maratonie przez wszystkie posty, które będą oschłe niczym Sahara. Aby zdać, trzeba będzie "jedynie" dotrzeć do mety (ale o własnych siłach - dotarcie na noszach odpada).
Czwarty egzamin, odbywany z Dobem i Baronem Kaldrickiem, polega na pójściu z nimi na jakiś deathmetalowy koncert. Zdaje ten, kto zeświruje (normalnych nam nie potrzeba)
Następny test, pod okiem Gremlina polega na zdaniu znajomości języka angielskiego. Wystarczy się z nim dogadać
Kolejny teścik by Iwan, polega na zaprezentowaniu swoich umiejętności Graficznych. I tak zdasz...
Gimli z kolei, jako rasowy krasnolud, przeegzaminuje was z torowania sobie drogi wśród lawiny twardych, gorących od głupoty postów i wydobywania z tej lawiny tego co najpiękniejsze, czyli samych perełek, mikroskopijnych diamencików i maciupeńkich samorodków złota. Jak was nie zasypie, to zdacie (bajdełej: TNT mamy już przygotowany.. TE, DROM, ZOSTAW TĄDŹWIGNIE W SPOKOJU!! I _ZOSTAW_ TEN DETONATOR DO CHOLERY! poczekaj aż wszyscy wyjdą.!
Zadanie zgotowane wam przez Polina będzie wymagało troszkę poświęcenia. Ponieważ jak wiadomo, Polin jest maniakiem linuxowym, będzie wymagał instalacji Gentoo Linuxa, wraz z kompilacją nowego jądra, KDE i OpenOffica (ofcoz wszystko na wersjach pre-alfa).
Przedostatni z normalnych testów, to teścik N3m3s!sa, ale cholera wie co on dla was wymyśli.
Ostatnim testem jest zdanie Nowej Netykiety - http://rtfm.killfile.pl/ . Musicie ją wyrecytować duszkiem, ofcoz na IRCu, bo ja będę egzaminował (Mała podpowiedź: uważajcie na Excess fl00d)

A testu MatKósa i tak nie zdacie.... (Pamiętacie "z pamiętnika Piekielnego Administratora"?)

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 24-10-2004 o 22:15.
$corcerer jest offline  
stary 24-10-2004, 21:49   #140
Raczeq
Użytkownik Forum

Raczeq's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Scor jak stawiasz to ja moge pic^^
Raczeq jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania