![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ok przedstawiam niżej zasady:
Rules: 1.Rekrutacja: a) lvl 60+(osoba ta wybierana jest po wspólnej konsultacji lidera z vice liderami); b) KAŻDE zaproszenie danej osoby przez lidera czy vice lidera należy dokładnie rozpatrzyć; c) osoba, która dołącza jest zobowiązana do okazania szacunku dla zasad gildii jak również dla wszystkich jej członków. d) nie przyjmujemy osób, które kupiły lub zhackowały postać. e)Nowych członków gilldi będzie obowiązywał okres próbny. 2. Zasady obowiązujące lidera: a) lider jest osobą popartą przez większość lub wszystkich członków do wykonywania zadań jakie przed nim stoją. b) tak jak pozostali członkowie, okazuje szacunek i daje przykład dla innych; pomaga w trudnych sytuacjach; c) rozwiązuje wszelkie konflikty w sposób korzystny dla obu stron; d) większość spraw stara się załatwiać wraz z pomocą vice liderów po wspólnych konsultacjach; e) jest zobowiązany do przestrzegania zasad, jakie obowiązują wszystkich członków. 3. Zasady vice liderów: a) vice liderzy zobowiązani są do pełnienia funkcji zastępczej podczas nieobecności lidera; b) ich zadaniem jest jak najczęstsza pomoc dla lidera, jak również wszystkim członkom gildii; c) zaproszenia ustalane są wyłącznie z liderem; d) wszelkie poważne konflikty za ich pośrednictwem muszą trafiać do lidera. 4. „Polityka zagraniczna”, czyli stosunki między gildiami: a) zadaniem gildii jest budzić szacunek i podziw, a także dawać przykład na tle całego serwera i innych gildii; b) nie ma prawa wchodzić w konflikty z innymi gildiami, a jeśli są do tego podstawy, należy przedstawić problem liderowi; c) celem jest aby utrzymać pokój i przyjaźń z każdą gildią. 5. Ogólne zasady obowiązujące wśród wszystkich członków: a) guild channel jest zawsze otwarty; b) zakaz złodziejstwa, zabijania i oszustwa(uczciwość na wszystkich frontach); c) zabicie własnego członka gildii jest surowo karane poprzez natychmiastowe wyrzucenie z gildii; d) bezpodstawne atakowanie innych graczy kończy się upomnieniem, następne jest nakładane karą w wysokości 10k lub jeśli winny się do tego nie zobowiąże zostanie wyrzucony; e) zabicie innego gracza kończy się karą w wysokości 30k lub to samo co wyżej; f) członek gildii po hacku ma prawo do poproszenia pozostałych członków o pomoc. Jeśli postać będzie zrookowana opuszcza gildie, natomiast gdy wbije „red skulla” lub jeśli będzie on po hacku osoba ta będzie odwołana z gildii na czas 30 dni; g) zakaz spamowania na guild channel i forum gildii; h) wszelkie konflikty danych osób należy rozwiązywać na forum, tzn. że obie strony muszą przedstawić zaistniałą sytuacje). 6.Cele Gilldi. a)zjednoczenie najlepszych polaków na Silverze; b)wspólne wykonywanie questów; c)wspólne hunty,skillowanie; d)organizowanie różnego rodzaju imprez,zabaw i konkursów (umilanie gry dla członków gilldi); e)wzajemna, braterska pomoc i przyjaźń. 7.Zgromadzenia członków gilldi. Zgromadzenia będą odbywały się w guild house i będą miały na celu: wprowadzania nowych zasad ,rozwiązywania problemów i konfliktów itp. Zebrania dotyczą wszystkich członków gilldi, terminy zebrań będą ustalane wspólnie. Nieobecność na zebraniu powinno się usprawiedliwić. Po niedostosowaniu się do wyżej wymienionych zasad członek dostaje maksimum 2 upomnienia. Jeśli się do tego dalej nie zobowiąże zostanie wyrzucony z gildii. To chyba all, comments plx. Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 30-10-2007 o 17:25. |
![]() |
|
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Dobra pięknie ładnie ale jak coś to dajcie mi znać jak już ta gildia będzie to wtedy wrócę do gry
![]()
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() inv me plx ;D liderze skonsultuj sie z vice i pomyslcie czy mnie przyjmiecie (o ile gildia juz jest)
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, może ta nazwa się nie wszystkim podoba ale myślę, że Lifestyle będzie ostateczna. Teraz do Was należy abyście dawali swoje pomysły na rangi do gildii. Moim pomysłem na jedną rangę jest Sleeping legend dla graczy ofc nie hunted typu Shaka, Dawergo, którzy nie grają albo są retired.
![]() Uncle Olaf zgodził się na powstanie gilldi, ale ostrzegł, że wielu ludzi może nie respektować jej, ale ja i tak postaram się żeby to była szanowana gildia przez wszustkich!!! Czyli gildia powstanie już wkrótce ![]() Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 29-10-2007 o 17:37. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Katowice
Imię: w skrócie WIADRO
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom mag.: 6
|
![]() Zasady mi się podobają a co do nazwy niepodoba mi sie wcale... chyba ze ranga vice bedzie : Rasta Fighter
![]() ![]()
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Zgadzam sie z wszystkimi punktami , poza 1.
Przyjmijmy że jakiś kolega dostanie hacka ... I wywalicie go z gildi? To jest tak jakbyście się odwrócili do niego plecami ;X W razie hacka proponowałbym rangę ( Hacked Brother ) Lub coś takiego ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Pomysl genialny, tego brakowalo
![]() Ciekawe czy bede mugl ja dosc? ![]() edit: 6c)wspólne hunty,skillowanie; skilowanie?xdD
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 29-10-2007 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ta ranga dla shackowanych to dobry pomysl.
Czemu nikt nic nie pisz eo nazwie gildi??
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lifestyle nie podoba się dla wszystkich, więc wymyślajcie coś konkretnego bo zaraz sam wymyśle i nie będzie gadania
![]() @Asen Będziesz miał invita ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
|
![]() Cytuj:
Koleś dostanie hacka zabije jakiegoś kumpla ftp i gildia bedzie "hunted" |
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz ustalam vicków
Vice liderzy: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Pulpet rozprowacz/poreda. Trzech pierwszych ma raczej pewne, ale głosujcie nad czwartym i to szybko, a nie się obijacie ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja głosuje na Porede.
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA jestem za pulpetem ale bez urazy dla nikogo on dlugo gra jak ja i seba... a o to tu miedzy innymi chodzi o tych co znaja silvere od lat ja juz z nia mam nierozlaczny kontakt od 3 lat a nawet wiecej. do tego oddaje glos na sebe ambela i oczyciscia wiadra LoL (samozachwyt JoKe )
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() ja tez chce inva buuuu
![]() 2down wszystkich lubie i nie glosuje! a rangi... nie znam sie moje gildie <ktore tworzylem> zawsze kijowe byly ;p
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 29-10-2007 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() vice beda: old fightres
![]() ![]()
RASTA znaczy być wolnym i śmiać się, bawić, kochać szanować i ufać... Niema jak Katowicki GKS PoZdRo Asen i all bro z tibi co nie graja już ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zajebundo - 29-10-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
Będziesz miał do specjalnej rangi, a tak wogóle to zagłosuj -.-, nie widzicie co napisałem? Jak mówie, żeby zagłosowac to róbcie to od razu bo powstaje chaos i new podtemat, więc się skupcie na tym o co was proszę, bo nie chce wybierac. Ostatnio edytowany przez Michalakmee - 29-10-2007 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem za takim czymś
Vicki: Wiadro Seba Pulpet Neo Oni chyba najwiecej grają z tych co sie tutaj udzielają, ale to tylko moje zdanie ja tam juz tu nie gram więc nie musicie brać tego pod uwage xD |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja chyba nie mam co liczyc na inva.
![]() btw.Witam Wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Ja jestem za pulpetem...
Krzysiu ma zajebisty powód zeby nie wejsc ![]() A nazwa jak chcesz wojskowa to ci dam ![]() ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |