![]() |
#121 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() a tak mi sie podobal ten avatar "Born to ban" :>
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@update: CIPsoft nareszcie tchnal zycie w tibie, oby znowu nie przekreslil tego [Im]balansem
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Jak bedzie bil najt i co z tymi broniami macie jakies informacje??
|
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Michael'Destroyer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pink Sisters
Świat: Nerana
Poziom: 12
Skille: 69
|
![]() @up
Poczytaj ten temat to bedziesz wiedzial juz prawie wszyskto zostalo powiedziane...
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce cie oskarżać jesli jesteś niewinny, ale smierdzi hackiem.
Ciekaw jestem, jak będzie wyglądał pulpit jak zaczną na raz walić te wszystkie różne obszarówki. |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na szybko to to konto zrobiles... a kos sobie plejty army z noobow n/c @Epikur Dobre xDD
![]() Ostatnio edytowany przez Gremlin - 16-11-2007 o 03:37. |
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
"5 sorcs UE comboes someone, all 6 dies irl from epileptic seisures." @update kpina. Mam nadzieje ze cipsoft sobie robi jaja, tyle czarow ze niedlugo trzeba bedzie bindowac guziki na monitorze zeby puszczac czar, albo kupic specialna klawiature dla tibii ktora ma od f1 do f40 bo zabraknie klawiszy na czary. Zreszta, te wszystkie mrygajace czary niczym ze swiata pokemonow niezle beda mulic kompa... zeby gra 2d ktora zajmuje niecale 20 mb lagowala bardziej niz NFS pro street. Jestem prawie pewien ze nie zostanie tak jak jest, zmienia conieco w kolejnym TS, ale czy na lepsze?... Jednym slowem, to juz nie jest Tibia, to dno, wodorosty i rybka. Ostatnio edytowany przez miki II - 16-11-2007 o 00:35. |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() knight kupi sobie teraz Bp najleprzych potek za ~9k i da mu to wsumie 600hp*20 gdzie Bp uh obecnie kosztuje ~3,5k i daje mu to 400-1500hp wiec ja tu logiki nie widze no może tylko taka że expienia w party z druidem będzie sie opłacało ale ku....wa was zdziwie jak powiem że exura sio jest zredukowana
![]() I co zdziwiliście się ?? Dobra ja idę płakać bo moja rasa Wymiera chwile pseudo "świętości" minęły został tylko smutek i łzy i te osoby które mają na tyle silną wolę by dalej grać. Miejmy tylko nadzieje ze nasze cierpienia przyczynią się do powstania czegoś lepszego co zapanuje na wieki.
#128 |
Zbanowany
|
![]() E vis tez po 900 od 80 ms wchodzi huehauehuaehauehueauheaue.
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Imię: Mirternlex
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Up zapowiada się ciekawie widząc te screeny
![]() ![]() Mój sorcerer będziew fazie przygotowań ino teraz postmana wykonuje i zbieram ekipe do Mintwalin bo sam na 13lvl tam nie dojdę więc kto chce(mieszkam na danubii) to PW do mnie. Co do kolesia z filmikiem to NOD32 "ryczy" czyli to kelygooler czy jakoś tak ![]() ![]()
#130 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Wisi mi to ![]() Czemu nie wrzucisz swojego zajebiaszczego filmiku na youtube? xDDDD @update Bardzo dobrze expowiska dla knightow sie zwolnia itd. xD
![]() Ostatnio edytowany przez Michael91 - 16-11-2007 o 00:48. |
|
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Bieruń
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
Pozdro! ![]()
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up2 i 3
no komment....... Czekamy na publiczny serwer i zobaczymy reakcję graczy co do profesji ja na bank mówię(bo znam ludzi) wszyscy przesiądą się na sorków i druidów.No moim harem użądzĘ sobie w Thais pojedynek magiczny z demonem i jakimś DL który wyskoczy xD. Ino ten Postman Quest. KTO MA WYSOKI LEVEL I JEST Z DANUBI I CHCE ISĆ ZE MNĄ DO MINTWALIN PISAĆ NA PW.
STOP noobom STOP boterom STOP crackerom i hakerom STOP złodziejom " W Tibi najważniejsza jest gra zespołowa i współpraca oraz wzajemna pomoc i uszanowanie " Ostatnio edytowany przez Mornlox - 16-11-2007 o 00:47. Powód: Sorry ale ten wyżej był szybszy xD |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pokaz mi waste na 13 lvlu to ci dam ciastko. MMORPG mowisz... mi to bardziej przypomina MMOHON Massively-Multiplayer Online Home of Noobs. (By noobs - for noobs) |
|
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Idziesz sobie pohuncić soldki(bo ja tak robie na tym lvl-u)z p.setem(tak jak ja mam) i bierzesz bag manasków.Soldier zadaje ci hity po 20hp bierzesz manasy i już po około 30minutach huntu : - Zużyty bag manasków czyli poszło 440 gp - Z soldków w lootbagu masz kilka boltów i ew. Dwarven shield KASA ZA MANASY SIĘ NIE ZWRÓCI TAK SAMO JEST NA CARRIONACH CZYLI ISTNIEJE WASTE NA 13 LVL i gdzie ciastko ;]
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#140 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Down Po 2 zwrocilo by ci sie i na soldach i rotach, Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 16-11-2007 o 01:17. |
|
![]() |