|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Wiecie ja doszedlem do wniosku ze czasami gm'i zaduzo siedza przed kompem... bo juz myla soibe osoby ktore banowac.... jestem przykladem... dostalem bana doslownie za kogos ktos pieprzyl glupoty jakies a ja bana dostalem... a oto on
![]() a to byl moj 2 ban... skonczyl sie pogralem z 2 tygodnie i jakis noobek sempil itemki ww na trade mi poszlo i 3 ban... i delate i 76 ek poszedl... nawet sie niedal wytlumaczyc zal...
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Wiecie co oznacza obecnie określenie NOOB? Oznacza osobę która nie zabija innych postaci, jest miła w rozmowie i nie przeszkadza skilować... Nie noob to wredny skur.... który się chwali ilu ludzi oszukał, ilu zabił, i nigdy nie może się pozbyć czahy. PZDR dla PK. Pozatym tibia uczy.... Czegoś tam zapewne. Poprzeglądajcie oferty kupna postaci na allegro. Mże jakis gm terz sprzedaje? W sumie w PL nic tylko chłamliwi ludzie, nędza i trzeci świat.... I jak oczekiwać że takie poryte dzieci kiedykolwiek zrozumieją jakiekolwiek słowo określające pozytywną ludzką cechę? Ilu z was wie wogóle o czym piszę??? To świadczy o WAS!!! PZDR NOOB
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() ach chciałbym być GM
|
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() czy jest jakiś gm polak proszę powiedźcie
|
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() 36 aktywnych Gamemasterów oraz 10 Customer Support’erów to za malo by dostatecznie zabezpieczyc tibie przed nieuczciwymi graczami (bociarze, hakerzy itd.)
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Imię: Dagon Guardian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yakuza
Świat: Guardia
Poziom: 80+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() "Obecnie mamy 36 aktywnych Gamemasterów oraz 10 Customer Support’erów,"
Gdyby kazdy zalogowal na 2 swiaty dziennie to na guardii bylby conajmniej 1 raz na dzien wiec jak to mozliwe ze od 2 tygodni daje reporty i nikt nie dostal bana? Ciekawe gdzie Ci gm, zdecydowanie za malo ich a mysle ze sa osoby ktore moglyby dostac to stanowisko
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Gostynin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir'Buszmen
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: d
Poziom mag.: 18
|
![]() zgadzam sie z Dagonem
![]() Tez wiele pisze raportow i nadal nikt bana nie wyrwal ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Te tłumaczenia są idiotyczne buahahaha!!! ale mają wyobraźnię. Mój kumpel nabrał się na pacc za 6k xd.
|
![]() |
![]() |
#131 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Imię: Soulidum
Profesja: Druid
Gildia: Niepotrzebny balast
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: -/-
Poziom mag.: 5
|
![]() Tak tylko piszą, ale jak dam raporta to gm prosi o dowody no linka mu nie bede wysyłał a jak ktos na bocie jedzie to gm alarm i gm "he is at keyboard"
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() A gdy się komuś naprawdę popsuła klawiatura i mu się wciska F1 ?
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() według mnie GM są często dostawałem bana ale za jakies byle co za powazniejsze sprawy nie kareaja pzdr
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() http://czikitatown.myminicity.com/ wejdzie wszyscy im wiecej tym lepiej, wchodzcie codziennie chyba nie chcecie zeby grubi amerykanie byli lepsi niz polacy :C!
|
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: malbork
Imię: Atalanta Isil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: white army
Świat: refugia
Poziom: 121
Skille: 97+
Poziom mag.: 20
|
![]() Jakoś tyle osob lata na bocie , wszyscy dokladnie wiedza gdzie kto i jak , nawet na obcym serwerze bym nie musiala dlugo szukać , obstawiam malpy , żółwie , roty np na daramie , i jakies slimy do skilowania . Założe się o każde pieniądze , że kogoś tam znajdę ,gracze od razu widza co i jak a Gm nie widzi .Tyle banów by było ..Tak przy okazji to czemu tych GM nie ma tylu , na pewno senior tutorzy by cos mogli zmienić, jeśli by uzyskali wiecej uprawnień.Poza tym często jak kogoś shakuja , haker na zakończenie załatwia bana osobie , wystarczy puscic jakis bzdurny link na trade i juz jest , a taki poszkodowany nie moze nic wytlumaczyć, a wystarczy na liste dedów popatrzec , widzi się że kolesia rookowali -- i za to ban.Poza tym przed upem można było jeszcze bota zastawic np potem a teraz nie - wg niektorych opinii to pomoc i zacheta , żeby używać botów- bo co mu niby zrobia teraz ?
|
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() Myślałem ,że życie Gm'a jest prostszexD^^
|
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008