![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Rudi
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() Bardzo fajne screeny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Elo Screeny miały być wczoraj, ale nie miałem prądu. Advy ![]() ![]() ![]() ![]() 100 lvl Freydi. Gratz !!! ![]() ![]() ![]() Zakazane Wyspy Poszedzlem z service który organizował Hulleon. Niewiem jak on to chcial zrobić, ale najpierw zamiast bb island zrobil hydra island i przez to trzeba było wracac i robić wszystko od nowa, dletego zeslzo nam blisko 2h ;S Jakaś akcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hero Nie udawało się z lootem na BK, udało się na Hero i to baaaaaaardzo ![]() Akcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I pr0 loocik. ![]() ![]() Ps. 34% do lvla, jak nabije to wrzuce. Pozdrawiam
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak Zwykle Fotki Są Super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17:55 Salviion [23]: kto wie jak jest po br chodz ? 17:56 Dark Elder Zulik [7]: come |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo
Niestety nie udało mi sie wbic lvla wiec nie ma szkrina ![]() Teraz przez co najmniej dwa tygodnie nie bede miał internetu. Także narazie retried. Jak bede mial spowrotem internet bede oczywiscie znowu wklejać screeny. Pozdrawiam.
![]() |
#125 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ładny loocik z Hero... ja w tym samym czasie biłem x3 resp (70min.) i nic nie spadło...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Foty świetne
![]() Wpadnijcie do mnie
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo O dziwo jeszcze nie zlikwidowali nadajnika mojego internetu, więc mam tutaj kilka screenów. Jak długo nic nie będę pisać, to znaczy, że nie ma internetu ![]() Advy Upragniona 60 ... teraz tylko nowy internet i zaliczam questy ![]() ![]() ![]() 77 Dist ![]() ![]() Trade Tym razem troche pohandlowałem domkami: Sprzedałem mój domek z kiepska lokacja ![]() ![]() Kupujac domek mniejszy o 5 sqm ale za to zaraz obok depo i zarabiając na tym 10k ![]() ![]() ![]() I oto już wystrojony nowy domek ![]() ![]() Assassin Outfit Po prawie miesiącu zarabiania i kupowania itemów, wkońcu zrobiłem Assassin Outfit ![]() ![]() Cennik: 30 Beholder Eyes 26k 10 Red Dragon Scales 3,2k 30 Lizard Scales 12k 20 Fish Fins 52k 20 oz of Vampire Dust FREE ![]() 10 oz of Demon Dust 40k Flask of Warrior's Sweat 20k Razem: 153,2k Inne Komuś się nudziło ![]() ![]() ![]() Tutaj jakiś sux secik z nudów ![]() ![]() I nasze "Gey Party" na dachu GH ![]() ![]() ![]() Tak jak powiedziałem, dopóki bedzie net będą i screeny, więc zaglądajcie tutaj czasem ![]() Pozdrawiam
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 19-07-2008 o 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Gzzz domq i outa, zapraszam też domnie(link w podpisie)
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo Dawno nie bylo screenow dzis mam tylko kilka ale juz podlaczyli mi kabel telefoniczny wiec nie dlugo nowy internet i screeny będą regularnie ![]() Necromancer Quest ![]() ![]() Blessy Wkońcu kupilem sobie blessy, obym ich szybko nie stracił ![]() ![]() ![]() Acient Scarabs Tym razem inny respawn i z qmplem-53 ED Akcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i Loocik ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Nono foty jak zawsze super i znowu mam chec grac palem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo Niestety dawno nie dawałem screenów, powód prosty-nie mam jeszcze neostrady, ale dziś na mojej pro evul radiowce wybrałem sie na Bog Ridery ![]() Bog Riders, Earth Elementals Mój pierwszy hunt na bogach exp był bardoz dobry (myśle ze jakbylbym sam to spokojnie 80k exp/h) Akcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałbyć screen z lootem ale cos sie zepsuło więc napisze : 5k w kasie 70 small stones 177 earth arrows 5+ plate legs i belted cap ![]() The Thieves Guild Quest Wszystko poszło dosyć sprawnia około 2h na całego questa ![]() ![]() ![]() To wszystko na dzisiaj, może jutro jakiś hunt na Hero etc. zobaczymy ![]() Zachęcam do komentowania Pozdrawiam
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 01-08-2008 o 20:26. Powód: Bo lubie taki napis "ostatnio edytowane przez" xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2008
|
![]() a rod z boga? ; >
ha ha : > ładne sski graty |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Imię: Zard Casheir
Gildia: Murderous Bunch
Poziom: 69
Skille: 80/59
![]() |
![]() Fajne zdjęcia ciągle dajesz, troch żałuję że nie poszedłem razem z wami na hydry, no ale cóż, przynamniej outfit BOB-a zrobiony, a z wami wybiorę się następnym razem ^^
I dawaj częściej fotki!!! ![]()
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Imię: Zard Casheir
Gildia: Murderous Bunch
Poziom: 69
Skille: 80/59
![]() |
![]() No właściwie masz rację, ale przydałoby się wybrać na jakiś huncik...
![]()