![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Ja się tak tylko zastanawiam...
Przydałoby się uwzględnić naturę ras przy wszystkich statystykach. Orkowie/minotaury to raczej dzikie stworzenia, a Krasnoludy/Ludzie są rasami bardziej zorganizowanymi, które są mniej skore do ucieczek bez rozkazu (mówie tu głównie o krasnoludach, bo ludzie to najbardziej zróżnicowana rasa. Mogą być zarówno praworządni, jak i źli.) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() @up. I tak jest.
Ale tego nie zapisuję, gdyż rasy mogą być wymyślone, i ciągle bym musiał dopisywać. ALE WAŻNE JEST TO ŻE TAK JEST. |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Zmień stare speary. To ważne.
Poza tym faktycznie wiązałem, dość duże nadzieje z tym fake'iem. To chyba była rozgrzewka? Ja mam nadzieję.
![]() |
#124 | |
Guest
|
![]() @up. no takk.
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sytuacja wyglądała strasznie... ale nagle przybyły konne posiłki z generałem WESTERNEM! ![]() ![]() Generał Western wziął do niewoli dowódcę goblinów. ![]() ![]() ![]() PS. Wiem, że cienko. jakoś nie miałem czasu. Da ktoś nowe speary? Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 27-04-2008 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chcesz żeby ten projekt wypalił zastosuj się do tego:
Faza 1. Tworzysz lokacje 500x500 lub większą z rozmaitym otoczeniem, itp, itd, Faza 2. Wysyłasz lokacje tym osobom jakie mają się zmierzyć, Faza 3. Mówisz graczom w jakich pozycjach startują, Faza 4. Gracze rozstawiają swoje jednostki i wysyłają Ci swoje rozstawnienie na lokacji, którą podeslałeś. Faza 5. Zaczyna się bitwa. xP Dodatek: Jeżeli jednsotka unikatowa to np. Behemoth to jeżeli w pobliżu są jakieś drzewa, kamienie to behe może nimi rzucać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() @up. Dzięki. Masz dobry pomysł. Wiecie co... myślę czy by nie dodac czegoś takiego jak konto premium. OCZYWIŚCIE NIE ZA PIENIĄDZE, ale za jakąś dobrą pomoc. Konto premium dawałoby możliwość kolejki budowania i wogóle.
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Przegiąłeś pałę xD w takich grach chodzi o to żeby każdy był równy - nie było wywyższania się...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osar, nie przesadzasz?
Premium? lol... -.-" Aczkolwiek Faza Aviosa jest... zayebista ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Ja z Osar'em cały czas pisze więc dobrze jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Też bym chciał zagrać
![]() W końcu troche się napracowałem ![]() @offtop Nawiasem Podoba wam się ten orc ? : ![]() A i pamiętajcie , że jestem little niaab , siedze od paru h w tym ![]() Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 27-04-2008 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() @Osar
Chcesz to mogę ci pomoc z lokacjami, walkami... Wystarczy poprosic...
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() A jak utrzymam to wszyscy będą mnie lubić, bo teraz mnie nie lubią ![]() Jak będę miał zamówienie na lokację czy cuś to napiszę ok? Szybko robisz zamówienia? Cytuj:
OUTY Z RUCHEM I Z DEDEM!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 27-04-2008 o 16:03. |
||
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówie odrazu, że ja też cudotwórcą nie jestem, a długość robienia zależy od tego jak trudna i co chcesz z tej lokacji...
A tak woogle po co ci sa te potwory?? A i dodawac outy?
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 27-04-2008 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() W zasadzie też mógłbym robić lokacje, ale ostrzegam, że dość dawno nie miałem styczności z fake.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() tak, outfity też z ruchem i z dedem. Zrobi mi ktoś polankę w lesie? wymiary obojętne. Ale w miarę duże.
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robi się... Na pw ci wysle niedlugo, poza tym przeczytaj moja wiadamość jaka ci wyslalem na pw. (i oczywiscie odpowiec)
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Pomysł i wykonanie bardzo mi się podoba xD. jeśli zastosujesz się do rad napisanych wyżej, a fake nie upadnie to będzie superowo xD, fajny był pomysł z podawaniem początkowych lokacji i tego co w nich się na początku znajduje (np. mała kuźnia itp.) tak samo z surowcami. Lubie takie gry typu plemiona, ogame etc. Zakładanie sojuszy też fajowy pomysł xD. Jakbyś się bardzo postarał mógłbyś dodać także różne badania które można by wykonywać i które wzmacniałyby istniejące jednostki w różnoraki sposób lub dawałoby możliwośc budowania nowych budynków, lub rozbudowy starych (wiem za dużo gier strategicznych). Badania można by wykonywać w akademii, po jej zbudowaniu, tak samo niektóre w kuźniach itp. Można by też wprowadzić czynnik ludzki, czyli cywili mieszkających w wiosce. To że muszą gdzieś mieszkać i coś jeść (jedzenie byłoby surowcem). Tak samo żołnierzom trzeba by płacić za służbę, a także za ich ekwipunek. Żołnierze także musieliby jeść. Pieniądze brałyby się z podatków (można by regulować wysokość podatków, ale wiązałoby się to z zadowoleniem mieszkańców). Mam jeszcze pare innych pomysłów. Jeśli ci się podoba, a nie masz czasu opracować to wszystko to napisz mi msg, a ja wszystkim się zajmę i ci okażę do wglądu.
Ufff, ale się rozpisałem. ![]() @Down: A słyszałeś może o strategi turowej :? Ostatnio edytowany przez Anerian - 27-04-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |