|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() Update według mnie nie będzie w ten wtorek tak jak dużo ludzi mówi.
Za dużo rzeczy do poprawienia. Lidia:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocallo Herodes
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() Poza tym w ten wtorek mają być wyłączone wszystkie niemieckie serwery...
Wątpię, że CIP by wyłączał 2 razy dziennie serwer, za dużo roboty i opinia publiczna nie bylaby zadowolona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Nie wiadomo kiedy będzie up, w tym było tyle zmian, że może byc open TS dla pacców, wtedy update przeciągnie się o tydzień. Do dzisiaj wiele questów zostało bez rozwiązania, za czym idzie brak sprawdzenia= quest może być zabugowany. A tego Cip nie chcą.
Dla tych, którym zdjęcia nie działają- Stronę wcześniej macie link do albumu. I dla wszystkich, którzy upierają się w twierdzeniu "wino będzie rarem"- no to zbierajcie sobie buteleczki i napełniajcie je winem, ale wszyscy normalni, uwierzcie mi, wino będzie nadal dostępne. Co więcej, Cipsoft da nam nawet 2 napoje których wcześniej nie było ^^. Ostatnio edytowany przez Ameriov - 23-06-2008 o 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Uptade bedzie we wtorek zaraz po Resecie WSZYSTKICh serverów
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() @Ameriov: czyzby tymi dwoma napojami byly potiony? ;p co do win to Ci wierze ^^ ale odp mi na pytanie z balonikami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() Juppppii jeżeli to prawda jutro będzie update i nowy klient 8.2
|
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
|
![]() ale ale.. te baloniki u normy są za blisko lady mozna je poprostu sciagnąc [przynajmniej ja tak sądze] niech ktos kto ma dostep to sprawdzi
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie można. Jest to element stały zamontowany przez CIP na tą ścianę, a takich elementów nie da się ściągnąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Tocallo wam odpowiedział, to tak jak by można było ściągnąć np. głowe demona ze ścian na mainie.
Cipsoft dodał nowe napoje + oddał wino w mini-update TSa, dlatego wcześniej o nich nie mówiłem, a dla tego który sie pytał- nie, nie potiony, napoje isntiejące na mainie. Nigdzie nie widziałem potwierdzonej informacji o tym, że nie będzie open test server, ale bardzo możliwe, że macie racje. A ta wasza teoria o tym, że jutro update... No cóż, info daliby dzień wcześniej, teoretycznie mają jeszcze pare godzin... tylko... Oni sie nie wyrobią: 13-16 wprowadzanie aktualizacji przeciw DDoS. I gdzie wy tu widzicie czas na update? Od 18-22, ale wtedy to oni już dawno będą w domu a nie w firmie (Cipsoft pracuje w godzinach +\- 9-17, ale na moje to oni sie zwykle urywają 4h wcześniej ^^) chociaż... zobaczymy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
|
![]() Heyah
Termin Updatu - skoro wiele questow nie zostalo jeszcze sprawdzonych (ktos juz o tym pisal) + wiele, ktore zaczeto, nie zostalo ukonczonych (codziennie widze komunikaty typu: "Ostatni misja blebleble chodzcie jesli chcecie blebleble") + dodano nowe itemy, obszary, potworki i rozmowy z NPC, ktorych nikt nie raczyl sprawdzic (nowe questy to podstawa i 90% graczy poswieca uwage jedynie im) to wnioski nasuwaja sie same: CipSoft bedzie zwlekal z Updatem do czasy, gdy wszystko zostanie sprawdzone i poprawione. Wprowadzono wiele zmian, ze sprawdzenei ich wymaga sporo czasu ... latwiej jest wprowadzic patcha na serwerze liczacym 300 osob, niz w calej grze liczacej 50k (+ wiele szczegolow). Publiczny Update - oficjalnie ogloszono, ze takowego nie bedzie. Biorac jednak pod uwage to, iz raportowanie bugow w grze nie jest tak czestotliwe jak byc powinno, istnieje mozliwosc wlaczenia PTS'a < mam taka nadzieje =] Pozostaje czekac PeZet Dr. =]
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Naprawdę wniosłeś tyle do tematu, że hohohohoho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiadomosci odnosnie update : 8.00 : restart serva
9.10 : wiadomosc o gm-a 13.00 : wbicia sie na testserva 15.00 zobaczenie tp i wylogowanie mnie ( testserv sie skonczyl) i co z tym idzie?? to ze kolo mm-a widzialem kogos kto blokowal drzwi ( od wewnarz) pytalem sie ile wstep a on: 50k ja ile klucz on : 100k powiedzilem trade dal key wzielem look i co?? You see silver key. It weighs 0.10 oz. It is magic key. kupilem ( nie powiem skad kasa) i weszlem z `10 osobowa zaloga i ja mialem najwiecej exp otowrzylem brass 5 gp 1 carrot i broken sword wygonilem zaloge i teleportnelo mnie do tarantuli jak weszlem w tp dedlemi co sracilem?? brass armor reszta zostala ale jak poszelm w miejsce w ktarym widac tarantule widac bylo cialo mm cialo ghoula i ss !!
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wez Speedrun jestes poprostu zalosny, takie bajki to mozesz kolegom z przedszkola opowiadac
![]() Jaka tibia wejdzie? 8.2? Juz widze nastepne tematy na forum "Tarantula" Trzeba tylko czekać ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Imię: Olgys Survia
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Co do Update to mi się zdaje że będzie gdzieś w połowie wakacji. Koniec Lipca bądź początek Sierpnia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Cytuj:
Ciekawe CZłOWIEKU PRZECIEż TY KU**A NIE MASZ TUTORA?! Pzrestan pie****ic ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() XD mam tutora wrabialem was buehehehehehhehe nice byl ubaw a ten koles chyba powalony bo dalem mu 100 k a on kupic za to 11 plate shield ode mnie
![]()
![]() |