![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Poza tym nie ty zniknąłeś, tylko Arhtyp... n/c
Srry za spam. @Up Zwyłem se ^^ @Down: Zaraz mu z tym pomoge, i thx za wytknięcie błędu. Arhtyp w wilka się zamienił, a ten pomyślał że zniknĄł, i to nie Arhtyp, tylko oszpecony. PS. Z%#^&*a maska.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 01-08-2008 o 18:12. Powód: J%#$*&$^e orty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Lubaczów
Stan: Początkujący
Imię: Skaj mistrz
Profesja: Sorcerer
Gildia: BRAK ale szukam
Świat: Nebula
Poziom: 16
Skille: 11/19
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() 10/10 next partq plx!!!!1111!!1111oneoneonetwo1
A tak na serio to super fake,dawaj szybciej next part. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Mu chyba chodziło o tego dziada co z głównym bohaterem mieszka xF
A Arhtyp nie zniknął... Aha, i "zniknełeś" - zniknąłeś jak już. To samo Absters2345 - "znikłem" ... Nie mogę jednego zrozumieć... Czemu Wy widzicie błędy ( n/c ) takie jak: Cytuj:
@topic: Ten koń dziwny. Te małe bagi też dziwne xS. Łuki źle. Rozmazania przy każdym pocisku to przesada. #Edit: @2xdown: Tak, oto chodzi. @Archtyp: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 02-08-2008 o 08:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Nierówne ściany w domu Zacka.
Skoro w cały mieście są najemnicy to czemu ich nie spotkali.? Ba, czemu mieszkańcy tak po prostu sobie chadzali skoro, jak pisałeś, najemnicy są w całym mieście.? Deszcz zostawię w spokoju. Przynajmniej jakieś urozmaicenie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ X-zero
Koń dziwny ale nie chciałem dawać ciągle takich samych... Jak masz jakiegoś ładnego białego lub szarego konia to wyślij ![]() Bagi male bo te zwykle byly za duze ![]() Nie wiem dlaczego łuki są źle wklejone? (Chyba że chodzi co o to że powinny być odwrócone o 180 stopni ![]() Z rozmazywaniem fakt, przesadziłem. @ Gelt Co do ścian.. chodzi ci o prawy dolny róg domku? Jeśli tak to mam zamiar to poprawić jeśli nie to nie wiem o co chodzi ![]() A co do najemników.. Arhtyp w pewnym momencie mówi do najemników "Nareszcie jesteście..". Chciałem przez to przekazać, że najemnicy pojawili się w mieście mniej wiecej w połowie "walki" Zacka z Arhtypem. Sorki, że tak mało przejrzyście to przekazałem. ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Da Old school.
![]() |
![]() Nie ma problemu, nie przeszkadza to w przeglądaniu. Po prostu się czepiam: P
I tak, chodzi o prawy dolny róg.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Fake (ostatni part)
- Stare Sprity Brick Wall'a. - brak brzegów. - Zero twoich własnych outów. - Kiepska trawa nadal. - 1 Screen Atak klonów-Pieńków. - Ten rzekomy "Efekt" jak lecą pociski tibijskie niezbyt fajny. - Ten leżący Zack jest straszny. - Zje*ana maska oszpeconego. - Jeszcze gorszy outfit Arhtyp'a. - Kiepsko wyszedł ci deszcz... To chyba wszystko. Ocena: 6,5/10 Ostatnio edytowany przez Arashel - 02-08-2008 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() No dalej dalej, rob next parta -.-
Gelt - zadajac pytanie na koncu zdania nie wstawia sie kropki i znaku zapytania, tylko sam znaczek ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Da Old school.
![]() |
![]() O rly.?! : O
Żeby nie było offtopa.. Next part plx: P
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Ten fake po prostu mnie tak wciagnol ze... naprawde 10/10 sie nalezy ten fake jest piekny!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @3up:
To już taki jej nawyk, radzę się przyzwyczaić (ale co prawda to prawda, wkurzające to xd). @Fake: Fabuła mi się bardzo podoba, ale bywały również lepsze. Graficznie źle nie, ale ten płot z tibii 7.4~ mnie dobił. Outifity niestety nie twoje. Przesadzasz z tymi najprostrzymi efektami (efekt rozmycia), zaś efekt deszczu spodobał mi się. Reasumując, dam Ci 6+/10 i staraj się, a coś z tego wyjdzie.
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() Szczerze powiem, że ten fake wciągnął mnie bardziej, niż fake'i innych pr0 fake'owców. ^^ Nie ma żadnej skomplikowanej fabuły i to mi się podoba. Nie próbujesz stworzyć żadnej super oryginalnej historii - i dobrze! Graficznie jest średnio, ale da sie przeżyć. Ogólnie - czekam na parta ;d
|
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() @Arashel , daj chłopakowi spokój zawsze sie czegoś musisz uczepić jak rzep psiego ogona , kilka niedociągnięc a ty masz pretensje , fake z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podoba.
next part plax ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
No nie zamienię się w połowę głąbów na tym forum... Fake na poziome Kardox'a i będe pisał coś takiego jak wy(co niektórzy, oczywiście: "10000000000000/10 Rób dalej!!!!1!!!1111!!1oneoneoneoneoneoeneoen!" "666/10 Jesteś pRo eLo mastah!!!!11!" Jak czytam takie posty to mnie trzepie i mam ochotę zhakować tego kto to pisał i mu PC rozpierdolić... @DOWN Niedorobiony idioto! Dałem mu ale jej nie używa... Ostatnio edytowany przez Arashel - 02-08-2008 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arashel
Czepia się wszystkiego, dosłownie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 01-06-2009 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Brzydka Trawa.
- Efekt tego uwiezienia mógł być bardziej święcący. - Jeśli do końca fake mój miecz ma mieć taki badziewny efekt to zabij mnie szybko... - Oszpecony i Arhtyp SuX... - Cieniuj dedy i postacie leżące bardziej! - Zwykła SuperNova, pewnie nawet ilość "promyków" nie ruszyłeś... Ocena: 6,5/10 Czy ty kutwa masz wyobraźnię?! We wszystkich Screen'ach trzyma go źle... Miecz mam trzymać w takich pozycjach: Pozycja Ofensywna / Pozycja Defensywna ![]() Ostatnio edytowany przez Arashel - 02-08-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Da Old school.
![]() |
![]() Nie da się nie zauważyć, że na każdym ssie Arh, Oszpecony i Shark idą tą samą nogą.
![]() |
![]() |