![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Zawsze ktoś był na vencie czy na ob z innego serva... Było tak i tak będzie wiec teraz się nie zal na forum-.-
Ostatnio edytowany przez Sergiej - 16-09-2008 o 17:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2008
|
![]() Cytuj:
To że Buchamy rozdało chary na openke i czy tam leciało pięć, dziesięć czy piętnaście osób z innych serwów którzy są mastah PvP to nie jedyny a przede wszystkim nie najważniejszy powód dla którego przegraliście. Nie zapominaj o tym że połowa waszego teamu to ludzie którzy nigdy nie walczyli lub też tacy co dwa razy na openach byli i nie mają żadnego doświadczenia. Drugą sprawą jest to że praktycznie nie mieliście commandera. Odezwał się koleś raz na 2 minuty. Słyszałem że podobno przed openem ten wasz commander powiedział "latajcie za mną i rzucajcie magic walle" i tyle było jego liderowania, no sorry ale równie dobrze to ja mogę was na opence poprowadzić buhaha lol ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
|
![]() Pi**de to ty masz zamiast ryja .. ignore.
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Lol, co to ma do tematu? Pojechałeś bez podstaw.
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Poziom: 110
|
![]() niestety wiem.. ale hmm olewka na jego posty.. bo to niedorozwój
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Oboje się popisaliście waszą inteligencją :s
Takie 'dyskusje' nadają się na wasze fajoskie gg 7.7 a nie na forum.
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Profesja: Elite Knight
|
![]() Czyzby war sie skonczyl? Cos slyszalem o pokoju miedzy Fail and Blessy i reszta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Jelenia Góra .
Profesja: Druid
|
![]() @up
No tak teraz Blessy są z tymi Herinejami , Izorathami i biją szwedów (z tego co wiem ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pierdole co tu sie stało na tym forum, 1/4 nooby, 1/4 nowe muzgojeby typu sylka, fl i dzieci( Oryginalnie napisane przez Imperor Pokaż post
Pewnie gdybys pokazala pizde (o ile ja masz), Gedd po co wogole gadasz tymi idiotami, kiedys mielismy trolla typu olik teraz sie rozmnozyli w jego miejsce inni. Sylka sie spina jakie to niema pvp, a z nami na edron po pizdzie, 130lvl+ vs 45+ pierwszy char chyba jaki zrobiłas 100+ trafilas na wojne i spinasz sie bardziej niz nooby z carlin, co ty wogole masz za pojecie o kyrze i wojnie jak połowa twoich postow to klutnie z agnes, a reszta to pierdoły gorsze niz opowiesci ww noobow z carlin, wpadasz na te forum i niemasz nic specjalnego do powiedzenia jak pierdolenie glupot, bedziemy potrzebowali trolla to poprosimy zebys tu wpadła i popisała twoje madrosci, choc niewiem czy to wszystko co tu rozpisujesz jest powodem tego ze tak mało grasz w tibie, pustym łbem, czy tym ze niedostałas jeszcze pod ogon porzadnie, wpadasz na te forum i chcesz z siebie zrobic dame nr 1, a tak naprawde jestes kupa gowna ktora niepotrzebnie ruszalismy i teraz smierdzi jak reszta FL na tej wojnie i dzieci z kupionymi charami... POPŁACZ SIE I DAJ NASTEPNY WYCZERPUJACY SUPER POST KTORY ZAPEWNE BEDE CZYTAL Z BULEM BRZUCHA JAK POPRZEDNIE
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Jelenia Góra .
Profesja: Druid
|
![]() Dobra @up kto Ty ? ktoś z ekipy `Miśka` czy DS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ej macho. PO: 1. nie gram na kyrze juz bardzo dlugi czas, ale i tak jestem pewien ze wiem 100x wicej niz ty ![]() 2. za kogo ty sie masz? sadzac po poscie to reprezentujesz barwy carlin (cigle powtorzenia "dzieci lub nooby z carlin , widac ze w tym miescie spedziles bardzo wiele czasu) 3. radzilbym ci sie ogarnac i popracowac nad skladnia i budowa zdania 4. popracuj nad ortografia 5. kolejny balwan ktory po za geddem nie widzi swiata. ![]() 6. myslisz ze jestes pro evul ale niestety tak nie jest 7. a najlepiej to sam zamknij ryj i wy*******aj z tego forum (lecz niestety nie moge ci tego zabronic ![]() Btw co do mojego posta up up z tym idioycznym postem na mighty, fakt troche kurwa jak to mowia twoi koledzy z carlin"znoobilem" Czaisz baze? czy przetlumaczyc na angielski? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Nie użyłbym tak mocnych słów jak Valtuz88, ale niemal w zupełności się z nim zgadzam.
Imperor, większość twoich punków 'PO' równie dobrze może odnosić się do ciebie. Twoje posty pokazują, że jesteś jednym z tych ludzi, z którymi tak usilnie wojujesz na forum i strasz się udowodnić, że nie jesteś jednym z nich. Co do Carlin, faktycznie na wielu serwerach to miasto można nazwać 'miastem noobów' (nie newbie).
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przepraszam. Chcialbym porosic cie o definicje slowa punków bo szukalem w slowniku i nie nie spotkalem sie z takim slowem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra niepierdol i nie wylaz mi tu z jakimis punktami, ale skoro chcesz to prosze -
Po: 1.W dupie byłes gowno widziałes 2. Carlin jest powszechnie znane z downow typu sylka i ty 3. Wyjebane mam, wazne ze wiesz co czytasz 4. jw 5. Bałwana to mozesz z zydkami ulepic 6. Mysle ze jestes zjebany i tak wlasnie jest 7. Bede tu i bede cie tak dlugo karmił, az pekniesz Cos sie niepodoba, wy*******aj - jak mawiał ferenc ![]() Btw gedd jak bys mial jakis kontakt vt z ferencem daj znac na pw
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Juz? ulzylo ci? juz ci lepiej? juz ci stoi? jestes nie zaspokojony? nie martw sie dzis w nocy tato zrobi swoja powinnosc. Wiec zycze udanych "nocnych manewrow" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Widzę że już sami idioci zostali na tym forum.
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |