Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-11-2008, 13:01   #121
Dzik11
Zbanowany

Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 7
Dzik11 ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz Pokaż post
Wreszcie jakaś normalna wypowiedź ;d

Nie zupełnie, teraz 180ek pada od 5magów kiedys padał od 3, ale teraz 340 ek (sero) też pada od tylu magów a jakby miał uhy to nie padłby i tyle ;d pamieta ktoś może jak go chyba na 200-250lv nie pamietam dorwało 20 typa ? i dał rade uciec z uhami jeszcze z explo z 3-4 zabił czy teraz miałby taka mozliwość ?

Wg mnie wystarczy że wrócą uhy i byłoby git, no i z tymi stratami po dead sie nie zgadzam bo 800k expa to też dużo, a co ja moge zrobić żeby nie paść na kicku ?
ta wrócą uhy i znowu będzie jak dawniej 20 shoterów nie będzie mogło zabic jednego knighta który jeszcze po drodze zabije z 3 i większośc graczy przeniesie się na knighta no bo po co ma grac takim sorkiem albo druidem jak knightem podlecisz puścisz kilka Exori,Exori Gran i inna profesia leży a co do straty expa to teraz jest dobrze
Dzik11 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-11-2008, 16:34   #122
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
no tak ale prawdą jest to że Knight expi najszybciej ze wszystkich profesi i też niezłego loota czasami wynosi z tych frostów i głównie to knight zgarnia najlepszego loota podczas najazdu bosów tylko smutne jest to że czy prędzej czy później knight kończy na okolir. A w nicku mam ustawiony 25 lvl bo ostatnio tą postacią grałem i sobie ją ustawiłem
Cytuj:
ta wrócą uhy i znowu będzie jak dawniej 20 shoterów nie będzie mogło zabic jednego knighta który jeszcze po drodze zabije z 3 i większośc graczy przeniesie się na knighta no bo po co ma grac takim sorkiem albo druidem jak knightem podlecisz puścisz kilka Exori,Exori Gran i inna profesia leży a co do straty expa to teraz jest dobrze
Coś mi sie nie chce wierzyć że masz tego ek oO

kurde znowu może być tak że ktoś napisze że mam zerowe pojecie bo przecież nie gram tą profesja wiec spytam ziomka

16:14 Rege of Harmonia [180]: siema
16:14 Shaz Thelo [170]: Siemanko
16:15 Rege of Harmonia [180]: skopiuje ci cos i powiedz co tym sadzisz oke ?
16:15 Shaz Thelo [170]: oko
16:15 Rege of Harmonia [180]: no tak ale prawdą jest to że Knight expi najszybciej ze wszystkich profesi i też niezłego loota czasami wynosi z tych frostów i głównie to knight zgarnia najlepszego loota podczasnajazdu bosów
16:15 Rege of Harmonia [180]: jako ek zgadzasz sie z tym ?
16:16 Shaz Thelo [170]: nieee
16:16 Shaz Thelo [170]: lol
16:16 Rege of Harmonia [180]: oke thx
16:16 Shaz Thelo [170]: a kto tak napisal ?
16:16 Rege of Harmonia [180]: na forum
16:16 Shaz Thelo [170]: oki
16:18 Shaz Thelo [170]: ale ktos ma wyobraznie lol
16:20 Rege of Harmonia [180]: xd

16:14 Lord Wolanski [193]: czesc
16:15 Lord Wolanski [193]: k
16:15 Rege of Harmonia [180]: no tak ale prawdą jest to że Knight expi najszybciej ze wszystkich profesi i też niezłego loota czasami wynosi z tych frostów i głównie to knight zgarnia najlepszego loota podczasnajazdu bosów
16:15 Lord Wolanski [193]: co?
16:15 Lord Wolanski [193]: nie bardzo
16:21 Lord Wolanski [193]: i czasem jak czytam w jakis poradnikach czy w czyms tam ze knight jest super profesja bo jest bogaty bo ma zawsze loota z huntow to mnie chuj strzela
16:21 Lord Wolanski [193]: wiadomo ze to pisal jakis dzieciak bez kolegow
16:22 Rege of Harmonia [180]: xdd

Jedynie co do tych ataków (wyjątkiem sa piraty jedno ue i po ataku a cieżko stać dokładnie tam gdzie respi sie boss ) jak jest np orsh morg gzbaran to wtedy fakt ek jest nie zastąpiony

Ostatni raz odp offtopem w tym temacie juz ci na priv bede odpisywac jak cos

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 24-11-2008 o 16:50.
Regeusz jest offline  
stary 24-11-2008, 17:39   #123
Dzik11
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Coś mi sie nie chce wierzyć że masz tego ek oO

kurde znowu może być tak że ktoś napisze że mam zerowe pojecie bo przecież nie gram tą profesja wiec spytam ziomka

16:14 Shaz Thelo [170]: Siemanko
16:15 Shaz Thelo [170]: oko
16:16 Shaz Thelo [170]: nieee
16:16 Shaz Thelo [170]: lol
16:16 Shaz Thelo [170]: a kto tak napisal ?
16:16 Rege of Harmonia [180]: na forum
16:16 Shaz Thelo [170]: oki
16:18 Shaz Thelo [170]: ale ktos ma wyobraznie lol
16:20 Rege of Harmonia [180]: xd

16:14 Lord Wolanski [193]: czesc
16:15 Lord Wolanski [193]: k
16:15 Lord Wolanski [193]: co?
16:15 Lord Wolanski [193]: nie bardzo
16:21 Lord Wolanski [193]: i czasem jak czytam w jakis poradnikach czy w czyms tam ze knight jest super profesja bo jest bogaty bo ma zawsze loota z huntow to mnie chuj strzela
16:21 Lord Wolanski [193]: wiadomo ze to pisal jakis dzieciak bez kolegow
16:22 Rege of Harmonia [180]: xdd

Jedynie co do tych ataków (wyjątkiem sa piraty jedno ue i po ataku a cieżko stać dokładnie tam gdzie respi sie boss ) jak jest np orsh morg gzbaran to wtedy fakt ek jest nie zastąpiony

Ostatni raz odp offtopem w tym temacie juz ci na priv bede odpisywac jak cos
tak głównie chodziło mi o te lepsze bossy typu orsh,morg,gzbaran,ferbi itd a jeśli chodzi o to że pytasz graczy którzy zapewne mają doświadczenie w grze to nie ma pewności czy piszesz prawdę czy się ugadałeś albo ściemniłeś ja osobiście mogę znaleśc graczy z argumentami które są przeciwne tym co wypisałeś wyżej jeśli chodzi o zdobywanie kasy to knight najszybciej ją zdobywa nawet pisał to cipsoft w swoim newsie przeglądałem też popularny poradnik dla knighta na tibia.pl i tam pisało: Jest to profesja, którą najłatwiej zarabia się kasę oto link do tego poradnika podpisało sie w komentarzach dużo osób pod nim http://tibia.pl/poradniki/1968598 a jeśli chodzi o to że knight expi najszybciej to świadczy o tym erig.net widzisz znaczną przewagę ek pierwsi są trzej knighci puźniej jest słyny MDW i dalej kolejna seria knightów itd
Dzik11 jest offline  
stary 24-11-2008, 17:55   #124
Valest
Użytkownik Forum

Valest's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
Domyślny

Do pana Up ^^

Ogarnij się zanim coś napiszesz ;D
Valest jest offline  
stary 24-11-2008, 18:31   #125
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit Pokaż post
Różnie to jest, bo gdybym ja był np. knightem a nie sorciem to miałbym o wiele większe pole manewru niż teraz, bo obecnie to co mogę robić? Moun Sternum, Roty i tyle, guardy wiecznie zajęte a nawet jeśli nie to jest ich tyle przy wejściu że można się zesrać, tylko ropanie zostaje ... ktoś pisał że 40 lvl nie może na smokach expić, a mój znajomy po hacku (słabe eq) i z beznadziejnymi skilami (chyba 62\60) na 35 lvl 2 potiony traci na dragu, czyli taki ~40 z dobrymi skilami i eq znający podstawy walki z dragami (unikanie wave itd.) żadnego potiona by nie stracił ... gdzie tu waste? I co jest takiego na Tomback że trzeba mieć 75 lvl knightem, skoro na faccowskich tombach (wiem, że pewnie słabsze potworki, ale nie ma chyba jakiejś przepaści) 25 lvl se radzą?
Ale czy jest to efektywny exp?, niebardzo wspomnialem o tym ze knight ma przesrane pod wzgledem k/h w porownianiu do magow

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzik11 Pokaż post
Dlatego co do zmiany dmg jest na tyle dobrze iz jedna postac niemoze dyktowac zasad calemu serwerowi, na chwile obecna liczy sie sklad i zgarnie i to jest pozytywne zjawisko, ale fakt faktem jak pisalem powinni zmienic healing, jakies bonusy do leczenia potionami w przykladowym takim mniemaniu :

wymagany level na ultimaty : 130lv

Level gracza uzywajacy 200, 200 - 130 = 70 *levelow premi healingu* 1 level healing premi = przykladowo 2-3 hp dodadkowego leczenia pobranego z uzycia potionu
, tak samo w przypadku Palow oraz samego dmgu, kazdy level powienien dodwac premie albo do uderzenia ( w wiekszym stopniu ) czy tez zmniejszac mozliwosc missu na monsteru co w przypadku pala z royalami jest to " porazka ". Stary system, z ew eleminiacja burstow dla sorka ( zaduza przewage dawaly sorkowi ), bylby doskonaly, z pozostawieniem nowego shootingu z visow wraz z ich dmg, tak i nowym czy tez dmg z 8.1.

Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 24-11-2008 o 18:50.
Sir-Babolek jest offline  
stary 24-11-2008, 20:05   #126
Regeusz
Użytkownik Forum

Domyślny

Tia kasa odwieczny dylemat, ale tu akurat moge z całą pewnością siebie powiedzieć że to rp najwiecej kasy jest w stanie zarobic no i ms bo ile ek jest wstanie zarobic w 1 dzien ? mój rekord to 400k bez zabijania bossow typu fox etc
Regeusz jest offline  
stary 24-11-2008, 20:23   #127
Bananowy_Korniszon
Guest

Król

Mma nadzieje rze nowe qeusty bendą dawać durzo expa i gp

stary 24-11-2008, 20:35   #128
Dzik11
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Tia kasa odwieczny dylemat, ale tu akurat moge z całą pewnością siebie powiedzieć że to rp najwiecej kasy jest w stanie zarobic no i ms bo ile ek jest wstanie zarobic w 1 dzien ? mój rekord to 400k bez zabijania bossow typu fox etc
ms chyba kpisz jemu zawsze kasy brakuje moim zdaniem to najmniej zbalansowana profesja osobiście miałem 70 MS a to co robią z Palem to już że czywiścię jest przesada

Ostatnio edytowany przez Dzik11 - 24-11-2008 o 20:38.
Dzik11 jest offline  
stary 24-11-2008, 22:03   #129
Regeusz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
ms chyba kpisz jemu zawsze kasy brakuje moim zdaniem to najmniej zbalansowana profesja osobiście miałem 70 MS a to co robią z Palem to już że czywiścię jest przesada
Nom bo ms ma wszedzie waste bla bla bla, czyżby 2 konto Xr3? w sumie nie zdziwiłbym sie, takie same bzdury wypisujesz ogarnijcie sie ms nie jets biedny jak kiedyś jest bogaty i to jest fakt, nie napisałeś jeszcze jaki exp robisz tym swoim wyimaginowanym ek - napisz jak i gdzie jeśli moge cie prosić
Regeusz jest offline  
stary 24-11-2008, 22:56   #130
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Nieźle. Ja tyle przez 3 miesiące nie mogłem zarobić... Możliwe, że powodem tego są deady, ale i bez nich zgromadzenie MSem tyle pieniędzy w jeden dzień, graniczy z cudem. Ba. Jest to prawie niemożliwe (nie biorę pod uwagę spotkania Demodrasa, bądź Foxa).

Cytuj:
Nie. On gra RP - On wie lepiej.

Cytuj:
Nom bo ms ma wszedzie waste bla bla bla, czyżby 2 konto Xr3? w sumie nie zdziwiłbym sie, takie same bzdury wypisujesz ogarnijcie sie ms nie jets biedny jak kiedyś jest bogaty i to jest fakt, nie napisałeś jeszcze jaki exp robisz tym swoim wyimaginowanym ek - napisz jak i gdzie jeśli moge cie prosić
Możliwe, że kiedyś cię shackują i spróbujesz zakosztować luksusów, jakimi rzekomo ma uraczyć ciebie Master Sorcerer. Dam sobie rekę uciąć, że wspomnisz moje słowa i przekonasz się, jak ciężkim kawałkiem chleba jest poprowadzenie takiej postaci i wybicie się nią. Mimo wszystko biorę pod uwagę fakt, który mówi o tym, że znasz się na postaciach magicznych lepiej niż ich ownerzy i na pewno potrafił byś nią zarabiać bajońskie sumy pieniędzy, przy zerowym waste. Mam rozumieć, że twoje magiczne ręce po kontakcie z pikselowym czarodziejem (za pośrednictwem klawiatury oczywiście) nadają mu nowych zdolności, w stylu lootowania DSMa na co drugim huncie i nie padania na kicku, gdy na ekranie jest Lodowy Smok. Bzdury, które wymyślasz kompromitują cię przed prawie każdym graczem, który zetknął się z problemem profesji Czarodzieja. Mimo wszystko, mam do ciebie prośbę. Skończ pieprzyć głupoty, ponieważ nie doświadczeni adepci Tibijscy, zaczynając swą przygodę z Sorcererem, mogą pokierować się twoimi refleksjami, które jak widać są kunsztem ślepoty psychicznej. Nic nie poradzę na twoją nie wiedzę. Prawda jest taka, że ty, masz tu właściwie gówno do powiedzenia, co mogę łatwo wywnioskować po twoim popadaniu w skrajność i wyolbrzymianiu, bądź przekręcaniu niektórych wydarzeń/faktów.

@Down
Niektórzy umieją zrozumieć ironię... ty, nie potrafisz jej nawet rozpoznać, ani nawet nie wiesz co ten termin oznacza.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 25-11-2008 o 14:11.
Xr3 jest offline  
stary 24-11-2008, 23:06   #131
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Warszawa

Imię: ---
Gildia: ---
Świat: ---
Poziom: 10
Skille: 43/42
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Możliwe, że kiedyś cię shackują i spróbujesz zakosztować luksusów, jakimi rzekomo ma uraczyć ciebie Master Sorcerer. Dam sobie rekę uciąć, że wspomnisz moje słowa i przekonasz się, jak ciężkim kawałkiem chleba jest poprowadzenie takiej postaci i wybicie się nią. Mimo wszystko biorę pod uwagę fakt, który mówi o tym, że znasz się na postaciach magicznych lepiej niż ich ownerzy i na pewno potrafił byś nią zarabiać bajońskie sumy pieniędzy, przy zerowym waste. Mam rozumieć, że twoje magiczne ręce po kontakcie z pikselowym czarodziejem (za pośrednictwem klawiatury oczywiście) nadają mu nowe zdolności, w stylu lootowania DSMa na co drugim huncie i nie padania na kicku, gdy na ekranie jest Lodowy Smok. Bzdury, które wymyślasz kompromitują cię przed prawie każdym graczem, który zetknął się z problemem profesji Czarodzieja. Mimo wszystko, mam do ciebie prośbę. Skończ pieprzyć głupoty, ponieważ nie doświadczeni adepci Tibijscy, zaczynając swą przygodę z Sorcererem, mogą pokierować się twoimi refleksjami, które jak widać są kunsztem ślepoty psychicznej. Nic nie poradzę na twoją nie wiedzę. Prawda jest taka, że ty, masz tu właściwie gówno do powiedzenia, co mogę łatwo wywnioskować po twoim popadaniu w skrajność i wyolbrzymianiu, bądź przekręcaniu niektórych wydarzeń.
Dlaczego zrobiliście z tego tematu offtop? Niektórzy umieją zrozumieć ironię,
aluzję... słowa rzadko występujące na takich forach, wiec Xr3 przestań kpić z innych.

Zablokowali Cie. to bylo chyba dobre bo przez chwile byl spokoj, dlaczego Cie odblokowali?
Zientarski jest offline  
stary 25-11-2008, 19:48   #132
Maspi
Użytkownik forum

Maspi's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
Poziom: 165
Skille: 94\90
Smutny

nic ciekawego już niemają co wymyślać (plax tibia 7.6)
Maspi jest offline  
stary 25-11-2008, 21:03   #133
Regeusz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nieźle. Ja tyle przez 3 miesiące nie mogłem zarobić... Możliwe, że powodem tego są deady, ale i bez nich zgromadzenie MSem tyle pieniędzy w jeden dzień, graniczy z cudem. Ba. Jest to prawie niemożliwe (nie biorę pod uwagę spotkania Demodrasa, bądź Foxa).
To że ty nie ptorafisz tyle zarobic znaczy że jesteś cipka jak w 3 miechy nie zarabiasz 300k, razem ze mna na huncie był ed i on tez tyle wyniosl huncilismy we 2 dziwne ze ed potrafi a ms nie? zreszta z ms tez tam hunce oni wydaja 80k na hunt ja 110k
Cytuj:
Nie. On gra RP - On wie lepiej.
Nie ty padłeś na lionie - ty wiesz lepiej

Cytuj:
Możliwe, że kiedyś cię shackują i spróbujesz zakosztować luksusów, jakimi rzekomo ma uraczyć ciebie Master Sorcerer.
ano tak przeciez kazdy ms łapie hacki

Cytuj:
Dam sobie rekę uciąć, że wspomnisz moje słowa i przekonasz się, jak ciężkim kawałkiem chleba jest poprowadzenie takiej postaci i wybicie się nią.
kazdy moze sie nia wybic tylko jesli nie ma kickow

Cytuj:
Mimo wszystko biorę pod uwagę fakt, który mówi o tym, że znasz się na postaciach magicznych lepiej niż ich ownerzy i na pewno potrafił byś nią zarabiać bajońskie sumy pieniędzy, przy zerowym waste. Mam rozumieć, że twoje magiczne ręce po kontakcie z pikselowym czarodziejem (za pośrednictwem klawiatury oczywiście) nadają mu nowych zdolności, w stylu lootowania DSMa na co drugim huncie i nie padania na kicku, gdy na ekranie jest Lodowy Smok. Bzdury, które wymyślasz kompromitują cię przed prawie każdym graczem, który zetknął się z problemem profesji Czarodzieja. Mimo wszystko, mam do ciebie prośbę. Skończ pieprzyć głupoty, ponieważ nie doświadczeni adepci Tibijscy, zaczynając swą przygodę z Sorcererem, mogą pokierować się twoimi refleksjami, które jak widać są kunsztem ślepoty psychicznej. Nic nie poradzę na twoją nie wiedzę. Prawda jest taka, że ty, masz tu właściwie gówno do powiedzenia, co mogę łatwo wywnioskować po twoim popadaniu w skrajność i wyolbrzymianiu, bądź przekręcaniu niektórych wydarzeń/faktów.
Każdy czasem ma waste wiec nie da sie mieć zerowego, nie zganiaj na swoja profesje pecha do loota ja srednio co 2 hunt loce te dsm czasem po 2 na arenie

Na kicku pada każdy skoncz to powtarzać, jedyna osoba ktora sie jakolwiek skomprimitowała jesteś ty

Niedoświadczeni adepci tibi przerzucą sie na tebie

nom wbijajać 119lv masz też dużo do powiedzenia o profesja której prawdziwa gra zaczyna sie od 170lv~
Jakie niby wydarzenia/fakty przekreciłem ?

Mam na was wyjebane, kazdy typ ktoremu skopiowalem co piszesz płakał ze śmiechu kazdy ms ed ek czy rp wszystkie profesje sie z ciebie smieja ;d sram na to co piszesz chcesz pogadac pisz na priv lamo

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 25-11-2008 o 21:04.
Regeusz jest offline  
stary 25-11-2008, 21:23   #134
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
To że ty nie ptorafisz tyle zarobic znaczy że jesteś cipka jak w 3 miechy nie zarabiasz 300k
Z chęcią ciebie bym sprawdził pod tym kątem.

Cytuj:
Nie ty padłeś na lionie - ty wiesz lepiej
Dysmózg.

Cytuj:
ano tak przeciez kazdy ms łapie hacki
Nie wiem co to ma do rzeczy. Swoją drogą, hacka nigdy nie zaliczyłem i nie zaliczę .

Cytuj:
kazdy moze sie nia wybic tylko jesli nie ma kickow
Oczywiście ty, jesteś na masskicki odporny...

Cytuj:
Każdy czasem ma waste wiec nie da sie mieć zerowego, nie zganiaj na swoja profesje pecha do loota ja srednio co 2 hunt loce te dsm czasem po 2 na arenie
Czyżby ominęła mnie wieść, jakoby doszły nowe przedmioty, dodające premię do droprate?

Cytuj:
Na kicku pada każdy skoncz to powtarzać, jedyna osoba ktora sie jakolwiek skomprimitowała jesteś ty
A właśnie, że ty!!!

Cytuj:
nom wbijajać 119lv masz też dużo do powiedzenia o profesja której prawdziwa gra zaczyna sie od 170lv~
Jakie niby wydarzenia/fakty przekreciłem ?
Ty masz z pewnością mniej, jako, że z postaciami magicznymi kontaktu jak widać nie miałeś (nie wliczam w to niesamowitych konwersacji z twoimi pikselowymi kolegami).

Przekręcasz, uogólniając fakty związane z magiem i kreując go na ultra przyimbionego koksa, siejącego rozpie*dol po całym, pełnym przygód świecie Tibii. Z pewnością nim nie jest, lecz ty, na liście osób, które mają prawo w tej sprawie zabrać głos, powinieneś być na ostatnim miejscu.

Edit:
Cytuj:
kazdy typ ktoremu skopiowalem co piszesz płakał ze śmiechu kazdy ms ed ek czy rp wszystkie profesje sie z ciebie smieja
W takim razie chcę to od nich usłyszeć. Szczególnie, od innych 120msów, którzy nie spędzają całego czasu poświęconego hunceniu, na Dragonach w Venore.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 25-11-2008 o 21:24.
Xr3 jest offline  
stary 25-11-2008, 21:39   #135
Regeusz
Użytkownik Forum

Domyślny

Jesteś aż tak głupi że nie potrafisz odp na priv ;] ?

Cytuj:
Z chęcią ciebie bym sprawdził pod tym kątem.
pfff nie ma problemu ja jako rp zarabiam zajebiscie 1-2 dobre wypady na demy i i tak jestem 5 hunt do przodu, np ostatnio w only harmonia jest screen jak z typem zloocilem mpa 4x mms 3x f axe 15 dust fire sword i screen z innego hunta gdzie tez jest mpa z 12 dd pare f axe kilka gs, i co z tego ze next 2 hunty bede na minus i tak jest w przód, ogólnie z demów wyniosłem juz jakies 800kk na + z hunce w sumie od niedawna

Cytuj:
Oczywiście ty, jesteś na masskicki odporny...
co ty masz z tymi kickami? jakis kompleks ? każdy ma kicki nie ma neta bez kickow a mass kicki tez sa tylko rzadko tibia jest gra w ktorej nie da sie czasem uniknać deda i jak debil bez mózgu expi 121ms bez bless to już jego problem

Cytuj:
Czyżby ominęła mnie wieść, jakoby doszły nowe przedmioty, dodające premię do droprate?
a moze ty na tych frostach siedziesz po 1h na tydzien ? ja jestem czasem 4-5h i codziennie na +

Cytuj:
Ty masz z pewnością mniej, jako, że z postaciami magicznymi kontaktu jak widać nie miałeś (nie wliczam w to niesamowitych konwersacji z twoimi pikselowymi kolegami).
Moi pikselowi koledzy nie mieli twoich wyimaginowanych problemów

Cytuj:
Przekręcasz, uogólniając fakty związane z magiem i kreując go na ultra przyimbionego koksa, siejącego rozpie*dol po całym, pełnym przygód świecie Tibii. Z pewnością nim nie jest, lecz ty, na liście osób, które mają prawo w tej sprawie zabrać głos, powinieneś być na ostatnim miejscu.
haha nie napisałem że jest nieśmiertleny tylko że to najlepsza profesja i nie zmieni tego twoje sranie na forum
Cytuj:
W takim razie chcę to od nich usłyszeć. Szczególnie, od innych 120msów, którzy nie spędzają całego czasu poświęconego hunceniu, na Dragonach w Venore.
to ich zapytaj bo ja nie znam 120ms którzy huncą dragi w venore Oo

odp na priv nie rób z tematu śmiecia jakim jesteś
Regeusz jest offline  
stary 25-11-2008, 22:00   #136
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Jesteś aż tak głupi że nie potrafisz odp na priv ;] ?
Jesteś aż tak głupi, że nie potrafisz napisać na priv?

Cytuj:
pfff nie ma problemu ja jako rp zarabiam zajebiscie 1-2 dobre wypady na demy i i tak jestem 5 hunt do przodu, np ostatnio w only harmonia jest screen jak z typem zloocilem mpa 4x mms 3x f axe 15 dust fire sword i screen z innego hunta gdzie tez jest mpa z 12 dd pare f axe kilka gs, i co z tego ze next 2 hunty bede na minus i tak jest w przód, ogólnie z demów wyniosłem juz jakies 800kk na + z hunce w sumie od niedawna
Nie chodzi mi o twojego RP. Czytaj ze zrozumieniem. Użyj mózgu.

Cytuj:
co ty masz z tymi kickami? jakis kompleks ? każdy ma kicki nie ma neta bez kickow a mass kicki tez sa tylko rzadko tibia jest gra w ktorej nie da sie czasem uniknać deda i jak debil bez mózgu expi 121ms bez bless to już jego problem
3/4 moich deadów jest przez kicki, a większość z tego przez masskicki.

Cytuj:
a moze ty na tych frostach siedziesz po 1h na tydzien ? ja jestem czasem 4-5h i codziennie na +
Dziecko Okolnir. Swego czasu, miałem obcykane to miejsce i już nim żygałem, przez co chciałem spróbować czegoś innego. Niestety wybór miałem bardzo ubogi...

Cytuj:
Moi pikselowi koledzy nie mieli twoich wyimaginowanych problemów
Jak się ma motywację i team to nawet i marnym Sorkiem chce się grać...

Cytuj:
haha nie napisałem że jest nieśmiertleny tylko że to najlepsza profesja i nie zmieni tego twoje sranie na forum
Moje sranie na forum nie zmieni co najwyżej twojego obrazu obecnego czarodzieja. Wystarczy mi to, że doświadczeni gracze prawdę doskonale znają. Od tego, czy dobrze będzie ci się grało magiem, zależy również wiele czynników zewnętrznych, na które czasami nie masz żadnego wpływu.

Cytuj:
to ich zapytaj bo ja nie znam 120ms którzy huncą dragi w venore Oo
Najwyraźniej mało ich znasz...

Cytuj:
odp na priv nie rób z tematu śmiecia jakim jesteś
Jestem śmieciem, ponieważ ośmieliłem się mieć inne zdanie niż ty. Już ci dwa razy mówiłem, że "ch*j mnie bolą twoje refleksje", tak więc weź sobie to do serca, paprykowy troglodyto.
Trudno, żebym odpisał na priva, którego mi przecież nie wysłałeś.

Cytuj:
jak debil bez mózgu expi 121ms bez bless to już jego problem
Blessy na Faccu nie działają, o czym się przekonałem na własnej, pixelowej skórze. Jednak znam z forum pewnego jełopa ze 180RP, który o tym nie wie...

@down
Guns N' Roses - Don't Cry

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 25-11-2008 o 22:47.
Xr3 jest offline  
stary 25-11-2008, 22:05   #137
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Domyślny

MODERATOR!

Wyje**c Xr3! Dlaczego go odblokowaliscie?
Ten czlowiek ma jakies kompleksy, że padł i już nie może wrócic do gry
bo za bardzo jeszcze przezywa rozstanie z eq.

Ze wszystkimi musi sie klucic i pisać bajki jak to on nie...

Apeluje jak Kaczyński: Zamilcz czlowieku! Skończ już!
Zientarski jest offline  
stary 26-11-2008, 15:57   #138
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Domyślny

Z tego co wiem, to nie słyszałem żeby np Palladyn miał Distance ring...
tak apropo postów wyzej...

Ostatnio edytowany przez Zientarski - 26-11-2008 o 15:59.
Zientarski jest offline  
stary 26-11-2008, 17:30   #139
Johny0
Użytkownik forum

Johny0's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: oj daleko

Stan: Niegrający
Świat: Unitera
Domyślny

wszystko tylko dla pacc jak zwykle, odwalone jak zwykle itd ogólnie słaby ten zimowy up

@offtop
nie wiem czego tak walczycie z Xr3 doświadczony gracz wie swoje ale wy musicie po nim pojechać bo dzień zmarnujecie no nie ?? ja popieram jego zdanie za co zaraz mnie z błotem zmieszacie tibijscy mistrzowie

Ostatnio edytowany przez Johny0 - 26-11-2008 o 17:31.
Johny0 jest offline  
stary 26-11-2008, 17:55   #140
Dzik11
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johny0 Pokaż post
wszystko tylko dla pacc jak zwykle, odwalone jak zwykle itd ogólnie słaby ten zimowy up

@offtop
nie wiem czego tak walczycie z Xr3 doświadczony gracz wie swoje ale wy musicie po nim pojechać bo dzień zmarnujecie no nie ?? ja popieram jego zdanie za co zaraz mnie z błotem zmieszacie tibijscy mistrzowie
w 100% się z tobą zgadzam
Dzik11 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania