![]() |
#121 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=o9bjFMDapRw
Maj nju móvi
|
![]() |
#123 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() 00:55 Warning! The murder of Roszondas Vielleu was not justified.
juz na nim mam hattricka xDD trzma charami go ujebalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ban'ah aka Kiel~
Profesja: Elder Druid
Gildia: EcHO
Poziom: 196
|
![]() Ehhh lubicie widze wszyscy odwracać kota ogonem. Po pierwsze, Morut sam zasłużył sobie na takie traktowanie oraz na hunta za to co planował i powiedział. Mam nagrania z Venta Moruta gdzie WYRAŹNIE jest powiedziane, że planowali wojne i tylko czekali aż zbiorą ludzi. Zresztą sam Morut rozmawiał ze mną na temat wojny i kiedy zapytałem go do której ze stron dołączy gdyby wybuchła wojna to otrzymałem odpowiedź satysfakcjonującą mnie na tyle, by podkręcić atmosfere i shuncić moruta i jego gildię. Jak się domyślacie jego odpowiedź brzmiała - "zawiodłem się na Interregnum i na ludziach w tej gildi". Lecz niech sobie przypomni, że ludzie na wojnie zawiedli się też na nim kiedy był potrzebny, lecz on trzęsł dupą i bał się wystawić, raszować itp.
Może i przyczyniłem się do jego hunta oraz rozpadu jego gildi, ale nikomu nie uwierze jeśli powie mi, że Morut nic nie planował przeciwko inter. A bzdury pisane przez Lamusa na Tibia.com typu "Morut to normalny gracz i tylko sobie Pguje oraz, że to nasza wina bla bla bla". Lamus widocznie masz kiepską pamięć więc będę Ci musiał ją odświeżyć delikatnie. NIe pamiętasz jak rozmawiałeś z Boilem i brałeś go na privy mówiąc mu tam, że nie chcesz być w Interregnum z takimi ludźmi jak Moruthanix Coron i mu podobni? Czemu tak nagle zmieniłeś zdanie? Wiatr wieje w inną strone? Co do wojny... Wojna szykowała się już od dawna i dobrze o tym wiecie. Od kiedy siedzieliście na Ventrilo Lamusa wiedzieliście, że w końcu jedna ze stron nie wytrzyma. I tak się stało. Interregnum nie wytrzymało bo sposób w jaki traktowaliście ludzi w gildi był ciosem poniżej pasa. Nie będę tu mówił o zabijaniu Zuliona oraz Mazura lecz o waszej postawie wobec członków gildi. Kiedy Clapek dostał hack'a Achmed bezczelnie śmiał się z tego zamiast pomóc. Może zapomniał jak Theos oraz reszta jego paczki dostali tak samo hacka kilka tygodni wczesniej i jakoś ludzie z inter nie śmiali się z tego powodu bezczelnie. Wręcz przeciwnie usiłowali pomóc. Tak samo można podawać tutaj przykłady jak wracaliście z Venta Lamusa i "głupkowato" witaliście się na ventrillo Interregnum. Liczyliście na to, że ludzie dalej będą tolerować takie zachowanie oraz wasze wyzwiska i teorie wyssane z palca np. "Theosa Hacknal Boil". Czemu nie zostalo to powiedziane na forum, prosto w twarz. Tak samo zachowanie Beliala "Vice Lidera"... Walenie z ucha do Lukiego raczej nie uczyni z Ciebie lepszej osoby. Brakowało odwagi? Co do samego "pomysłodawcy" wojny. Pamiętajcie nie ladnie jest go obgadywać na waszym Ventrilo gdy go nie ma i mówić za plecami "Lamus chciał wojny a teraz tłumaczy się, że ma RL life i wcale nie gra i nie jest aktywny". Ps. sytułacja się powiela. Patrz rozdział - Wojna DPFT vs SB. Co do osób, które odeszły z Inter~. Dobrze wiemy jak jest. Decyzja została podjęta zbyt pochopnie bez chęci nawiązania jakiegokolwiek dialogu. Może to przez emocje ale wiem jedno... wiele spraw dalej nie jest wyjaśnionych. Dalej będę twierdził, że jednak to wy nas zdradziliście/zostawiliście bo to nie inter planowało wojne lecz wy. To nie Interregnum dokonało fuzji z LR. To właśnie Wy - Ci którzy nieukrywając poświęcili bardzo dużo czasu, nerwów, siły i pieniędzy by ich pokonać i zniszczyć. Lecz teraz przystaliście się do nich twierdząc, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Zresztą te całe "wypociny" to tylko moje indywidualne spojrzenie na tą całą sprawę i zaistniałe wydarzenia. Możecie się z tym zgodzić bądź nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() fajny film koszyk, ale z bobkiem to mialo byc ironicznie czy co
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Początkujący
Imię: Cadia Nierro
Gildia: Ubeatens
Poziom: 129
Skille: 17/27
Poziom mag.: 69
|
![]() @człowiek-wypracowanie
nie lubie inter, to fakt, ale mnie zawsze najbardziej w*****alo ze calis i jego ekipa mogla robic co chciala, ze kurwa bezmózg sworderek mogl stać pod dp i wbijac unjusty na 15lvlach ot tak, ze ostatnio zabili jakiegoś Nooba accbuyera z gob za jakis wymyślony powód bo 1wszy owner costam zrobil, a oczywiście ich gob zabić nie mogl, bo przeciez to lizodupy i ames, taki sam nerd jak oni, bronił ich.do tego dochodzi obecności cietego galiego w inter.no plus krylek, a jego to juz chyba nawet nie trzeba komentować, takiego idioty dawno na Arcanii nie bylo.co do lamusa to fakt, uważam ze wywołanie wojny i retired jest troche nie fair i mowie to x całym szacunkiem dla niego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie jest pe ha
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://kamsz.pl/borubarpvpmistrzPOLSKA.cam
dawno takiego debila nie widzialem HUSehuASUEAUSHEUHAUSHEuahUEUAUSEUseuhaushEUAHSUehu sehuaHseusheua
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() AHAhahahahAHAHHAHAHAHAHAHAHAhaHAhahahaahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Moderator
|
![]() Borumir pokazal klase, no co. Zdarza sie...
![]()
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Draknos Torin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clapek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum