![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale juz nadrabiam,
duza dawka ss'ów Łapcie: Zaległy awans, nudy wiem ![]() . Rano poszedlem sprawdzic czy fox sobie drepta, ale zakonczylo sie nastalgicznym wyznaniem uslyszanym na "zone romantica" ![]() . Ćwiczenie mlvl pod depo, to prawdziwe wyzwanie.. naprawde ![]() . A, nadszedł double exp week, więc dzien po jego zakonczeniu wbilem lvl ![]() . <Sesja Zimowa z udziałem Backerosa> . Tu zaraz po operacji powiekszania ust botoksem ![]() . Wycieńczenie huntem zaowocowało w glebnięcie sobie na przejsciu. Brak słów ![]() . Takie rzeczy miały miejsce, nono na pośladku odbił sobie jednozłotówke ![]() . Przemawiać charyzmą, trudna sztuka ![]() . Dzieki za ss'y Boys, tu nagroda: Pupa mówi: daj mi klapsa ![]() . Ostatnio edytowany przez Helingen - 26-03-2009 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Siemka all fajne ssc......GZ....GENIK widze ze masz wyje*bane miejscowki na skilowanie.....a ja nie mam gdzie skilowac(facc) bo ciagle jakies nooby zabijaja slimka.......jak bedzesz skilował i sie nudził wez mi zrob mapke gdze skilujesz bo niezłe miejsca masz!!!!Ja teraz nie bede dawac ssc bo mam kompa zwalonego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]() Jak juz bedziesz robił wez zrob mapke tam gdze miałes avans na 84 nice
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Vlood
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dance Macabre
Świat: Candia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() ha miejscowka do skillowania jest zbunkrowana w najciemniejszych zakamarkach tibii o ktorych nawet cipsoft nie pamieta ;o
Cytuj:
Miejscowka do skillowania® Copyright © 2009 by Elite Vlood. All rights reserved.
![]() Ostatnio edytowany przez Vloodi - 27-03-2009 o 07:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2008
Imię: Oro Shikaku
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 50
Skille: 77/56
Poziom mag.: 12
|
![]() KON KON KON KON
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2008
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Powiesz mi, dlaczego biegasz z nightmare blade-em na tym poziomie? Oo
09:27 Kieszonkowiec [12]: such a racism, where are black pieces of cloth |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec mozna dostac cos za
darmo od losu, Bota załączylem zaledwie kilka razy... . Ok, dzis zacznijmy od ~~Wyvern Hund~~ hund brzmi lepiej od hunt, przyznajcie. Zresztą Hund to pies po niemiecku, wiec wszystko trzyma sie kupy i ma sens - ~~wyvern pies~~ . ![]() . Kto tam podglada Was zza drzewa? Podsumowanie 2dniowego hunda: . ![]() . Czasem gdy nie masz juz ochoty expic trzeba postawic sprawe po mesku i powiedziec: "Mam dość hundów, ide skillować" ![]() . Zielony peniz kameleon: ![]() . Zabawy w kanionie: ![]() . Ostatnią dupcie jaką tu wrzucilem zablokowal photobucket, dlatego dzis bedzie w wersji softcore: . uu . Ostatnio edytowany przez Helingen - 06-04-2009 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2008
Poziom mag.: 10
|
![]() GeniK Mało Daje Więc Postaram Się dać Więcej Niż Zwykle
![]() 1 ![]() 2 ![]() No i Coś Z Starego Druida Pijaka ;p ![]() And My New Equ ;D ![]() Ostatnio edytowany przez BackToGame - 07-04-2009 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() To był Hunt! 110k/h i advance ruszyły
![]() ![]() ![]() Na swej drodze spotkaliśmy grim reapera.... trochę nas zdziwił, hit 500 to była norma ![]() ![]() A później spokojnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Norsen - 08-04-2009 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Genik dostał bana, więc odkurzylem
starego chopka i pogrywam nim przez ten miesiąc. Palek ma 91 dista i jest ok . Biedaczyna; przed huntem ![]() . Nie ma to jak stare dobre rozmazane klimatyczne jpg. Tu mozecie sie na chwile zatrzymac i skłonic mozg do refleksji, czy tez do fantazji, co za tym idzie siebie do masturbacji, zapraszam ![]() . Walczyłem i walczyłem ![]() . Tadam, prezentuje panstwu 68 lvl po raz czwarty hihi ![]() . Tu mysle ze lepiej nic nie mówic <łza w oku> ![]() . Jak widac nawet tarcze wymieniłem sasa A w drodze powrotnej wpadł mi bag z czterema two handed swordami do lawy ![]() . 8-- (|) Wyzej narysowany obrazek jest zatytułowany "Summonowanie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeglądajac sie w zwierciadłe teleportacji,
stojąc przed wehikułem z możliwoscia masturbacji.. Nastepny wypad na hg, wszystko po to by nie trwonic boltów, ekowojownicy tibii - wzywam Was . ![]() . Loot na 1100 boltów ![]() .