![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() @Vil
ten tekst nie jest moj, pobralem to z szalikowcy.com, tylko troche poprawilem @topic Jak powiedzial LoluU$ zaraz zacznie sie sezon, moze cos wiecie o oprawach swoich klubow na inauguracje?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() W sezonie żużlowym nadchodzi czas najważniejszych rozstrzygnięć, zwłaszcza na dole tabeli. Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza, że w niedzielę czeka nas wyjazdowy mecz z Wybrzeżem Gdańsk, naszą zgodą a zarazem głównym rywalem do walki o 6. miejsce gwarantujące play'offy
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 23-07-2009 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Wycieczka" do Gdańska udana pod każdym względem, jedynym małym minusikiem jest wynik który praktycznie spuszcza nas do 1. ligi!
Na początku była sektorówka "Gdański Wrocław Wrocławski Gdańsk": ![]() Potem troszkę pirotechniki: ![]() No i na koniec konfetti: ![]()
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
zajebiste (szczegolnie podobaja sie dla mnie race ![]() w sobote moja Jagusia gra mecz z Odra, postaram sie wrzucic jakies foty z tego meczu na pewno bedzie na co popatrzec
Полскa!!! Ostatnio edytowany przez Gordorczyk - 28-07-2009 o 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2009
|
![]() Praktycznie od urodzenia jestem kibicem bytomskiej Polonii. Do 13-tego roku życia na mecze chodziłem z ojcem/kuzynem, później już z kolegami. Co prawda nie należę do żadnej grupy Ultras, ale mogę tak siebie nazywać. W minionym sezonie nie opuściłem żadnego meczu 'u siebie' i opuściłem tylko dwa wyjazdy. Miejmy nadzieję, że w tym sezonie uda mi się zaliczyć wszystkie mecze.
Jak każdy prawdziwy kibic powinien wiedzieć, tutaj na śląsku mamy straszną rozbierzność w kibicowaniu. W jednym mieście można znaleźć nawet cztery różne grupy kibiców różnych klubów, przykład Piekary Śląskie - głównie Ruch Chorzów i Górnik Zabrze, oraz garstki fanów Polonii i Zagłębia. Od kilku lat nie mieszkam w Bytomiu. W moim rejonie 90% fanów, to kibice Ruchu Chorzów. Ci starsi i bardziej kumaci szanują mnie za to, że nie jestem pierdolniętym dzieciakiem, który uważa się za fana, bo ubierze bluzę i dużo gada. Spotykam się czasem z wyzwiskami i groźbami, ale to głownie od małokumatych dzieciaków. Pamiętajcie 'Football without Ultras is NOTHING!'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
![]() |
![]() Na każdą dobrą wrzutę się wpierdolą z tym swoim "ultras jagiellonia białystok". Nic nie mam jak coś fajnego skleją na mieście, no bo są i tacy siekacze ale nie kosztem czyjejś pracy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
przyklad? @ temat mialem cos napisac o oprawie na jutrzejszy mecz z Odra wiec narazie wiem tylko ze beda kartony chyba w barwach Polski dla uczczenia powstania warszawskiego oraz bedzie transparent: pilka nozna dla kibicow ten trans to odpowiedz na ustawe ktora wchodzi w zycie 1 sierpnia 2009 i ktora zakzuje uzywania pirotechniki ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak to może z pozoru wyglądać, ale te wszystkie zakazy, ograniczenia, kontrole itd. uderzają nas, zwykłych kibiców. Zamiast skupić się na wyłapywaniu pojedynczych jednostek, lepiej udupić wszystkich i mieć "to z głowy". Niedługo w ogóle nie będzie można wieszać flag, wstawać podczas meczu i wchodzić w bluzach z kapturem...
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zwykli kibice, którzy bluzgają gdzie i jak popadnie, patrzący na fanów przeciwnego klubu z rządzą mordu? Ciekawe.
Dobrze robią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwszy przykład z brzegu- 2 dni przed meczem grupa osób dwoi się i troi żeby zrobić transparent dość mocno motywujący zawodników do walki a przy próbie wniesienia go na stadion jakiś pajac z urzędu mówi "NIE"...
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widocznie ma symbolikę totalitarną, faszystowską lub rasistowską nawołującą do nietolerancji, szowinizmu, ksenofobii, chuligaństwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2009
|
![]() Nie rozumiesz, że na takiej fladze może być podobizna Pikachu, a oni i tak uznają, że łamie jakiś przepis. Państwo policyjne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() Porównywanie kradzieży telefonu do wywieszenia transparentu z pikachu jest tak samo trafne jak porównywanie homoseksualizmu do pedofilii.
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak, jak ja lubie te podwórkowe gadki gimnazjalistów: psy to ***je, czynią same zło etc etc. Gdybyś ty rządził, to byłaby tu pewnie rozpusta na sto dwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Hmm, popatrzmy- typowy transparent zawierający treści rasistowskie, symbolikę totalitarną, nawołującą do ksenofobii, pedofilii a w dodatku popiera nadmierne obżarstwo i złodziejstwo!!! A tak na serio, jak już wcześniej pisałem- zwykła motywacja dla zawodnika który bierze grubą kasę praktycznie za nic ;> Oczywiście ochrona rzuciła się w kierunku transparentu jak wygłodniały pies na kiełbasę. Chyba Cię wyobraźnia ponosi, albo ja coś przeoczyłem...
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 01-08-2009 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |