![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Słuchajcie, sciagnalem sobie filmik jakieś tam Przygody Farmera, czy cos takiegoi zaraz po sciagnieciu przeczytalem czyjś post, mówiący o rzekomych wirusach w tych filmach. Od razu wywaliłem te pliki i dalem skana dysku C: z mks.com. Znalazłem plik opanowany przez wirusa Adware.Gator<jakiś numer> w dizwnym folderze. nie dalo sie tego wywalic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Nie, nie jest to keylogger(w 90%). Gator to program dołączany najczęściej do programów p2p(wymiany plików). Więcej info o Gato'rze tutaj: http://www3.ca.com/securityadvisor/p...x?id=453088629
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() Ja też jakoś nei wierze w keylogery w .rec a ci co piszą, że to jest keyloger przy jakimś filmiku to pewnie są zazdrośni, a niektórzy lduzie co mówią, że ostali schackowani po ściagnięciu danego filmiku to pewnie sami wchodzili na jakieś strony z darmowym pacc lub jakimiś loteriami gdzie dawali swoje passy.
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Dzieki za pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Magic Kucz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Poziom mag.: 39
|
![]() a ja mam pytanie bo jak wchodze w ten mks_vir to mi tam pokazuje ostrzeezenie czy ufasz itd. to daje tak i pozniej pokazuje sie czerwony krzyzyk w lewym gornym rogu i ze obrazka nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Kocham grać w tibie i poznawać wyjątkowych ludzi z dużymi levelami sama ma chłopaka który ma dość wysoki level gram na ruberze i mój chłopak też
nasze nicki to:Laduwus ja ,a mojego chłopaka to Warrior luki no to piszcie na mojego e-maila :[email protected] ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: #2600
Stan: Zbanowany
Świat: Julera
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() najlepiej sciagnac antyvira ktory wykrywa szkodliwy kod, lub jakiegos fire walla.. a norton za chiny nie wykryje zmodyfikowanego blastera, norton korzysta ze swojej bazy dancyh wirusów gdzie nie ma tego w .rec , no chyba ze ktos zglosi i zupdatuje swojego nortona
--------------------- jezeli ktos cos podobnego napisal to sry, ale nie mam czasu czytac tych wszystkich spamow 13-latkow Ostatnio edytowany przez system0 - 08-07-2005 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=944 - stad można zassac. Jak nie wiesz, co usunąć a co zastawić zapytaj na forum(http://forum.programosy.pl/). Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 25-07-2005 o 09:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Re: 5zparag
Looknij pare postów wyżej, co ? Re: system0 Cytuj:
![]() Jeśli chcecie miec 99% pewności, że wasze konto i komputer są bezpieczne polecam zestaw: spybot + adaware + antyvirus(norton[kombajn], mks) + firewall (kerio, zone alarm, norton internet security). pozdro
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: #2600
Stan: Zbanowany
Świat: Julera
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Bo nie ściąga się filmików w ****** -.- To tylko twoja głupota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze jak jest doklejony key do reca to otwierajac reca notatnikiem mamy na koncu mail haksura :>
przyklad, ostatnio spamowany rec na eternii: zmaurycy kamila [email protected] 1200 Sytem32 c:\windows\sys***** ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@ ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Axe the Second
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pit Bull
Świat: Hiberna
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Są dwa pliki z annihilatorem z Secury. Twój, Pebe i ten zmodyfikowany przez hakera. Każdy kto ściągnął twój obejrzał go bez problemów. Każdy kto ściągnąłfilm od hajera został shakowany (prawdopodobnie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: exiva "me ;]
Stan: Aktywny gracz
Imię: xXxXxXx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: niepamietam xD
Świat: Jamera
Poziom: ...
Skille: 79/66
Poziom mag.: 16
|
![]() to prawda!! osobiscie sie o tym przekonalem tibia-cam to bylo moje hoby mialem pleno filmow niedawno scignelem bardzo ciekway film ktory mnie zhakowal ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: AB'dendriel
Stan: Początkujący
Imię: Matizus
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 20
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
|
![]() lusziska wg mnie wszystko jest mozliwe... wiec trzeba sie zabespieczac na tibia.pl jest za***isty poradznik który polecam wszystkim i daje linka: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730 i qrna the end
![]()
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() pieprzycie takie smuty ze mi sie plakac chce,
w rec na ma keylogerow bo to nie exe, zeby uruchmic keylogera trzeba na niego kliknac 2 razy a na rec nie klikasz tylko wybierasz z listy. nie potraficie tego zrozumiec?;/