![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Nadal czekam na smoka...
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() swietlisty set i pokemon set bym prosil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() zobacz tutaj czekam od ponad miesiaca a zmowilem zanim oglosiles koniec avatarow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() W starym twoim temacie prosilem o (pig seta
![]() Miał(ma) byc ze, kurde znowu to slowo emmm to cos co chroni dlonie przed uderzeniem(w mieczu ![]() A ostrze eee kurde niewiem jakie drzewo ma taki lisc(z przyrody dobry nie jestem ![]()
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Yazon, zarąbiście ci wyszedł ten Diamond Sword (nie do końca o to mi chodziło, ale wygląda zarąbiście!!).
No to mam nowe wyzwania (trzy słownie): 1: Ucięta ręka - broń (Shadow of Rome rulez!) 2:Hełm Króla Lisza z Warcrafta 3: Frozen Throne 3:Także z Warcrafta - broń Łowcy Demonów Mam nadzieję, że grałeś w Warcrafta 3...
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() Skończone kilka prac:
- Perski Miecz 2 (w 2 wersjach... jeden ma kontury odzielające "runy" [znaki?] od ostrza) ![]() ![]() -Gnoll Axe (Gnolle skojarzyły mi się z prymitywną rasą więc i prosty axe... a nawet fajnie wyszedł) ![]() -Pain Hammer (wzorowany [ważne: nie ściągany] na Hammer of Wrath [ten nowy]) ![]() -Drewniana Tarcza ze Skórą ( najgorsza z tych prac, ale może wam się spodoba) ![]() 2 osoby czekają na avatary, ale chyba się nie doczekają... po prostu nie che mi się ich robić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra..... to nie chce tego avataru, ale zamiast tego zrob mi prosty set taki jaki mieli polscy rycerze
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() WOOOW !!! Bardzo mi się podoba, że zrobiłeś na moją prośbę Pain hammera i gnoll axe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() W związku z rozwojem mojej postaci proszę o nowy k-set i hełm pasujący do niego, oraz, gdyby mi się nie spodobało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]() @Randlemen:
To ja wielkie thx za tak miły komentarz... ![]() @up: Kiedyż zrobiłem k-arma i k-legsy... ![]() ![]() Mogą być czy mam od nowa robić? |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Za***icha ;D
Zrób mi cały set żołnierza podczas 2 wojny światowej pls..bo potrzebuję...
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Tam gdzie swiatło nie dochodzi!
|
![]() To ja proszę o gangster set z shotganem w rekach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm całkiem fajne, tylko te złote akcenty proszę zrób żeby były z łuski. Dla Ciebie przecież i tak to żaden problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ekhm... znowu sie niedoczekam??????????????
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sejmitary genialne.
![]() A tera poproszę o Mortego - czaszkę z Planescape Torment w wymiarach 32x32/64x64.
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() No więc prosiłbym was o to , abyście nie zamawiali setów typu Pokemon , Srakamon itp., a wolałbym bardziej "realne"... robię grafy po to aby:
1. (najważniejsze) Sprite tibijski był jak najlepszy... 2. Poternować troche 3.Zawładnąc nad całym światem (mania wielkośći... ups!) Co do zamówień... -Set z IIWŚ to jaki ma być (Niemcy, Alianci, partyzanci itd.) -Pokemon set, jak wspomniałem... <do kasacji> -Morte - czaszka , daj screena bo nie pamiętam jak (dokładnie) wygląda -Ktoś kto chciał odciętą dłoń, korona lisza itp.: Daj screeny, skąd maM wiedzieć jak to wygląda... -Miecz (Leaf sword)- ostrze ma być w kształcie liścia?! -Knight Set... !skończony! Zrobiłem po swojemu, sorki, ale nieźle wyszło.... ![]() ![]() ![]() Proszę, abyście zamawiali pojedyńcze grafy... nie sety (plx troche rzadziej)! I oceńcie i skomentujcie prace.... |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() W 3 dni seta ci nie zrobię , więc poczekaj...
Zobacz ile innych mam zamówień... |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spoksik. Dla mnie super. Teraz tylko proszę, żebyś rękojeść w Guardian Halber zrobił złotą, taką jakiego koloru jest zbroja. Akurat trafiłeś w moje gusta.
|
![]() |
![]() |