|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Ulubione piwo? | |||
Desperados |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 17.28% |
Tyskie |
13 | 16.05% |
Tatra |
5 | 6.17% |
Żubr |
17 | 20.99% |
Żywiec |
6 | 7.41% |
Dębowe Mocne |
3 | 3.70% |
Lech |
29 | 35.80% |
Leżajsk |
3 | 3.70% |
Reeds |
6 | 7.41% |
Strong |
7 | 8.64% |
Warka |
11 | 13.58% |
Inne (jakie) |
33 | 40.74% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 81. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() co do reedsow mysle ze to nie jest piwo , ale reeds bananowy dodany do kangura (nie jako alko tylko jako polepszac smaku) idealnie polepsza smak ze kangur jest wysmienity.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wy macie z tym Lechem? To piwo sie zeszmacilo jakies 2 lata temu.
Wracajac do tematu to jak dla mnie Piast Wroclawski / Piast mocny lub Spiż jak juz jestem w okolicy ; )
![]() |
#123 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jest cos takiego jak redds bananowy? :|
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szlama 12:17:40 do kangura dawali ![]() Moon 12:17:46 no wlasnie 12:17:51 ale to bananowy byl? Szlama 12:18:00 tak Moon 12:20:58 my pili o smaku cytrusowym chyba Szlama 12:21:03 nei wiem 12:21:24 moze ta 12:21:27 sun 12:21:29 tego walil Moon 12:21:36 sun? Szlama 12:21:50 no bo to taka zola puszka była co to my walili Moon 12:21:54 aha Wiec sorka , pomylka. A az do dzis bylem przekonany ze to był bananowy ;D przynaimniej nam tal smak kangura zmienil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() A kojarzy ktoś piwo Cooler? :> Pamiętam jak pierwszy raz sięgnęliśmy z kumplami po bro to wybralismy właśnie Coolera - w dodatku o smaku kokosowym, gdzie po wypiciu miało się smak w ustach jakiś ciastek kokosowych :>
Produkują to jeszcze?
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry manitu ale bylem w kupie sklepow roznej masci a takowego lecha nie dojrzalem, po 2 to nie mialem zamiaru cie gasic.
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mi teraz dogryzles ryba, nie ma co, kup sobie w nagrode czerwonego lecha
![]()
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() A nie pomyślałeś, że rzeczywiście w większości sklepów po prostu ich nie ma? Kilka lat temu w Przemyślu dało się znaleźć (i tak nie wszędzie), a teraz to już w ogóle nigdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() @down Właśnie cooler chyba ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-03-2010 o 16:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Swoja droga - pierwsze piwo jakie pilem w zyciu ![]() (wlasnie wtedy, kiedy je wprowadzili do sprzedazy i reklamowal je Pazura) @down: Jakis tam alkohol mialo. Ostatnio edytowany przez Tompior - 18-03-2010 o 20:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to to było bezalkoholowe? To też było moje pierwsze piwo. Pamiętam, jak się napiłem, to potem wkręcałem sobie, że jestem pijany : P
![]() |
![]() |
#136 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Moje pierwsze to Kaper
![]() ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Czy tylko ja nie pamiętam, jakie było moje pierwsze piwo?
Pamiętam, że w dziecięcych latach zawsze podpijałem od wujka. W związku z tym, że była to wieś, sugeruję, że było to specjal.
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja swego pierwszego nie pamiętam , bo jak bylem mały (4-6 lat) to chodziłem z ojcem do baru i od każdego piwa dawał mi parę łyczków ściągnąć.
A pierwsze wypite samemu bylo w Belgii , moja mama sprzatala w magazynie a ja do niej przyszedlem i wyszedlem z pelnym plecakiem , kieszeniami itp itd. ;D piwa/kalkulatory/baterie. Bateri mialem tyle (takie do MP3) ze jeszcze je mam ;D a pierwsze z kolegami to bylo biedronkowe piwo keninger ;D 1,20 wtedy kosztowalo. Kupilismy po pare i gralismy se w pokera ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja mam zle doswiadczenia z coolerem, jak wypilem 9 i usiadlem na tibia.pl to rozpierducha w M&A byla niezla i do dzis mi to wypominaja. Ale ogolnie bardzo smaczna "oranzadka" bo piwo to to nie jest i wchodiz jak woda. Zwlaszcza jak robia promocje i sa po 49gr xD a tak to cena/jakos beznadzieja.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 18-03-2010 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |