![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
No bo jest. Lepiej wziaść lekkie eq czy ciężkie i dobre? Hunter walnie cię ~20 mniej a za to weźmiesz 100-200 boltów mniej co znacząco skróci czas expienia. Ja moim palkiem an 27lvlu noszę teraz noble arm crown helm plate legs i buty ale to tylko dlatego że już niedawno padłem na kiocku i mi spadł c-arm i bohy. Jak trochę podbije lv to (niedługo) będe nosil b-robe crown helmet plate legs bohy i szlik. w bp dwarven/guardian shield ~2bp uh i full cap boltów i jest to moim zdaniem najlespza opcja dla palka, ew. na dla albo coś można jeswzcze dorzucić hmmy. na lvlu 100+ można sobie pozwilić na rare set z aolem bo wtedy i tak mamy dużo capa. Ostatnio edytowany przez Arathorn - 23-06-2005 o 15:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Chodzisz w takim eq na jakie Cie stać i z jakim czujesz się dobrze moze byc to plate set lub nawet crown set ale ja uważam że każdy pal powinien posiadać bohy ... Ja chodzę w Bohah, Blue robe, Crown legs, Crusader helmet. Zależy mi na tym żeby moje eq było jak najlżejsze bym mógł unieść jak najwięcej boltów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
buahahahhahaha nie no sry zio ale b robe na 10 lvl?? no ot chyba że wczęśniej miałem jakiegos innego chara high lvl i masz pare b robów... -.-! i g ringa to chyba jak z lutujesz z demona??? co nie bo zbytnio sie niopłaca kupowac tego!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() Wedlug mnie wersja 2 poniewaz jak paladyn bedzie mial laga to z np p setem gi nie od razu a z c setem jest szansa ze przezyje i ucieknie. Ale jest też druga strona. eq powinno byc zdecydowanie lekkie widomo dlaeczgo. A wię jak najlepsze eq i jak najlzejsze
![]() chociarz tak sie ustawic zeby go np nie 8 potworkow walilo a 3 przy rogu sciany i wtedy jest super wszystkie potworki pokolei wybije runkami sd bo przecierz w koncu paladynowi szybko w maire rosnie mlvl i z run też walic powinien. Ok to na tyle Zdecydowanie wersja 2 tylko ja jeszcze argumenty podalem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Zomozul dzielny Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 25+
![]() |
![]() Mi tam starczy Blue Robe,Crown Helmet,C-legs,C-shield,BOH,c-shield
W tym to moge latać nawet do 45 levelka ![]() Wybieram 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() wiele postaci 90 lvlowych nopsi crusader helmet c-set bohy wedlug mnie starcza takie eq..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak dla mnie to ten temat robi sie troche "bezsensu" bo kązdy ma swoja opinie i żadko ktoś sie z kimś zgadza w 100%
eq zalezy od właśnych predyspozycji majątkowych i własnego "widzi mi sie"!!! inaczej nie mozna tego wyjaśnić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Bychawa
![]() |
![]() ja jestem za tym zeby do 20 lvl trenic skile a przy okazji m lvl i hmm'ki a potem se kupic k set w helmet a potem boh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na poczatek do trenienia co chcesz, jak zaczniesz latac z lukiem/kusza to scarf brass set iron helmet, buty zwykle.. potem dodaj proporcjonalnie do lvlu, Bohy(możesz szybko na non-pvp), potem na DOBRYM lvlu C-set (lub zamiast arma b-robe) P-ammy (platinum) no i to tyle
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
![]() |
![]() Xeryd-113 r pal z harmonii biega w p secie +boh... starczy??
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Jle kosztuje crown armor na eterni ???
![]() Mam level 19 distance 65 shielding 50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() Ja jak grałem moim palkiem (obecnie retired) to na 44 lvl-u wystarczały mi crown set i boh'y
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Ja na 81 levelu nosze: scarf, crown helmet, blue robe, plate legi, bohy i guardian shield. Do tego pare amuletow, zaleznie od okolicznosci. W sumie zestaw ma 26 armora. Dla porownania: golden armor, crown helmet, crown legi, bohy i aol to tylko 29 arma, jest ciezsze, drozsze i strach w tym latac. W tym 1. zestawie i tak lepiej zablokuje na przyklad DLa niz w tym drugim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() to też zależy od świata oraz jak grasz
jeżeli często biegasz ze spirami, blokujesz potworki itd no to jak najlepsze jeżeli używasz tylko łuku/kuszy to są trzy możliwośći: - brak eq - preferowana przez levele 25- [zalety: dużo capa, jest to tanie rozwiązanie][wady: w razie laga lub spotkania z pk knighta/palka jest praktycznie 100% szans że zaliczamy deda] -p set (+bohy) - preferowane na nowych światach lub przez levele 40- [zalety:jako taka obrona, mała cena][wady: takie eq sporo waży] -crown helmet, blue robe, p legi, bohy - preferowane na starszych światach [zalety: mamy sporo capa i armora][wady: cena tych itemków]
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: BranieFFko
![]() |
![]() Wedlug mnie najlesze to:
- Crown helmet (leciutki, dosc malo def'a) / Crusader helmet (ciezszy, ale wiecej def'a) - Blue Robe - Plate Legs (Lekkie) / Crown Legs [Ciezsze od P Legsow, ale wiecej def'a (osobiscie polecam gdy ktos ma nadmiar kasy i ma bzika na punkcie wygladu ![]() - Boh's (oczywiscie, pall bez boh jest jak zolnierz bez karabinu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja popieram eQ: crown helmet (cruzarder), b-robe, k-legi (tanie, mają taki sam def jak crown, niewiele ciezsze) i bohy
|
![]() |
![]() |