|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz zdjec paladinek ale mamm pewne zastrzezenie mogą ci ten post skasowac bo troche tych fotek za duzo S
![]() Ostatnio edytowany przez Tomciu - 28-11-2005 o 06:58. Powód: eeee... nie umiem pisac |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
![]() |
![]() Heh i kto powiedział że paladyn ma teraz przesrane. Jeśli ktoś potrafi grać to....o prosze jakie ładne adv i hunty. SS naprawde świetne, czekam na więcej.
Złapię cię za moment i zdobędę "wanzaj" Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu? (Mate) Sędzia przerywa znam komendę Poprawiam czarny pas, który niebawem zdobędę Mów do mnie mistrzu bo od tego nie odejdę Mam przyzwyczajenia, nawyki ich nie zmienię Z dumą się odnoszę, jeśli przegram cię docenię A na razie prowadzenie, poszarpana judoka "Onomato" na podium z wiarą w siebie i Boga |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 62
|
![]() ss'y bardzo ladne
![]()
Bede pamietal o Was nie zapomne Dzieki za wsparcie i wszelka cierpliwosc Tu w moim sercu ciagle kwitnie milosc Wybór przyjaciól na jakosc nie na ilosc Jeden za wszystkich czy radosc czy meka Tym co odeszli na zawsze pamiec swieta |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Dzisiaj tylko jedno zdjęcie, najnowszy advance
65 lvl ![]()
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() SSki niezle. Ładne hunty i ten...Poh sweet poh
![]() Gratz awansów..byle do przodu Palek ^^ Cytuj:
![]() Teraz się można tylko śmiać bo żyjesz, gorzej byłoby jakbyśmy Cię nie mogli uratować ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() gz dla ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Nie wiem co jest takiego rajcującego w oglądaniu SS z tego jak ziomek expi a tak że nie wiem co cie rajcuje w umieszczaniu takich ss na forum kolejny taki sam temat...
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ładne zdjęcia a te z GS hunta szczególnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
|
![]() @Zilony lp
albo jestes slepy albo nie wiem ;| nie sa same advy ale tez hunty... o tibi widac ze nei wiesz za duzo ale... a i skoro uwazasz ze wszystkie tematy sa nudne to : 1. Po co wchodzisz na te forum? 2. Zaloz lepszy ! (tylko zaloze sie ze beda w nim same adv wbite na rootwormach...) pzdr pally ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Taaaa.... to może się nam szanowny pan popisze tym co on osiągnął? A może też nie ma czym? Bo mi się wydaje, że skoro komentujesz zdjęcia tak jakby ich nie było... (aha, odpowiedzi w stylu "forum jest po to żeby wyrażać opinię" możesz sobie darować bo mnie to nie rusza -.-) Nowa porcyjka zdjątek ^^ (Advy na końcu ![]() Miałem farta... mam nadzieje, że będzie tego więcej ^.- ![]() Dziś jak się zalogowałem to mnie wyciągnęli na hydry..opłaciło się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bloker musiał gdzieś iść bo dostał jakiś telefon.... Ale to nas nie powstrzymało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec advance, tylko 2 ![]() 66 lvl ![]() Osiemdziesiąty drugi poziom walki na dystans ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zbanowany
|
![]() gratz adv , loot ; )
P.s kiedy wreszcie ta demona ???????????????????????????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() No gratz blondynq
![]()
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na emeryturze
Imię: Rune Kene
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Empera
|
![]() Super sski ! ;]
more pliks Pozdro
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Ahhh my little friend
![]() My little boyscout ![]() Wilekie Gz dla ciebie!!!!! coś teraz juz przychamowałeś z lvlkiem ale wiadomo szkoła i w ogole o.0 POwodzenia w dalszej grze P.s. Taaaa namawiali cię na hunta ( tak ja ty mnie zawsze namawiałeś ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
|
![]() czesc :* tu ja Julka pisze z konta kolegi bo tamtego zapomnialam hasla a niechce mi sie kombinowac ladne sski
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedawno odświeżyliście temat...Troche mnie to zainspirowało
![]() ![]() Bez komentów, mam nadzieje, że wybaczycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już niedługo następne....
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??