![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.wiking Thimburda
pomysł:8/10 trochę oryginalniejszy od innych...ale...znowu ten topór i tarcza:/.Ciekawie dobrałeś inne elementy ni to ci podwyższa ocene ![]() styl:8/10 co tu dużo mówić-good wykonanie:8/10ładnie dobrane kolory i tło , viking jest podobny do mumii i to mi się nawet podoba,troszeczke za chudy. efekt końcowy:9/10 baaaardzo dobrze się prezentuje.Coś innego w obu rękach i oceny byłyby dużo wyższe ![]() ocena końcowa:33/40 2.wiking Nataxoku pomysł:5/10 ehhh tak wygląda normalny ,przeciętny wiking , nudne:/ta sama broń.Mimo tego jest kilka elementów ciekawych. styl:7/10 Taki jakiś dziwny ten viking,opalony,a oni mieszkali w skandynawi ![]() wykonanie:8,5/10nie dopatrzyłem się większych błędów, ale tło mi się nie podoba. efekt końcowy:6/10 taki on zwykły:/ ocena końcowa: 26,5/40 3 wiking cor tibiarza pomysł:7/10nawet oryginalny ale znów ta tarcza i topór ![]() styl:6/10 ehh skąd wpadłeś na pomysł takiej zbroi??? wykonanie:4/10 ciemność widze,zła zbroja,znowu topór i tarcza,dziwne tło... efekt końcowy:7/10 ujdzie w tłoku ocena końcowa: 24/40 4 wiking Mar cina pomysł:8/10 świetnie,oryginalny ale nie do końca oto mi chodziło. styl:5/10 Dziwne to,rzeczy nie dopasowałeś do innych. wykonanie:1,5/10 omfg to wygląda jak chłopczyk przebrany za wikinga-.-'.wykonanie jedno z najgorszych. efekt końcowy:mi się nie poddoba:/ 4/10 ocena końcowa:18,5/40 5 wiking Ankhaeva pomysł:7/10dość oryginalny,inny niż inne styl:6/10 pod tym skurzanym jest taka dziwna zbroja,powinno być na odwrót chyba,nie wiem co ale coś mi się nie podoba w nim:/,coś dziwnego w nim jest. wykonanie:6/10Właściwie nie ma większych błędów , ale ta zbroja pod skurzaną i te gównienka na rękę tak jakoś nie pasują. efekt końcowy:6/10 niezbyt mi się podoba. ocena kńcowa:25/40 6 wiking Krzesława pomysł:9,5/10Inny niż inne , ciekawe i nowe. ![]() ![]() styl:9,5/10Wszystko jest ok,fakjtycznie wygląda jak król wikingów. wykonanie:9,5/10Doskonale,tło również ciekawe. efekt końcowy:9,5/10 -świetnie ocena końcowa:38/40było by 40 ale wiesz...zawsze może być lepiej. 7 wiking raistlinka pomysł-6,5/10 gdyby nie ta tarcza i topór byłoby lepiej ![]() styl:4/10 za dużo tego,taka....kupa. wykonanie ![]() efekt końcowy:4,5/10 jest tak jak jest. ocena końcowa: 19/40 8 wiking polnego łowcy pomysł:6/10 hmmm inna broń i tarcza ale reszta nie oryginalna styl: 5/10 niedużo widać wykonanie:6/10 za brązowy,tło dobre efekt końcowy:4/10nie podoba mi się ocena końcowa:21/40 9 wiking normalnego obywatela rp pomysł:4/10żadna oryginalność styl:zwykły 5/10 wykonanie:5/10normalne-.- dla mnie złe tło efekt końcowy:6/10 ocena końcowa:20/40 10 wiking berburia pomysł:6,5/10dość oryginalny styl:6/10trochę ciemne. wykonanie:4/10nie podoba mi się tło,dziwny pancerz,ta prawa ręka jest owłosiona. efekt końcowy:5/10 jeszcze raz:zbroja tło i ciemne barwy wszystko psują. ocena końcowa:21,5/40
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
|