![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Drobi paiezu na nastpne boze narodziny przynies mi hulajnoge bo ta sie zepsuBa. o |esz sry nie to xD wiem, ze papiez moze umrze ale taka jest kolej rzxeczy duzo zrobiB dla [wiata i nie musi robic dla swiata moze juz spokojne zejsc
|
![]() |
![]() |
#123 |
Zbanowany
|
![]() Polin
![]() Jan Paweł II to postać ważna dla całego świata.i jeśli komuś on wisi to nie świadczy to o nim dobrze. Módlmy się.ale napewno nie na forum.owszem trzebabyło takiego posta ale o apel o modlitwę a nie módlmy się na forum.chyba że ja źle zrozumiałem |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() zacytuje : "Nie lękajcie się" - to słowa wielokrotnie przez Papieża powtarzane!! Nie lękajmy się i módlmy - to wszystko co możemy... "
Viva Papa ! |
![]() |
![]() |
#125 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2004
![]() |
![]() "jeszcze tego wieczoru albo tej nocy Chrystus otworzy bramy dla papieża".
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Nie uznaję się za katolika (raczej za katolika komercjalnego plx?[Boże narodzenie na prezenty itp.]). Papież i tak jest wielką osobą.
Jeśli uważasz to że umiera itp. za nic, to tak jakbyś powiedział, że nie obchodzi cię śmierć Busha, lub jemu podobnego bo nie interesujesz się polityką... Wierzę w Boga (@polin-masz CZĘŚCIOWO rację. ja np. wierzę w Boga ale nie w papieża... jak robi to duża część polaków, bo który z tego forum naprawdę kontemplował kiedyś nad egzystencja i Bogiem?) P.S. Spróbujcie medytacji. @edit Z forum Onetu: podobno czlowiek wielki,to taki,ktory wzbudza mnostwo emocji.Dlatego nawet jezeli plujecie na Papieza,to tylko dajecie dowod,ze jest kims ponadprzecietnym.Ze ktos "robi z niego swiętego"?A coz to jest swiętosc?To przeciez doskonalosc w milosci,a czy On nie umie kochac jak rzadko kto?To pewne,ze nie jest tak swięty jak Bog,to bylby absurd,ale czy jest mniej swięty niz chocby sw.Franciszek,sw.Matka Teresa,sw.o Beyzym i cale rzesze innych swietych?Kazdy z nas jest powolany do swiętosci a on to po prostu realizuje.Jesli ktos tego nie rozumie,to znaczy,ze ma wypaczone pojęcie świętości.
Nowado Master Sorcerer Darashia Initiate of White Tower 25lvl+ 41mlvl+ Ostatnio edytowany przez next great sorcerer - 01-04-2005 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lepiej żeby już umarł. Skończą się jesgo cierpienia. Nigdy nikt nie zapomni jego wysiłków i cierpień. To on połączył wszystki religie w "jedną".
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#129 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Każdy sądzi to co chce. Polin tak myśli i nikt nie może mu tego zabronić. Zabijecie go bo jest ateistą? A jak ja nie jestem Katolikiem, to tak jak czarownice nabijecie mnie na pal?
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Wiecie co ZAMKNIJCIE SIE jeśli macie pieperzyc bez sensu, widać tibia niektorym ludzią przeżarła mozg i najlepiej gdyby po prostu sobie teraz grali w tibie a nie pisali bzdety na forum. Cała ta sprawa nie toczy sie o to czy Bóg jest czy go nie ma a widze że w pewnym momęcie temat schodził na te tory, rzecz jest o tym że właśnie umiera człowiek ktory ma wszystkich ludzi pod sobą i jestem dumny z tego że ten człowiek jest POLAKIEM, dokonał wiecej niż Kwaśniewska, Bekcham, Księżna Diana i Churchil razem wzieci, wierzącym dawał nadzieje, niewierzącym pokazywał droge życia, potrafił doprowadzić do rozpoczecia rozmow miedzy religiami całkiem sprzecznymi, jest to człowiek o wielkim umyśle jest to wedłóg mnie jeden z ostatnich WIELKICH ludzi tego świata i wogole w histori świata, jednym słowem, jednym zdaniem potrafił sobie zjednać wielu, a teraz w obliczu cierpienia dajcie mu spokuj czy nie można zwyczajnie po ludzku a nie jak część z was o za przeproszeniem dupy strony, nie mówcie ze nie jest wielki wy nigdy takimi nie bedziecie bo jestescie głąby, ja jestem wierzący ale chyab modlic sie nie bede bo to i tak niewiele pomoże ale apeluje nie piprzcie wiecej głupot i jak macie powiedziec cos durnego to lepiej zalogujcie sie na tibie i zabijcie z kilka osob to wam przejdzie
|
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Chyba zrobię tu sondę o wyznanie... choć może mi opcji braknąć...
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Jedno mnie denerwuje. Wszystkie telewizje mowia 'był' kiedy on jeszcze zyje
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Zależy czego słuchasz. Jedni mówią że zmarł inni zaś że żyje... i komu tu wieżyć?
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#137 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Modlą się o jego życie a śpiewają pieśni pogrzebowe?
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Cytuj:
Kibice ktorzy nieraz narobili tyle klopotow potrafia sie tak zachowac, a my na forum sie klocimy.................................... --EDIT-- Zaczerpniete z wp.pl
-.0 Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się za myślenie 0.- (20kb max w podpisie) Ostatnio edytowany przez Jadrol - 01-04-2005 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Tychy
Imię: Stormbolter
Profesja: Paladin
Świat: Julera
|
![]() Niektórzy nie potrafią być poważni nawet w takich momentach, przykład:
-21:45 Koterdon: papierz sie z***al |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Telewizja jak zwykle plotki roznosi. Jan Paweł II jeszcze żyje, ale jest w zlym stanie.
![]() Ale warto poświecić troszkę czasu na modlitwe za Papieża. Chociaż minutę ciszy, zawsze to coś. Jest mi bardzo smutno i przykro, że taki człowiek jak Jan Paweł II odchodzi. ![]() Ostatnio edytowany przez Pinky - 01-04-2005 o 22:19. |
![]() |