![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Oświęcim
![]() ![]() |
![]() jesteś z białegostoku?? Tam jest uczelnia chyba parapsyhologi nieprawdaż?? to jestem pewny że się znasz. Może jest fajniejsze... ja obe jeszcze nie miałem. Dopiero ręką i nogą wyszłem...
Poprostu ja mam takie przeżycia. Bo mi się to kojaży z bulem ręki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Lol. A ja mieszkam obok kotłowni a nie umiem nawet ogniska rozpalić ;/.
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() A ja czasami mam takie jakby zrzuty z wydarzen ktore moga mi sie przytrafic i przykładowo sni mi sie ze jest w szkole i mojej kolezance wypada przez okno komorka-po kilku tygodniach/miesiacach taka sytuacja sie zdarza.
I teraz nie wiem czy to jest jakies urojenie czy ma odchyły ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Oświęcim
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() fazowy pomysl juz jestem w 1 tyg
![]() wczoraj ogladalem dziwne przypadki w blake holsey high tam byla zabawa w sali gimnastycznej chyba i to byla przykrywa bo pracownicy z piradaine sprawdzali szkole :> mi sie snilo ze w szkole tez byla zabawa (xD omg) i ta zabawa to byla przykrywa na na na cos co wam nie powiem (xDxDxD) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Aha do wszystkich ludzi, którzy chcą mieć świadomy sen-masturbacja źle wpływa na świadomość w śnie.
![]() |
#128 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Eee... nie wiem jak mogłem nie zauważyć tego tematu, ale widze, że jest aktualny więc chciałem napisać co do "reżyserowania snów". Szczerze mówiąć nie raz udało mi się coś takiego osiągnąć i to w prawie każdej z kategori wymienionej przez autora. Jest to bardzo fajna zabawa, ale jeżeli nie wiedziałeś we śnie, że śnisz to po obudzeniu możesz czuć się bardzo rozczarowany. Raz tak miałem, że sniła mi się baardzo wysoka wygrana w totolotka i rano budze się i byłem prawie załamany. Cały dzień chodziłem taki raczej nie pełen energi. W każdym razie takie eksperymenty to bardzo ciekawa rzecz i myślę, że jeżeli chcecie śnić o danej rzeczy to jak już leżycie trzeba dłuuugo rozmyślać o swoim śnie- wtedy przyniesie on porządany efekt.
To tyle odemnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 08-01-2006 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() heh juz dwa razy udał mi sie taki kontrolowany sen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Z dziewczyną chyba można...Ale nie chodzi o to,żeby sie nigdy nie masturbować,tylko żeby się wstrzymać w pierwszych dniach nauki LD,no i potem mozna,ale nie az tak czesto,np. 2 razy na tydzien, a nie 6 razy dziennie ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() ehhh
![]() Moja rada na taki sen? myslec o czyms co juz bylo ![]() Np pare dni temu zabito na moim servie orsha ![]() wiec rada myslec duzo o jednej sprawie i moze sie przysni ![]() Pozdro
![]() |
#134 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Az dziwne bo i ja przeczytalem poradnik ld na 1-szy tydzien i mam zamiar trenowac to dalej... Dziewie sie bo jestem stosunkowo negatywnie nastawiony do czegos na co nie ma zadnych racjonalnych dowodow ze istnieje (wiem wiem ze wam udaje sie to robic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() @Topic
Kontrolowany sen miałem raz w życiu (przynajmniej taki pamiętam), w środku snu poprostu zaczełem robić to co chciałem. Nawet wyczułem moment przebudzenia... i wiedziałem że zaraz opuszcze "ten świat".Szkoda, bo czasami wolałbym żyć w świecie snu. A tak off top... Troszkę filozofii mojej ;p. Mózg rejestruje to co nas otacza, wszystkie bodźce także pochodzą z mózgu. Ciekawe co by się stało gdybyśmy mogli zapanować nad nim. I np. stworzyć całkowicie coś co nie istnieje w RL life, a my byśmy to rejestrowali wszystkimi zmysłami. Wogóle uważam że nie wykorzystujemy całego potencjału mózgu . I jesteśmy strasznie ograniczeni ;p bo np. czy umielibyście wyobrazić sobie kolor który nie jest w palecie barw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() nie wiem czy jest to zwiazane z kontolowanym snem ale zawsze kiedy mam jakis sen, obudze sie rano i pamietam ten sen to potrafie wskazac jakies wydarzenia z dnia poprzedniego ktore "sprowokowaly" ten sen. w 90% snow potrafie sobie przypomniec dlaczego np snilo mi sie to a to.
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() mylisz lekko pojęcia ;P
to nie jest kontrolowany sen kontrolowany sen, to taki, w którym WIESZ, że to sen i dzieje się praktycznie tak jak wola twoja (ale nie chodzi tutaj o to jak ty się zachowujesz w tym śnie, lecz o to, co cię otacza) to, że jakieś wydarzenia z dnia poprzedniego ci się przyśniły to raczej jest po prostu spowodowane tym, że cały czas jeszcze albo je przeżywałeś w jakiś sposób, albo twój umysł je porządkował.. ![]() przecież nie mogłeś kontrolować snu, który się jeszcze nie zdarzył ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
nie wiedziałeś na początku czy to taki sen, nad którym przypadkiem nie mają pewnej kontroli wydarzenia dnia poprzedniego gdybyś był mniej pewny i nie chciał się dowiedzieć czy tak jest naprawdę i czy dobrze kombinujesz, to czy byś przypadkiem nie napisał posta w innym temacie, który mówi ogólnie o śnieniu a nie skupia się na technice ich kontrolowania? ![]() nie miej więc mi za złe naprostowanie cię i napisanie na początku "mylisz lekko pojęcia" przecież o to właśnie chodziło - o wytłumaczenie ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie burze sie a przedstawiam "kontrargument". ni ema sie co spierac bo to jalowa dyskusja, wiem o co ci chodzi i przyjalem do wiadomosci, ale po prostu poniekad nei podobala mi sie forma tego jak to wytlumaczyles (to mylisz pojecia mi sie nie podobalo).
a co do kontrolowanych snow to cos mi sie wydaje ze je miewam, ale ni ewiemze to sa one. np teraz drzemalem chwile (nie wiem ile). snilo mi sie ze rozmawiam z laska swoja , pytania zadawalem swiadomie i wogole. w pewnym momencie na winampie jakas zwalona piosenka sie wlaczyla. wstalem, dalem nastepna i bez problemu wrocilem do watku swojego snu do momentu w ktorym "go zostawilem" i snilem dalej tym watkiem az w pewnym momencie ojciec mnie obudzil ;]