![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ja sie nabralem, patrze wszystko looz vip list jest wciskam lewy alt.. jade strzalkami daje poziom up poziom w dul i mapka jak w tibi, kolesie sobie trenuja na fibuli itp wiec na otsa mi to niewyglada moze ktos sobie skombinowal jakis edytor kto wie.... ciezko mi powiedziec nieiwem sam ale skoro autor sie przyznal ze to fake to niech wyjawi w jaki sposob...
![]()
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() B. łatwo jest zrobic taki fake movie
![]()
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Za co muwicie gratz za to fake?? Przecież to fake nawet jest zamieszczone w tym dziale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
Raczej nie fake, bo nawet jak ktos ze .spr pozmenial SOBIE grafike, u nas bedzie normalnie ![]() Ostatnio edytowany przez patrikoz - 15-05-2005 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() idioci toż to film fake...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Tak... Film fake ;P co jeszcze...
Omg skad on to ma, z jakiego questa??!!! O_o |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ale wyście naiwni, mapki to on mógł zrobić tlyko ten kawałek, na którym łaził, a resztę mapki po prostu wpakował pliki mapy do folderu z Tibią, a co do safe trade to pewnie dzieło powstałe po zabawie w kompilację cvs, bo na nowszych publicznych otsach nie ma jeszcze tego systemu, chociaż na revolution 5.64... hmm kto wie... Jeśli tak to ja jutro daję 17 bp of mpa na forum -.-... To fake, nawet "You see a *" nic by nie dałó, przecież to zajmuje pół minuty czasu grzebania w items.xml. Nie, sorry, To nie jest fake! Na 100%! To tlyko filik kręcony na otsie, a w tym dziale jest pewnie tylko po to żeby nupki się nie nabrały ;d.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Myślę, że można zamknąć temat bo już wszystko wyjaśnione.
@Do_paru_osób_których_nicków_nie_pamiętam Jakbym ja miał DSL nawet na 100lvl, to bym się nie chwalił, bo zaraz byłbym hunted przez cały serwer.
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Heh... kamsz mówi, że fake jest idealny... mimo wszystko w fake'ach zawsze jest jakiś "haczyk"
![]() Tak wogóle, w jaki sposób teraz można coś udowodnić? Screen to może być fake, film też...
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
omfg <wali głową w ściane> PRZECIEZ BYLO NAPISANE ZE TO JEST FAKE!!!NAWET SAM KAMSZ TO NAPISAL!
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: SaNoK CiTy Postów razem : Gdzieś około 50-150 :/
Imię: Samoth Mortis
Gildia: Elite Alience
Świat: Mythera
Poziom: 35
Skille: 70/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Haha, wg mnie to jest otserver zrobiony przez kamsz,i ta mapka też , czemu akurat nie poszedł do góry zobaczyć co jest?Bo to ots 7.4...Mogę się mylić,Kamsz ma bardzo dorobionego otsa z trade i innymi bajerami,I jakoś nie chce mi się wierzyć że 41 lvl przeszedł takiego questa
![]() Znam kamsza z jakiegoś forum chyba Games-City i wiem jakie on otsy robi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Zamkniecie wy w końcu ten topic? Czy chcecie żeby statystyki ilości postów na forum robiły większe wrażenie? Bo to do pojutrza będzie tyle samo stron co miały Fake'i w skarbcu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze
Imię: Zafgos
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() O lol jakie z was nooby.Na pierwszy rzut oka widac ze to fake.Po pierwsze dziwnym zbiegiem okoliczności odrazu idzie caly czas w lewo i do tego nakrecal filmik.PO DRUGIE WY GLUPIE NOOBY TEGO DRUGIEGO LUDKA BILY 2 WOLFY A CHMURKE MIAL JEDNA(chyba ze jeden wolf byl przywolany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Brecht. Najpierw filmik obejrzałem, a potem komentarze poczytałem i na to samo wyszło. Dialogi jak z serialu wenezuelskiego, doprawdy...Dopracuj to.
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Skoro az tak bardzo sie upieracie ze to ots na tibie 7.4.... to pokazcie ots z widocznymi vipami z trade z lowieniem rybek z mapka identyczna jak w tibi z pietrami wszystko identiko...(Lewy alt+ strzalki i jezdzcie z gory na dul i miedzy pietrami) mapka poprostu jest identyczna.... jesli pokazecie takiego Otsa wtedy uwieze ze to fake ja mam swoje zdanie na ten temat ale po co robic z siebie glupka bo moze zle mysle.Kamasz wie o co chodzi...
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zamierzasz teraz zacytować wszystkich, którzy to piszą czy z utęsknieniem czekasz na niebieski napis złego moda, który topic zamknie? Myślę, że ty byś jednak wolał sobie dalej zdrowo spammować. @Topic Na revolution 1.0.6 nie ma możliwości safe trade, widać, że się postaraliście z tym fake, tylko czmeu nie zoribłeś dodatkowo "You see a...", wtedy więcej osób by się nabrało... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Heh, jak nic OTS.
|
![]() |