|
|
#122 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
knight fylore ------> furora
niech furora bedzie polskim serwem neich poalcy nim ządzą nei dajmy sei glupim swe i br ![]() ![]() |
|
|
|
|
#123 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
Ide z bratem na Thorie. Rodzina Thor
Duża ekipa z seleny będzie na ThoriPozdro dla Kunkersa z Giżycka za info o nowych serwach Mój nick będzie związany z Rutkiem-Xzonixem-Arwynem Voc: Knight/Druid Nowe światy będą dla mnie nową świątynią ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
Rutek-Polaczeek
Ciekawe czy będe Hunted <lol2> Na infernie nie miałęm to co tu ![]() Cya on my serwer (za tydzień)
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
|
|
|
#126 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Kiedyś byli rolnicy :<
Świat: Arcania
Poziom: 45
Skille: secret
Poziom mag.: 15
|
Cytuj:
![]() btw Nikt nie zna dnia ani godziny ![]()
|
|
|
|
#127 |
|
Zbanowany
|
bla bla bla nowe swiaty....ciagle to samo, za 2 tyg 60lvl+... lepiej niech cos wykombinuja CIP-y z runami, bo na starych serwerach oj ciezko ciezko
![]() |
|
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rocco Druid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
NOWE SWIATY!!!
jestem szczesliwy thoria spoko jak na razie 49 miejsce ale chce byc w pierwszej 10 po dzisiejszym dniu ![]() podobno na balere wchodzi najwiecej polakow?? moze ktos cos o tym powiedziec??? i co sadzicie o thorii (ja tam gram) jak ktos gra na thorii pisac na moje gg:2669072 moze jakas gildia albo cos??? lol Ostatnio edytowany przez Pani Janina - 07-07-2005 o 13:01. Powód: zeby nie spamic :P |
|
|
|
|
#129 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
nie wiem ale dobrze ze tak jest jak wchodzisz na serw gdzie panuje jakas gildia i wszystkich kosi no to trzeba zmienic serw dobrze ze mozna zmienic na nowy sorry za buzki cos mi sie zwiesilo ![]() |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
|
Na Furore też idzie masa polaków
Poland will own this server muahahahah ![]() a tak serio to ciekawe kiedy te kolejki zmalejom bo dziś jak sie chcialem lognonć to byłem 170 ;p |
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Belchatow rulez
Imię: .............
Profesja: Knight
Gildia: niestety
Świat: harmonia
Poziom: 8
Skille: 43/44
Poziom mag.: 3
|
ja juz nie gram na nowych swiatach, nie opyca sie
plate armor 2k kosztuje tam a p legi 3k a jak robie runki to bp hmm kosztuje 800gp! ja juz bym wolal update zamiast nowych swiatow za 1 miecha pacca bede mial za 45 zl
|
|
#132 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
to idz na antice tam sa ceny wprost dla ciebie jak by nie bylo potrzeby to by nie bylo nowych swiatow. a z tym pacciem to nie wiem jak chcesz kupic pacca za 45zl?? ale jestem z toba ![]() |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
Cytuj:
^.^, natomiast p-legi czasami nawet więcej ![]() a z tym paccem to życzę ci powodzenia |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
Możecie być pewnie nie jednej wojny,lecz wielu.Szwedzi i inne państwa będą 0ut od początku.Później zostaną Polacy,którzy na b3nk będą walczyć między sobą.Wystarczy spojrzeć na ilość gildii i różnorodność servów,z których playerzy pochodzą.Nie łatwo będzie o spokój.
![]() |
|
|
|
|
#135 |
|
Użytkownik forum
|
Co wy tak daleko w przyszłość patrzycie .... Najpierw trzeba rooka skończyć
![]() Z tym paccem za 45 to chyba że od jakiegoś kumpla kupisz ale to juz jest account trading |
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik forum
|
haha szkoda ze jezeli jestes na rooku tak jak ja (thoria) zeby sie zalogowac trzeba czekac kilka godzin. ja wlaczylem o 12 zeby wejsc teraz jest 15:24 a ja jestem 20 w kolejce wiec jeszcze godzine bede czekal..
pacc for 45zł rule ![]() Ostatnio edytowany przez Pani Janina - 07-07-2005 o 16:59. |
|
|
|
|
#137 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
Cytuj:
Tym lepiej dla wszystkich.Przeciez nowi gracze wrencz brno w nowe swiaty.Niewiem czy wiecie ale swiaty najktucej są na statusie ''Easy''Ludzie zawsze idą na nowe swiaty poniewaz jest tam latwiej o potwory.Dajmy np.Aldora byla tylko 2 miesiące EASY a reszte jest narmal.A takie pisanie ze '' nigdzie nie przenoszę'' minie bazdzo denerwuje .Panie Shein Silvershadow sam pan zachenca tą swoją wypowiedzią żeby ludzie sie przenosili na to pana Harmonijke.A tak naprawde nikt nie chce Zeby Bylo durzo nowych ludzi na pana serverze.Poto są nowe servery by tak nowi ludzie przebywali.Ludzie mają strasznie glupie wypowiedzi ![]()
|
|
|
|
#138 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
|
z ostatniej chwili:
Gm rox ;p |
|
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Olecko
|
wkoncu mam pacca i lece walic lvl'ki na thori narazie jestem 90 to jeszcze z 3h se poczekam ale szybko nie odejde napewno
<chyba że kik o.O> powodzenia all 3majcie sie ;> |
|
|
|
|
#140 |
|
Guest
|
Witam!!!
Fajnie ze powstaly nowe swiaty,ale nie wiem na ktorym mam grac ![]() Chcialbym pojsc na Thorie,ale wiekszosc moich kumpli idzie na Furore. Szkoda ze nie mam pacca,bo bym teraz sobie pogral Musze kupic pacca,ale nie mam od kogo SeE yOu In FuRoRa Or ThOrIa. |