Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-07-2005, 21:37   #121
Shweppes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Sorry Dobo że przerywam dyskusje ale sprawdz skrzynke bo Ci wysłałem stosunkowo ważne PW -.-
Shweppes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2005, 21:37   #122
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gezund
Cenzura?
No i po co?
Każdy może mieć swoje poglądy, nawet jeżeli są sprzeczne z twoimi...
Wyglaszanie poglądów podchodzących pod nazizm jest zabronione przez regulamin, ot co. Uważaj na Żydów, coś kręcą z tymi Ludźmi-Lodówkami ;-)

Pare słówek na zakończenie ;-).
Śmieszy mnie jak niektórzy są doświadczeni przez życie, i to już w wieku 14 lat :-). Żyda na oczy nie widzieli, ale wiedzą już ze to wróg. Spoko, tak słabo wykształconych ludzi potrzebuje młodzież wszechwiejska. Poglądy powinno się kształtować na własnych doświadczeniach, a nie na tym co sie zasłyszy od ojca, albo co powie "artysta" który jest pewnie w tym momencie penetrowany analnie w więzieniu... Prawda jest taka, że takie poglądy poprostu są w rodzinach, którym coś w zyciu nie wyszło - i najłatwiej zrzucić na Żydów. O ile w 20stoleciu międzywojennym poglądy antysemickie miały jeszcze jakieś uzasadnienie (bo wtedy przedsiębiorczy Żydzi potrafili lepiej handlować, i lepiej prosperowali, niż wiecznie wymagający czegoś Polacy), to teraz jest to tylko pieprzenie nastolatków, którzy na siłę probują być groźni :-) Wiem, bo przyszło mi obracać sie min w takim towarszystkie. Wszystkim wam życze tego, byście dorosneli, a De'Showi zmiany typów w muzyce, bo black metal jest srednio wartościowym gatunkiem, no może poza ostatnim Emperorem, Impaled Nazarene i Witchmasterem :-) WYjątek potwierdza regułę.
Zamykam
Dan the Automator jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania