Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-01-2005, 15:45   #121
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
Mo więc Matkus, masz zrobić tak:
A=6
B=12
C=18 i tak dalej...
Ale słowo IRC też kryje w sobie liczbę 666;p Podstawcie za I 6, za R 6, i za C też 6!!! To nie może być przypadek...
[tekst pochodzi z CdAction]...

@Topic
Koniec świata nastąpi wtedy kiedy będziemy się tego najmniej spodzieali przyjdzie jak "złodziej nocą", więc strzeżmy się...
Thero jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-01-2005, 14:16   #122
Khaid
Użytkownik forum

Khaid's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: W.r.o.c.l.a.w.

Khaid ma numer GG 7857425
Domyślny oohh niema co sie martwic

niema co sie martwic ludzi chcom rozmrozic lod na marsie i zamieszkac w wodzie wienc niedlugl ajkie 1ml/2ml lat i pa pa ziemio
slonce sie ciogle pwoieksza wienc... bum!...
Khaid jest offline  
stary 28-01-2005, 15:12   #123
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
[tekst pochodzi z CdAction]...
LOL
Tekst nie pochodzi z CDA, tylko z JoeMonster... Ale szczegóły... Trudno, jak nie wiesz, co skąd jest, to nie pisz takich idiotyzmów...
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline  
stary 28-01-2005, 21:53   #124
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khaid
niema co sie martwic ludzi chcom rozmrozic lod na marsie i zamieszkac w wodzie wienc niedlugl ajkie 1ml/2ml lat i pa pa ziemio
slonce sie ciogle pwoieksza wienc... bum!...
Polecam słownik ortograficzny , a jak nie pomagada pisz w wordzie wyszuka ci błędy i se poprawisz 0,0
a co do końca świata bójcie się roku 2012 , 2025 lub za jakies 10 lat wybuichnie wojna gdyz dwaj najwięksi ci co przewidują przyszłość powiedzieli prawie to samo i w tym najbardziej skożysta polska 3 miasta nie doznają żadnych obrażen w tym nowy sącz i jakies dwa małe miasteczka 9 szkoa , ze nie olsztyn :/ ) ale i tak za jakies 15/20 lat nas nie bedzie , gdyz na antarktydzie lod sie sttopi bo takie glupie kobiety zuzywaja tony dezotorantów ( nie wszystkie są głupie [ nie , nie mam nic do kobiet ] )
i ostatnie , pamiętam jak oglądałem ze tornado wyglądało jak jakiś człowiek kobieta była prawo w środku a jej nie zabrało gdyz się modliła...
Więc , pomyślcie...
gorgi jest offline  
stary 28-01-2005, 22:00   #125
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Polecam słownik ortograficzny , a jak nie pomagada pisz w wordzie wyszuka ci błędy i se poprawisz 0,0
to się tyczy również Ciebie...

koniec świata? I don't care, i tak mnie pewnie już dawno na tym świecie nie będzie, a jeżeli sprawa nie będzie dotyczyć mnie, to gówno mnie obchodzi, co ze światem będzie się działo
hoomik jest offline  
stary 29-01-2005, 07:43   #126
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
LOL
Tekst nie pochodzi z CDA, tylko z JoeMonster... Ale szczegóły... Trudno, jak nie wiesz, co skąd jest, to nie pisz takich idiotyzmów...
Sorry, ale w CDA też to jest w każdym wypadku.

Btw. Mógłbyś mi podać adres stronki Joemonster? :/

@Topic
Koniec naszej goidy nastąpi mniej więcej w 2050 roku, będzie efekt cieplarniany, temperatura z roku na rok skacze w górę o około 1 stopień, ciekawie będzie ;/..
Thero jest offline  
stary 29-01-2005, 09:11   #127
Willy The Dark Druid
Użytkownik Forum

Willy The Dark Druid's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem

Willy The Dark Druid ma numer GG 3261525
Domyślny

Niepiszcie takich tematów bo mam po nich koszmary raz oglądałem w Niedowiary ze gosciu przepowiedział koniec świata i niemogłem spać przez 3 dni
stary 29-01-2005, 11:58   #128
Dryb
Użytkownik Forum

Dryb's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005

Domyślny

Mi tam się śniło, że w 2012. Nastepnego dnia mój dziadek, który sie w takie rzeczy bawi (nie w robieniu końca świata, tylko w taroty i takie tam) powiedział, że coś takiego samego przewiduje. W telewizji tez słyszałem że w 2012 będzie wojna jadrowa (czyli tak samo jak w moim śnie. A jak nie wojna jądrowa, to zmiażdży nas wielki meteoryt. Po kłopocie.
Dryb jest offline  
stary 29-01-2005, 12:11   #129
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Wojna atomowa nie może oznaczać całkowitej zagłady ludzkości i końca świata! Nawet jeśli będzie w 2012 wojna, to i tak nie zginą wszyscy. Co prawda można by zniszczyć wszystko na Ziemii, ale nikt tego nie zrobi! Ludzie są głupi, ale nie aż tak. Wojna jądrowa na pewno dużo by pozmieniała w ekosystemie ziemskim, ale nie zniszczyła by go. Nie wiadomo jak by wyglądała Ziemia i co zrobili by ludzie, ale na pewno nie było by tak źle.
stary 30-01-2005, 09:28   #130
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Ty patrz!! Ale mamy pecha w 2012r. mialy sie odbyc ME w Polsce

Badzo jest offline  
stary 30-01-2005, 09:34   #131
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

w pici-polo chyba...
hoomik jest offline  
stary 30-01-2005, 20:35   #132
Mistyczny
Użytkownik Forum

Mistyczny's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore

Domyślny

Jeśli nastąpi 3 wojna światowa to 4 będzie na pałki

A kiedy będzie tak na prawde koniec świata wie tylko Pan Bóg.

Ostatnio edytowany przez Mistyczny - 30-01-2005 o 20:51.
Mistyczny jest offline  
stary 30-01-2005, 21:08   #133
Mistyczny
Użytkownik Forum

Mistyczny's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
144000 jest symbolem. oznacza 12 pokoleń po 12000 osób w każdym, czyli całość, cały lud Boży.

Nie rozumie chodzi ci o to że wszystcy będą zbawieni ???
stary 31-01-2005, 07:28   #134
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mistyczny
Jeśli nastąpi 3 wojna światowa to 4 będzie na pałki

A kiedy będzie tak na prawde koniec świata wie tylko Pan Bóg.
Po pierwsze: Ainstein(czy jak to się piszę) powiedział '3 wojna światowa odbędzie się przy użyciu potężnych broni, ale 4 już przy pomocy kamieni i kiji.'
Po drugie: Czy ty nie umiesz edytować postów?..

@Topic
Tak, pierw się śnił 2004 = zonk, no, ale okej komu się śnił 2006, poczkeamy i będzie tak samo, czyli koniec świata nastąpi w 2012, a do cholery, nie wiadomo ...
Thero jest offline  
stary 31-01-2005, 13:09   #135
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Sorry, ale w CDA też to jest w każdym wypadku.

Btw. Mógłbyś mi podać adres stronki Joemonster? :/

@Topic
Koniec naszej goidy nastąpi mniej więcej w 2050 roku, będzie efekt cieplarniany, temperatura z roku na rok skacze w górę o około 1 stopień, ciekawie będzie ;/..
www.joemonster.org
A do co topiku, to koniec świata nastąpi w chwili śmierci A.Leppera. Tylko on trzyma wielkie mocarstwa w ryzach Strzeżcie się i pilnujcie swojego pana A.Leppera
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline  
stary 31-01-2005, 14:55   #136
Zindahjira
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój

Zindahjira ma numer GG 7212802
Domyślny

Heh..... Koniec świata będzie jeśli w tym tygodniu nie zaliczę examinów na uczelni. Tak więc sami widzicie jak niewiele czasu zostało
stary 02-03-2005, 16:35   #137
AnElKa
Użytkownik Forum

AnElKa's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
AnElKa ma numer GG 3969326
Domyślny ehhh

Postanowiłem przeczytać Apokalipsę, ponieważ było wiele teori na temat końca świata więc spróbowałem to zoabcyzć z moejgo punktu widzenia (NIeadwno zaczołem ) Ale już natrafiłem na Fragment "Dwoje Bliżniaków runie na Ziemie"- Na początku głowiłem się nad tym trochę ale po pewnym czasie z kumplem skumaliśmy że chdoziło tu O World Trey Center (czy jakoś tak ) Więc jakbym jeszcze coś ciekawego zanlzł i udało by mi sie rozwiązać to bym napisał
AnElKa jest offline  
stary 02-03-2005, 16:37   #138
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Tak...słyszałem o tym...czyli koniec nastapi przez Islam ;] tak z tego by wynikało ;/
Nightwalker jest offline  
stary 02-03-2005, 18:12   #139
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ale jesli koniec swiata mialby nastapic przez ludzi-przez jakas wojne atomowa czy cos-to na pewno nie zgina wszyscy. Radioaktywne burze przetocza sie przez ziemie, a resztki ludzi schronia sie w ogromnych, podziemnych Kryptach. Po wielu latach w jednej, opatrzonej numerem 13, zepsuje sie hydroprocesor... Qrna, nie ta bajka. No ale na pewno bedzie cos w tym stylu. Ze w jakis schronach przetrwaja resztki. Teraz sek w tym, czy kiedykolwiek ze schronow te resztki wyjda...
A KIEDY? Wtedy, gdy przypale frytki. Wiec macie duzo czasu bo ja na razie nie biore sie do gotowania. No co, glupia teoria? A dlaczego slowa natchnionego wariata ze koniec nastapi w roku xxxx, nie poparte zadnymi dowodami poza mistycznymi okrzykami i teoriami, mialyby miec wiekszy posluch niz Teoria Frytkowego Chaosu?
No i oczywiscie nalezy uwazac na Kaczki Zniszczenia(ang. sinister ducks<---sinister to cos w rodzaju zniszczenia nie???xP). Widzialem juz film ostrzegawczy o nich, naprawde przemawiajacy do psychiki poprzez szatanskie chory 'DUCKS! DUCKS!'*

*-a na serio to byl taki fajny flash
stary 04-03-2005, 14:58   #140
U$er
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bofedojo
Wedlug Aztekow koniec swiata nastapi 24 grudia 2012 roku, wtedy slonce spadnie na Ziemie i ja spali. Ja w to nie wierze jesli wogole nastapi koniec swiata to po jakiejs katastrofie (np. wybuchu kilkudziesiencu bomb nuklearnych).
Możliwe że chodziło im o meteor, ale i tak NASA powiedziało że są przygotowani na takie coś. Z resztą koniec świata miał nastąpić w tym roku poprzez asteroide która wyminela ziemie . Naprawdę, nie chce końca swiata (w moim życiu chociaz,) bo chce sie nacieszyc zyciem, zdac studia miec dzieci itd.

Zreszta z tym nostradamusem okazalo sie ze jakis koles wymyslil "przepowiednie" i podal je za twor nostradamusa . Zreszta koniec swiata mial juz nastapic wiele razy wiec wiecie........ POPROSTU CIEZCIE SIE ZYCIEM !!!

Z reszta wojna nuklearna malo prawdopodobna, bo nawet najwieksze mocarstwa boja sie uzyc nawet 1 bomby !!! I w takiej wojnie wysztkie panstwa by musialy wziasc udzial!!!

Ostatnio edytowany przez U$er - 04-03-2005 o 15:05.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania