![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Koniec świata nastąpi wtedy kiedy będziemy się tego najmniej spodzieali przyjdzie jak "złodziej nocą", więc strzeżmy się... |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: W.r.o.c.l.a.w.
![]() |
![]() niema co sie martwic ludzi chcom rozmrozic lod na marsie i zamieszkac w wodzie wienc niedlugl ajkie 1ml/2ml lat i pa pa ziemio
slonce sie ciogle pwoieksza wienc... bum!... |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
Tekst nie pochodzi z CDA, tylko z JoeMonster... Ale szczegóły... Trudno, jak nie wiesz, co skąd jest, to nie pisz takich idiotyzmów...
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
a co do końca świata bójcie się roku 2012 , 2025 lub za jakies 10 lat wybuichnie wojna gdyz dwaj najwięksi ci co przewidują przyszłość powiedzieli prawie to samo i w tym najbardziej skożysta polska 3 miasta nie doznają żadnych obrażen w tym nowy sącz i jakies dwa małe miasteczka 9 szkoa , ze nie olsztyn :/ ) ale i tak za jakies 15/20 lat nas nie bedzie , gdyz na antarktydzie lod sie sttopi bo takie glupie kobiety zuzywaja tony dezotorantów ( nie wszystkie są głupie [ nie , nie mam nic do kobiet ] ) i ostatnie , pamiętam jak oglądałem ze tornado wyglądało jak jakiś człowiek kobieta była prawo w środku a jej nie zabrało gdyz się modliła... Więc , pomyślcie... |
|
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
koniec świata? I don't care, i tak mnie pewnie już dawno na tym świecie nie będzie, a jeżeli sprawa nie będzie dotyczyć mnie, to gówno mnie obchodzi, co ze światem będzie się działo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Mógłbyś mi podać adres stronki Joemonster? :/ @Topic Koniec naszej goidy nastąpi mniej więcej w 2050 roku, będzie efekt cieplarniany, temperatura z roku na rok skacze w górę o około 1 stopień, ciekawie będzie ;/.. |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Niepiszcie takich tematów bo mam po nich koszmary
![]() ![]()
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Mi tam się śniło, że w 2012. Nastepnego dnia mój dziadek, który sie w takie rzeczy bawi (nie w robieniu końca świata, tylko w taroty i takie tam) powiedział, że coś takiego samego przewiduje. W telewizji tez słyszałem że w 2012 będzie wojna jadrowa (czyli tak samo jak w moim śnie. A jak nie wojna jądrowa, to zmiażdży nas wielki meteoryt. Po kłopocie.
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Wojna atomowa nie może oznaczać całkowitej zagłady ludzkości i końca świata! Nawet jeśli będzie w 2012 wojna, to i tak nie zginą wszyscy. Co prawda można by zniszczyć wszystko na Ziemii, ale nikt tego nie zrobi! Ludzie są głupi, ale nie aż tak. Wojna jądrowa na pewno dużo by pozmieniała w ekosystemie ziemskim, ale nie zniszczyła by go. Nie wiadomo jak by wyglądała Ziemia i co zrobili by ludzie, ale na pewno nie było by tak źle.
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Ty patrz!! Ale mamy pecha
![]() ![]() ![]()
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() w pici-polo chyba...
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Jeśli nastąpi 3 wojna światowa to 4 będzie na pałki
A kiedy będzie tak na prawde koniec świata wie tylko Pan Bóg.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mistyczny - 30-01-2005 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Cytuj:
Nie rozumie chodzi ci o to że wszystcy będą zbawieni ???
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie: Czy ty nie umiesz edytować postów?.. @Topic Tak, pierw się śnił 2004 = zonk, no, ale okej komu się śnił 2006, poczkeamy i będzie tak samo, czyli koniec świata nastąpi w 2012, a do cholery, nie wiadomo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A do co topiku, to koniec świata nastąpi w chwili śmierci A.Leppera. Tylko on trzyma wielkie mocarstwa w ryzach ![]()
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Heh..... Koniec świata będzie jeśli w tym tygodniu nie zaliczę examinów na uczelni. Tak więc sami widzicie jak niewiele czasu zostało
![]()
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Postanowiłem przeczytać Apokalipsę, ponieważ było wiele teori na temat końca świata więc spróbowałem to zoabcyzć z moejgo punktu widzenia (NIeadwno zaczołem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak...słyszałem o tym...czyli koniec nastapi przez Islam ;] tak z tego by wynikało ;/
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ale jesli koniec swiata mialby nastapic przez ludzi-przez jakas wojne atomowa czy cos-to na pewno nie zgina wszyscy. Radioaktywne burze przetocza sie przez ziemie, a resztki ludzi schronia sie w ogromnych, podziemnych Kryptach. Po wielu latach w jednej, opatrzonej numerem 13, zepsuje sie hydroprocesor... Qrna, nie ta bajka. No ale na pewno bedzie cos w tym stylu. Ze w jakis schronach przetrwaja resztki. Teraz sek w tym, czy kiedykolwiek ze schronow te resztki wyjda...
A KIEDY? Wtedy, gdy przypale frytki. Wiec macie duzo czasu bo ja na razie nie biore sie do gotowania. No co, glupia teoria? A dlaczego slowa natchnionego wariata ze koniec nastapi w roku xxxx, nie poparte zadnymi dowodami poza mistycznymi okrzykami i teoriami, mialyby miec wiekszy posluch niz Teoria Frytkowego Chaosu? No i oczywiscie nalezy uwazac na Kaczki Zniszczenia(ang. sinister ducks<---sinister to cos w rodzaju zniszczenia nie???xP). Widzialem juz film ostrzegawczy o nich, naprawde przemawiajacy do psychiki poprzez szatanskie chory 'DUCKS! DUCKS!'* *-a na serio to byl taki fajny flash ![]()
#140 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Zreszta z tym nostradamusem okazalo sie ze jakis koles wymyslil "przepowiednie" i podal je za twor nostradamusa . Zreszta koniec swiata mial juz nastapic wiele razy wiec wiecie........ POPROSTU CIEZCIE SIE ZYCIEM !!! ![]() Z reszta wojna nuklearna malo prawdopodobna, bo nawet najwieksze mocarstwa boja sie uzyc nawet 1 bomby !!! I w takiej wojnie wysztkie panstwa by musialy wziasc udzial!!! Ostatnio edytowany przez U$er - 04-03-2005 o 15:05. |
|