| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #121 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2005 Wiek: 35 Posty: 212 Imię: Knight mathoff Profesja: Elite Knight Gildia: Ndrangheta Świat: Antica Poziom: 80 Poziom mag.: 6   | aa... stwierdziłem, że co mi tam. Podzielę się moimi wakacyjnymi screenami. Uwaga, bo trochę ich jest...  Na początek poziomy. 61:  62:  63:  64:  65:  66:  Shit happens:  67:  68:  69:  (z dedykacją dla Blood Vizjereii) 70:  71:  72:  shit happens...  73:  I prawdziwy popis... bo wbijałem trzykrotnie   74:  75:  76:  77:  78:  79:  80: (Viktoria!)  A tu lekki misz masz... nie chciało mi się robić screenów w czasie questów/polowań. Jest więc tylko ułamek. A w koło szit:  Raidy:     Paradox quest, oczywiście zepsułem jedno pytanie...  A to loot z kilku dni w mintwallin:  A tu, polując z kolegami na wyprawie klanowej, dotarliśmy do Komnaty Prawdziwego Żula.  Ha, kto powie, że nie jestem Ivul?  A to jeden z szitów, które mi się w te wakacje przydarzyły. Ten był pierwszy.  I 2 advance axe...   (co z tego, że te same, i w 20 poziomów nie skoczyły ani o trochę...) I to by było na tyle. Następne screeny będą, jak zwykle, za rok  
				__________________ "Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #122 | 
| Użytkownik Forum | @Knight mathoff biegaj dalej na 28 hp to te "shity" będą się częściej zdarzać ^^a tak to gz 
				__________________ 22:41 Talimex [80]: ale why mowia "gz" jak wbija lvl 22:41 Talimex [80]: a nie jak spada 22:41 Talimex [80]: ? 22:43 Anubis el'Cor [51]: dobra sry all zróbmy dubla tali padniesz za 2 min a my ci powiemy gz | 
|  |   | 
|  | #123 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2005 Wiek: 35 Posty: 212 Imię: Knight mathoff Profesja: Elite Knight Gildia: Ndrangheta Świat: Antica Poziom: 80 Poziom mag.: 6   | To było z dedykacją dla kolegi z klanu, który ciągle narzekał, że nie leczę się na żółtym hp   
				__________________ "Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. | 
|  |   | 
|  | #124 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 10 2007 Posty: 14 | Myślałem że zobaczę SS'ka jak w Dragon Lordzie jest Golden Helmet(slyszalem ze kiedys wypadal z Dl'a) ale dupa nie ma ss'ka :< | 
|  |   | 
|  | #125 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2005 Wiek: 35 Posty: 212 Imię: Knight mathoff Profesja: Elite Knight Gildia: Ndrangheta Świat: Antica Poziom: 80 Poziom mag.: 6   | Takie screeny umieszczane są w "rarach", dla których jest oddzielny temat... co by nie było. Zapomniałem dać screen domku, kupionego właściwie wyłącznie dla łóżek (na antice domki mają ekstremalne ceny, kolega kupił wcześniej ten domek za ~~300k).  A tu jeden z moich śpiochów, którym najpierw postanowiłem dobić poziom do paradoxa... a teraz wbić 40, co by mieć obydwa djiny. 31:  32:  
|  |   | 
|  | #126 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 02 2008 Lokacja: Suwałki Posty: 96 Stan: Aktywny Gracz Imię: Antica Master Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mercenarys Świat: Antica Poziom: 91 Skille: 16/25 Poziom mag.: 69 | Szkoda, że nikt nie kontynuuje tego;/ | 
|  |   | 
|  | #127 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 06 2007 Lokacja: Gliwice Posty: 164 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rubbin Hud Profesja: Elite Knight Świat: Galana Poziom: BIG | Gratki xD [10 znaków] 
				__________________ 20:53 Prath Boff [158]: WE ARE COOL 20:53 Prath Boff [158]: WE ARE NAZGUL | 
|  |   | 
|  | #128 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 06 2008 Lokacja: Świnoujście Posty: 850 Stan: Niegrający | Odświeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeżamy        | 
|  |   | 
|  | #129 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 06 2008 Lokacja: Świnoujście Posty: 850 Stan: Niegrający | :>  ;o    ^^  ;x  | 
|  |   | 
|  | #130 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2005 Lokacja: Świnoujście Wiek: 33 Posty: 185   | oooo, kolega bawi sie na antice   najs , najs  | 
|  |   | 
|  | #131 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 03 2009 Lokacja: Poznań Posty: 11 Stan: Na Emeryturze Imię: Master Archer Joshua Profesja: Royal Paladin Gildia: Order of the Unknown(były) Świat: Antica Poziom: 164 Skille: 102/71 Poziom mag.: 22   | Widzę że bardzo mało ludzi gra na antice z tego forum   Ciekawe dla czego? | 
|  |   | 
|  | #132 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 08 2009 Posty: 7 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Paladin Świat: Harmonia Poziom: 15 Skille: 43/34 Poziom mag.: 3 | 'Dwudziestka' na rooku  | 
|  |   | 
|  | #133 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 01 2009 Posty: 58 | Kupie golden helmet/great shield za kase w rl albo za kase w tibi.  Pisac na priv. | 
|  |   |