|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() aa... stwierdziłem, że co mi tam. Podzielę się moimi wakacyjnymi screenami. Uwaga, bo trochę ich jest...
Na początek poziomy. 61: ![]() 62: ![]() 63: ![]() 64: ![]() 65: ![]() 66: ![]() Shit happens: ![]() 67: ![]() 68: ![]() 69: ![]() (z dedykacją dla Blood Vizjereii) 70: ![]() 71: ![]() 72: ![]() shit happens... ![]() 73: ![]() I prawdziwy popis... bo wbijałem trzykrotnie ![]() ![]() 74: ![]() 75: ![]() 76: ![]() 77: ![]() 78: ![]() 79: ![]() 80: (Viktoria!) ![]() A tu lekki misz masz... nie chciało mi się robić screenów w czasie questów/polowań. Jest więc tylko ułamek. A w koło szit: ![]() Raidy: ![]() ![]() ![]() ![]() Paradox quest, oczywiście zepsułem jedno pytanie... ![]() A to loot z kilku dni w mintwallin: ![]() A tu, polując z kolegami na wyprawie klanowej, dotarliśmy do Komnaty Prawdziwego Żula. ![]() Ha, kto powie, że nie jestem Ivul? ![]() A to jeden z szitów, które mi się w te wakacje przydarzyły. Ten był pierwszy. ![]() I 2 advance axe... ![]() ![]() (co z tego, że te same, i w 20 poziomów nie skoczyły ani o trochę...) I to by było na tyle. Następne screeny będą, jak zwykle, za rok ![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Knight mathoff
biegaj dalej na 28 hp to te "shity" będą się częściej zdarzać ^^a tak to gz
22:41 Talimex [80]: ale why mowia "gz" jak wbija lvl 22:41 Talimex [80]: a nie jak spada 22:41 Talimex [80]: ? 22:43 Anubis el'Cor [51]: dobra sry all zróbmy dubla tali padniesz za 2 min a my ci powiemy gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To było z dedykacją dla kolegi z klanu, który ciągle narzekał, że nie leczę się na żółtym hp
![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2007
|
![]() Myślałem że zobaczę SS'ka jak w Dragon Lordzie jest Golden Helmet(slyszalem ze kiedys wypadal z Dl'a) ale dupa nie ma ss'ka :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Takie screeny umieszczane są w "rarach", dla których jest oddzielny temat...
co by nie było. Zapomniałem dać screen domku, kupionego właściwie wyłącznie dla łóżek (na antice domki mają ekstremalne ceny, kolega kupił wcześniej ten domek za ~~300k). ![]() A tu jeden z moich śpiochów, którym najpierw postanowiłem dobić poziom do paradoxa... a teraz wbić 40, co by mieć obydwa djiny. 31: ![]() 32: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antica Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mercenarys
Poziom: 91
Skille: 16/25
Poziom mag.: 69
|
![]() Szkoda, że nikt nie kontynuuje tego;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Rubbin Hud
Świat: Galana
Poziom: BIG
|
![]() Gratki xD
[10 znaków]
20:53 Prath Boff [158]: WE ARE COOL 20:53 Prath Boff [158]: WE ARE NAZGUL |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() Odświeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeżamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Stan: Niegrający
|
![]() :> ![]() ;o ![]() ![]() ![]() ^^ ![]() ;x ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
![]() |
![]() oooo, kolega bawi sie na antice
![]() najs , najs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2009
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Archer Joshua
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of the Unknown(były)
Poziom: 164
Skille: 102/71
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Widzę że bardzo mało ludzi gra na antice z tego forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2009
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 43/34
Poziom mag.: 3
|
![]() 'Dwudziestka' na rooku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
|
![]() Kupie golden helmet/great shield za kase w rl albo za kase w tibi.
Pisac na priv. |
![]() |
![]() |