|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2-3 dni i będę na Annim ![]() Edit: Był dzisiaj best hit z d lancy... 203 w scaraba... Nie uchwyciłem :S Macie za to exori best. ![]() ![]() Quest: ![]() Ostatnio edytowany przez Kele - 11-11-2005 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 101
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Siema wam , niedawno zalozylem sobie uzytkowinka wiec bede wklejal takze swoje ssy . Wkoncu tez jestem z Zych Team
![]() A o to maly adv. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xybee - 13-11-2005 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Nudzi mi sie wiec wstawilem ten adv.
![]() [img]http://img272.imageshack.us/img272/5952/33lvl8hk.jpg[img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() Evul, (Dzis nie będzie lvlka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() ~!Bump!~
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() o.0 jaka za***ista chatka
![]() ![]() ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2005
Imię: Thorare
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Aurochs
Świat: Celesta
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chris Master Plz no more noobing ! omg nie da sie wytrzymac, mysilcie ze secura to dobry serv? wczyscy tam to nooby, bo ****a graja na non-pvp i uwazaja ze jak se nakupuja kasy na allegro i maja best eq to ****a sa najlepsi, jakby tam bylo pvp to wszyscy by mieli 1 lvl'e, bo ****a to serv dla noobow, szczegolnie zapal to noobas, ktory podnieca sie 60 czy tam jakims mlvl'em bo caly dzien i noc stoi przed domkiem i sie ****a chwali jakie ma robaczki w domku, ****a nie da sie wytrzymac ... nie ma sprawiedliwosci na non-pvp serv i dlatego jestem przeciw tego, a zwlaszcza ze ludzie z mojego miasta graja tylko na securze bo ****a jedna osoba tam zagrala i cale hordy noobow poszly za nia blagac o free itemsy i teraz sie podniecaja ze maja najlepsze levele w miescie, chociaz kazdemu sie zdaza noobowac to jednak jest to odp na wasze komenty ... Moim zdanie kazdy jest noobem ale jezeli ten noob podnieca sie swoja postacia, tylko dzieki temu ze jest mozliwosc stania afk to sie grubo myli, zagrajcie na pvp serv i zobaczymy ****a mac ... Stary masz racje co do noobow z Zycha mysla ze jak kupia demonke od G..... za kase z rl to swieca. Sa ciotami i tyle. Ale nie przesadzaj no pvp nie jest złe.I nie wszyscy na no pvp sa nobami ![]()
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Żychlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: chris of pall
Gildia: Scarab Army
Świat: Antica
Poziom: 55~
Skille: n/c
Poziom mag.: 16
|
![]() Dobra przepraszam wszystkich w****ionych i zapala ponioslo mnie i bylem w****iony
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
BUAHUHUAHHUHUHUHUA BUAUHAUHUAHU!! Powiedz mi co ja, Zapalok albo Dee kupiliśmy od G.... (oprócz PACCa Dee) za rl hajs. I taki układzik, jeśli nic takiego nie będę mógł Cię zjechać jak psa, i odwrotnie, ok? HUAHUHUAHUHA xD |
|
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Acarmis Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 70
|
![]() Osobiście uważam że w świecie non pvp jest ciężej walczyć o swoje i wystarczy tutak jogos exiva poszukac i bloknac jak hunci cos i tak tu sie walczy a nie poprzez głupie pkowanie i nabijanie sobie skuli od tego służy test tam sie można pobawić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kele lepiej zebym sie nie dowiedzial kim jestes bo cie za***e!!!! PRZESADZILES
![]()
![]() |
#136 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Słuchaj, ja tam nic do Ciebie nie mam, dowiedzieć podejrzewam, że jakby nie było się dowiesz, ale po jakiego wała wyzywasz nas jak nie wiesz co i jak? Jak się uraziłeś to sorry... Evul =( Miałem swój team, nagle zaczęła się rozróba i 5 kolesi z mojego teamu zaczeło mnie klepać, wpadłem na plan żeby iść na PoH, wpadłem na resp gsów a tam jeden koles który mnie gonił padł, stwierzdilem ze raczej moje szanse są marne i nie zgine od takich frajerów, polazłem na spawn DLi na PoH i oto zonk! ![]() Ostatnio edytowany przez Kele - 14-11-2005 o 10:55. |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() ![]() Writed by Kele... |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nigdzie nie napisalem o was. Nie mowie ze cos kupiliscie bo tego nie wiem mowilem o ciotach ktorzy tak robia a potem podniecaja sie jak 20 knightem blokowali slima i im uh-y szly
![]() ![]() ![]() PS: SS nice ![]()
~~ FaNaTyK ~~ Ostatnio edytowany przez kilQ - 14-11-2005 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() @up
No spoko ![]() ![]() |
![]() |