|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberos Kalinowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
Poziom: 41
![]() |
![]() ![]() Zapraszam na forum gildi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Gz 45mlvl!! dawaj więcej ssów!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() Jak więcej to więcej
![]() Otóż wstałem sobie rano noi myśle zrobie sobie pare uh-ów za nim wyjde stanąłem przed swoim domkiem i afkuje jak codzien kolega (kanadyjczyk) mówi mi żeby uważał ponieważ soldki tutaj biegają myślałem że to żart a to nie był żart ![]() ![]() W zagrodzie ;P ![]() Tu macie solda w akcji ale co on może? ![]() ![]() A tu co?! Soldki biegają po naszych domach blahhh die!die! ![]() Ja nie popuszcze <evul> ostatni soldek zabity ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() obecny stan postacii
![]() zwiedzanie tomby z gildia: ![]() nice damage,ehh? ![]() adv: ![]() next: ![]() loot ;o ![]() loot ;0 ![]() zgadnijcie co to?;] ![]() Quest z Dreamersami ![]() ![]() btw. forum gildi: http://draignoddfa.forumer.pl/index.php
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Wodomuvu_Secura - 16-01-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() @up
Pfff, cienias ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowy post dla odswierzenia tematu
![]() tomby: ![]() jakis dl: ![]() znowy tomb: ![]() ![]() ![]() to nie bylo przyjemne =/ ![]() bardzo mile miejsce zwazywszy na 5-7 ancient scarabow ![]() ![]() na koniec loocik z ancientow ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Wodomuvu_Secura - 17-01-2006 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczorajsze dle
![]() ![]() Jakis tam hit w draga ![]() I loocik ![]() ![]() Sorka ze tak malo ale nie za bardzo chcialo mi sie robic ss PS.comment plz =/
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 18-01-2006 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() y0!
;o czyzby Kai blokowal demona?:8 ![]() ![]() quest przy okazji: ![]() hero: ![]() ![]() ![]() I w ostatnim(4) hero loocik: ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hiho!
Of Quest z Bysiem ![]() Bright Sword Quest z Mufim i Turinem ![]() hydry: ![]() ![]() Dist ![]() ![]() ten pan byl wyjatkowo bogaty ![]() jakies tam explo ![]() i quest Zipcia ![]() btw.loot z bk to: 2 warrior helmety,knight axe i troche smieci ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 20-01-2006 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
|
![]() Gratulacje dla chłopaków z Draig Noddfa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() Fajne screeny, ale to własnie na waszym trefnym hydra huncie padłem
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Najlepszy temat ze screenami na forum. Dawac wiecej
![]()
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
|
![]() Jako członek Draig Noddfa pragnę zamieścić tu te zdjęcia
![]() 1) Niezły hit z Energy Strike 2)Awans 3)Mój domek [teraz inaczej wygląda, ale co z tego?! ![]() 4)Następny magic level, troche slaby al zawsze cos.. 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() Ostatnio edytowany przez PhIlIrMoS - 28-01-2006 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30