|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() lol 2 razy nacisnąłem odpowiedz - plz usunąć ten post
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Swifty Lay And Butoons Rullez i bardzo klimatyczne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nooo jestem winnien pewne wyjaśnienia...
Wszystkie prace są wyśmienite, jestem pełen podziwu dla waszego talentu. Ale poprostu Yon przedstawił nam (moderatorom na IRCu)ten projekt zmieniony, który nadał sie wstapniale na strone, i można było bez az tak wielkich zmian wprowadzić. Był efektowny, nie zajmował dużo... potem to już się rozegrało w wariackim tempie ![]() wygrał ![]() Mam nadzieje że nikt nie czuje się z tego powodu źle ![]() Zostaje jeszcze konkurs na banner. Za około tydzień-dwa roztrzygnięcie (IMHO...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() no wiec własnie wszedłem sobie na tibie.
Trche mi tu głupio. Stwierdzam ze ta nieobecność moja dobrze robi obu stronom ![]() Przynajmneij modki odpoczną ![]() a teraz do rzeczy, Mój banner. Zrobiony najpierw z checiami, potem na odwal sie. Moze jakieś poprawki będą- dodam na bieżaco \. Na razie wygląda to tak: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() No no niektore sa calkiem spoko , moze sam tez wezme udzial
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Ej to w końcu, który button wygrał konkurs bo robie strone pewnego klanu i byłbym zaszczycony trzymać to tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() eerion poinien wygrac.Jego banerek reklamowy Tibia.pl Jest najlepszy.
![]() |
#131 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() dzięki.
JAk dla mnie to powinien wygrać swifty. A co do mojego bannerka - poprawiłęm kilka błędów, teraz pracuję nad upłynnieniem animacji, wieć parę rzeczy sie jeszcze zmienii
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() swifty!! zajebiste te twoje banerki .. tobie nalezy sie zwyciestwo byku
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wróciłem wreszcie, miecha mnie nie było. Cool banner Eerion. Apropo dla modków, co z tymi wynikami?? Kupę czasu już minęło a tu wyników ni ma...
![]()
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poprawione na życzenie Dobo bannerki:
![]() ![]() No i oczywiście do tego wcześniejsze buttony, ale do tych odsyłam 4 strony wcześniej.
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Buttony załączone są we wcześniejszych postach, odsyłam zainteresowanych 4 strony wstecz.
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() SwiFty : jak by na to nie patrzeć, twoje bannery są najlepsze. Mam jednak do nich jedno małe zastrzeżenie. Chodzi mi o te kwadraciki w prawej części obu bannerów. One mi zupełnie nie pasują do reszty bannera i wogole klimatu fantasy. Mi się bardziej kojażą z jakimś kodem binarnym albo wieżowcami.
Masz talent. dopracuj jeszcze odrobinkę te bannery, a jeśli będą utrzymywać poziom, to może za kilka dni zobaczysz je na jakiejś innej stronie z linkiem do tibia.pl ![]() BTW: mógł byś jeszcze zrobić malutkie buttony? 80x31 ? i jeszcze jedno, ostatnie. Twoje bannerki zajmują ~23kb. Otwarłem je w photoshope i zapisałem (bez zmiany jakiejkolwiek) i nagle miały 14KB, a jak jeszcze pobawiłem się ilością kolorów, to bez straty jakości do ~9kb doszedłem. Spróbuj je czymś skompresować, ewentualnie ja to później zrobie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeśli chodzi o odpieszczacze typu kwadraciki itp. to jest to tylko kwestia gustu. Pasują wszędzie, ale mogę dać coś innego. Buttonik się zrobi jakiś na dniach jak wykroje czas. Co do kompresji, można by zejść zawet poniżej 9kb, nie zmniejszałem bo 23 kb to wielkość średnia, ale jak ma być mniej to będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() ok, ja cos dodam odnosnie banerkow.
Swifty: generalnie na pierwszy rzut oka klikat absolutnie ql. Na drugi rzut oka wypatruje sie te kwadraciki ktore badz co badz nadaja nieco industrialnego klimatu, a to kluci sie nieco z klimatem tibii. Druga sprawa, banner powinien byc charakterystyczny i latwo rozpoznawalny. U Ciebie jest tlo, ale nie ma na czym zawiesic wzroku. Nie ma czegos co pozwoliloby rozpoznac banner z zamknietymi oczami! Ale generalnie banner to nie jest ogromna rzecz=niewiele pracy. Zdolnosci masz. Posiedz z godzinke i bedzie super ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() bujaka swifty z orga grr keke
zawołam psc'a i on rozwali ten konkurs joke ^^ |
![]() |
![]() |