|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak zapowiada się mój nowy Fake? | |||
Super! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
145 | 68.40% |
Do dupy! |
24 | 11.32% |
Średnio. |
22 | 10.38% |
Trudno określić... |
21 | 9.91% |
Głosujących: 212. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Może być... Nie jestem grafikiem, ale mogę ocenić z punktu wizualnego (dla nieuków tj. Oerta mówię że strona wizualna to to co my widzimy).
A więc oceniam: 9/10 (za fajnego demona-dziada ![]() @Crowal, down... (nie Crowal nie jest down'em ![]() ![]() No tak mi to przypomina... Ale czy Yeti nie jest dziadem?
Ostatnio edytowany przez lord orzech - 13-02-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Heh Crowal stać nas na więcej jak chcesz to ci topic możemy zaspamować.
![]() ![]() ![]() @Top: Fajnie Ci skałki wyszły. Out Baradaxa myślę, że tamten bardziej mi się podobał. 9/10
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Piotr Pogoniarz
Profesja: Knight
Świat: refugia
Skille: skilluj
|
![]() plx zrob nowa postac - mnie plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-.- 1. Jakiego fake'a zrobiłeś? 2. Musisz mieć co najmniej Avatar ;p 3. Takie coś na PW. 4. Dalszej obsady tymczasowo nie przewiduje... I weźcie oceniajcie fake'a, a nie tylko "zrób mnie w fakju pliiixxxkskssk!!!"
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() W poprzednim odcniku:
Morthamel(Syn DARK Svena) wciągnął Avagera... ![]() Zapraszam więc na jedną z najdłuższych części... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.Sry że ten odcinke jest trochę do dupy, ale nie miałem czasu na przemyślenie fabuły w walce... :/ ... Ale mam nadzieję, że wybaczycie mi to, długością tej części.... Ok. 2 razy dłuższy od poprzednich! P.S.2. To "kuwa" jest po to, żeby niektórzy modzi ![]() P.S.3. Plikkssss hkomend!!!!
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Poziom jak zwykle...Jak sam zauważyłeś fabuła nie najlepiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() yyy...
fabuła troche dzika i ciężko załapać o co chodzi. Ale efekty ROXXXX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Dobre.
Grafika: 9,5/10 (Idealnie prosta rzeka) Ortografia: 10/10 (...) Średnia: 9,75/10 + Nieprzytomny Dark Sven (wygląd twarzy) (+1), Martwy Morthamel (+1), Ten (że tak powiem) teleport Noraha na przedostatnim screenie (+0,5), Supernowa + rozmycie (+0,75), Górski krajobraz (+0,5) - Nie uświadczyłem Ocena: 12,5 (max to 14)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() @Nadrill zdezorientowany: ![]() @Dark Kriss: Góry robiłem....... O cho cho cho... W ch.... Samo posklejanie ich to koszmar... A co dopiero złączenie ich w pasmo górskie!!! NCrash tak po prostu sam z siebie wyszedł... ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 08-05-2006 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no, dobra robota. Tak Ci ładnie te góry wyszły, że teraz każda akcja bedzię sie rozgrywać na tle tych gór xD
Ocena faku: po co? Jest super i to wystarczy ;P
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Kolejny fake Crowala. Oceniam go tak jak na fake w porównaniu z innymi 9,5/10. Jak na fake Crowala to 7,5/10. Wiem że stać cię na więcej fabuła jest dobra, ale mogłaby być lepsza. Efekty sa z******te. Wykonanie też, ale fabuła średnia. Czekam na kolejną część. GZ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() pomysl-95/100
wykonanie-95/100 razem-95/100 uwagi-poprostu swietne rub dalej bo nigdy jus nie obejze twoich fakuw to szantarz szczegulnie podobal mi sie pomysl z mapkol ja fakuw robic nie umiem szkoda ale ty jestes mistrzem w tym temacie jesce raz GZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: lubaczów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Chadis Gadi
Profesja: Druid
Gildia: brak
Świat: nebula
Poziom: 11
Skille: 15/19
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() w tunelu Smierci napisałe ragon zamiast dragon więc ocena 8/10
a tak wszystko dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Kacperkashi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Szukam Gildi
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 17/17
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Nie no dla mnie bomba
Grafa 10/10 Wykonanie10/10 Fabula 10/10 graty Ale dlaczego tak do dupy oceniłeś mój ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Lidzbark Warm.
Imię: Lady Rixigia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ...
Świat: Amera
Poziom: 20+
Skille: .
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Spoko fejk tylko niektore efekty smiesznie wygladaja 9/10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Crowal, ocenie gdy dokonczysz
![]() Ale ta czesc fajna, ale, Crowal, spojrz prawdzie w oczy, fabuly twoich fejkow, juz schodza coraz bardziej na super hero, zreszta juz zeszly, (orci, TMOD), wszystkie troche takie same. Widziales moze film The ring i The grudge? Niby sa zupelnie inne. The Ring opowiada o dziewczynce ktora zabija ludzi po obejrzeniu pewnego filmu. The Grudge o dziewczynce (''dziewczynce'') ktora zabija ludzi ktorzy weszli do pewnego domu. I tu mamy pierwsze podobienstwo. Niby filmy sa zupelnie inne, a takie same. TEz jestes skazany na smierc po zrobieniu jakiejs rzeczy. Tez zabijaja cie dziewczynki-zombie, tez gdy jestes sam, tez po jakims czasie, wygladaja mniej wiecej tak samo, etc etc. Moim zdaniem mniej wiecej takie sa twoje fejki, niby zupelnie inne, a tak naprawde prawie takie same. Ps. Crowal, nie chodzilo mi w tym poscie o nic zlego, po prostu, chce zebys tylko sie nad tym zastanowil. Mam nadzieje ze to nie wplynie na nasza znajomosc. Ty masz prawo krytykowac mnie ile chcesz, tylko zeby nie byla chamska, bo takiej krytyki nie przyjmuje. Pozdro, Baradax