![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() @up Świete słowa,nigdy jej nie lubielm raz nawet chcialem na nia kumpla wyslac ale sie rozmyslilem
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
,,Dla ziomów szacunek,dla n00bów pogarda" Zawsze wierny do końca Def'ender
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
z tymi przechodniami to do.***ales .. a oczerniam lade noro z powodem , bo okradła mojego kolege .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Cookies
Profesja: Knight
Świat: Ocera
![]() |
![]() Świetne ss'y bezel...szybko odrobisz
![]() A co do Aśki nie mam zastrzeżeń...na forterze zachowuje sie spokojnie i nikogo nie okrada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Was nie wy***ywala z train.....zawsze trenowalem na misoach zawsze mi sie wierdalala i pozneij mowila ze ona pierwsza byla....kom i nene gerber juz piegli zeby ja stuknac....
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam sie z wami ona nie jest wcale taka swieta lepiej by sie pochwalila co ostatnio zrobila Lejowi.... n/c
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam sie z wami ona nie jest wcale taka swieta lepiej by sie pochwalila co ostatnio zrobila Lejowi.... n/c
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Imię: Princess Joanna
Gildia: Cube
Świat: Fortera
Poziom: 91
![]() |
![]() @ Asti~ po 1. nie kazdy chyba jest swiety, a po 2. jak nie znasz sprawy z Lordem Lejo to stfu .. po rozmowie z Lejo o Twoim poscie:
16:27 Lord Lejo: przeciez on jest hunted przeze mnie i niegadam z nim =) @Neth Nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek wywala kogos z mino, bo jak jestem 1, to jestem, a jak ktos tam jest to po prostu wychodze.. poza tym moze odezwij sie w grze a nie spamujesz w poscie, który dotyczy SS mojego kolegi... a i jak chcesz na mnie nasylac kumpli to zapraszam na duel ![]() @Draconis Dragontooth a do Ciebie to n/c, nigdy w zyciu nie ukradłam nikogo od niczego, a tymbardziej jakiegos lepszego eq Nashowi skoro ja tam nie gram i nawet go w grze nie widziałam :s poza tym nie masz ZADNYCH dowodow, to daj mi spokoj i moze zaloz oddzielny temat na moj temat zamiast tutaj marudzic :/ zalosne.. zreszta jesli myslisz ze to ja go okradlam to sobie mysl tak dalej, mam to juz konkretnie gdzies. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Gildia: International
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Damn it,nie widziles ze sie tak wszyscy najezdzacie.
Btw znowu byl pracowity dzien odrobilem Dista,odrobilem lv no i teraz 99%tnl^^ po powrocie sellnelem lota wyszlo z niego ze 20k,niedlugo uzbieram na nowe bohy i bedzie odlot 21:45 You see 3 crystal coins.They weigh 0.30 oz. ss.LV.Dist.Hit od Dwarva o.0 ![]() Banshe soon
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz bezel szybko odrobiles
![]() lol hunted przez Leja heahehahehehheh n/c ;]
![]() Ostatnio edytowany przez Astistan - 19-12-2005 o 07:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Princess czy jakos tak juz nie gram swoja postacia na forterze nawet pssów nie mam mam tlyko 11 druida xDa jak chcesz duela to moze przyjde z kims kom?
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gratz bezel
@ asti~ btw. nie wiem czy masz czy nie to bylo tylko skopiowane z mojej i jego rozmowy =) zreszta sam go zapytaj jak nie wierzysz.. ohh zapomniałam masz bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Oj Bezel Bezel zupelnie tak jak ja raz grasz raz niegrasz
![]() Nice ssy ale troche szkoda ze jestem tylko na 1 z nich :/ pozdr Cyu in Tibia ;] |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dragi z Crowem 2 bp uh poszly loot
![]() Ss. ![]() Zaluje ze wczoraj nie zauwazylem,ze nie mam wlaczonego Uo bylem na dlach z glaca,potem jego siostra byla na kompie i porzyczyl demonke i dla blokowalem ogolnie jazda byla. 41%tnl jzu nie mam sily wbijac dzisiaj,poza tym jutro mam sprawdzian z gegry.Jutro byc moze dobije,zobaczy sie Enjoy
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() nice ssy
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic wiecej czuje ulge wkoncu wbilem to,jestem styrany jak po ruskim rodeo (Rotfl)
ale wbity!! ![]() jutro wrzuce reszte nie mam sily myslec D: Edit:zapomnialem o mlvu,odrobiony :S ![]()
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 Ostatnio edytowany przez Pozycja4 - 21-12-2005 o 21:54. Powód: skleroza |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poza rzadzisz pozdrowienia z Eterni i trzymaj tak dalej...!! pozdró Lorda Lejo ode mnie plx
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum