|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Racibórz
Imię: Gippi
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 29
|
![]() Cytuj:
@topic Blokerowi szczerze gratuluje, n ataki loocik kazdy by sie skusil. A co to lvla aqua palka, to fajnie ze jakis polak sie wyroznia, ale ja w 100% nie popieram roostayerow. Dla mnie to nie ma po prostu sensu gnic na tym rooku. Rozumie, ze im sie to podoba, bo jest moze dla nich fajny i wogole, ale ciekawe co chca tym osiagnac. Siedza chyba tylko po to zeby miec tu najwyzszy lvl bo na mainie nie umia nabic, albo sie boja ze ich ktos zabije, ze sa silne potwory, ze sobie rady nie dadza. Ja ich podziwiam za cierpliwosc, a nawet szanuje, ale ROOK SUX 4ever. Pozdro PitekK Ostatnio edytowany przez Pitekk - 10-11-2005 o 06:22. |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() Gratulacje
![]() Pewnie teraz po tym wszyscy będą polowac na tego pana demonów ![]() Jeszcze raz wielkie gratulacje ![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Konradzio
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 59
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() ... jak ludzie z lecvelem ponizej 80 móvią "musze zebrac ekipe i isc na niego" i z dodatkiem bez PACC na orsha idąlevele 120+ wienc mozecie pomarzyc
|
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() Ten ziomek co mu wypadl thunder hammer Elehrion Avessar, ma 1lvl, sprawdzilem na tibia.com sprawdzcie i wy...
|
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
to chyba różnica ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() @Orsha: Poczytałem i .. hehe.. niektóre opinie są nie tye zabawne co wręcz śmieszne.. "pójdę na Orshaa...", "zbiore team i go ubijemy...", itp itd. Tylko pomyślcie że Orshabaal nieprędko się może na Waszym świecie pojawić.. jak dotąd wystąpił tylko na 3 światach po jednym dniu.. hunty to sobie możecie robić na regularne spawny nie na Orsha... a z co niektórych lvlem.. wątpię żeby wogóle do niego dobiegli.. sam mam 117 lvl ale wiem że jak Orsha się pojawi na Harmonii to bez blokera dobrego będę trzymał swój tyłek z daleka od niego. Jego hity są większe niż moje max hp... a jakoś szkoda mi te 500k ekspa na deda i 100k w kasie na aol i blessy. Ale ogólnie gratz młoteczka dla tego pana.. nie zazdroszcze bo i tak gram paladynem a zazdrość niedobra rzecz
![]() @Rook: Nie wiem po co coniektórzy skaczą na tego pana.. przecież jest Polakiem i to jest w sumie sukces nasz.. jak Polak wyciągnie TH z Orsha jakiegoś dnia będziecie go bluzgać i mówić że nie był pierwszy? Co z tego że nie był? Osobiście naprawdę gratuluję wytrwałości i 40 lvlu na rookgardzie. Nie twierdzę że to zły pomysł. Źli są ludzie, którzy zazdroszczą ponieważ sami nie umieją tego osiągnąć. A więc jeszcze raz gratz. @Fist: no tu także gratz. Chociaż uważam że w newsach ludzie z Tibia.pl dali ciała.. mogli gostka porównać do innego pięściarza a nie do Gołoty ;P. Faktem jest że dużo zdobył ale ludzie na dziś i tak żyją tymi nieszczęsnymi 53 sekundami. Ale to takie szczegóły techniczne ![]() Jeszcze raz gratz wszystkim 3 osobom, szczególnie że 2 spośród nich to Polacy.. i trzeba być z tego dumnym ![]()
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Djinn Blade leci z jednego a faraonow a nie z Demondrasa |
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Warszawa/Józefów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Transilvania
Profesja: Rookstayer
Świat: Astera
Poziom: 16
|
![]() Wszystkim oczywiscie GRATZ a w szczegolnosci tego 40lvlu na rooku
![]() A do tego orchabala to jakis czas temu widzialem screeny ze jakas gildia na Titani pierwsza pokonala orschabala (ale nie polska). Lecz możę to byly falszywe screeny. |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arthest
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poland Friend No Noob
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 19/23
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() GZ dla wszystkich. Mam tylko jedno pytanie: ile potrzebuje fista pallek, aby znaleść się tu? Bo u palka niemam możliwości nabicia 70 fista. Ja myśle, że coś kolo 40, ale to wszystko zależy od modków. Przecież palkowie też skillują fista, wiec też powinni tu być.
|
![]() |